X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skończyłam ogórki skończylam ogórki jupiii!!!
    Ide pod prysznic i do łóżka!!!
    Bromka strzelę sobie jednego na noc i aaaaaaaa kotki dwa :-):-):-)
    Dobranoc wszystkim!!!
    Miłej spokojnej i upojnej nocy!!!

Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś codziennie ogórki robisz?
    ja też sie zmywam umyć i do łóżka

papapap

Fedra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi fajnie ze dzidzi rosnie :)

super wiesci ze wracaja do domciu gadgetka i Kubus :)

milej nocki- ja dzisiaj sie niewyspalam bo koszmar mialam.Snilo mi sie ze bylam w 5 miesiacu ciazy i ze dzidzius zmarl i wywolywali porod i trzymalam malutka istotke i stwierdzilam ze sami ja pochowamy i nazwiemy Marysia :(
    masakra i potem bylam caly czas przygnebiona az mama sie zapytala co sie dzieje a ja ja wzielam na cmentarz i powiedzialam ,,dziwisz sie mamo- tu lezy moja corka Marysia ,, i sie obudzilam ... no koszmar :( nie wiem co to znaczy :(

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2013, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Aguś codziennie ogórki robisz?
    ja też sie zmywam umyć i do łóżka

papapap
    Codziennie nie bo nie mam ogródka to musze kupić!!!A dziś znajoma znajomej mi zadzwoniła więc pedziłam bo z ogródka nie pryskane po 1,5 kg to 10 kg kupłam i w piątek znowu 10 kg kupię!!!
    A teraz juz uciekam !!Dobranocki!!!:-)

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wieści od Blondi i Gadgetki, smutniejsze od Beci ale już się boję co się teraz będzie działo na panieńskim........

Dziewczyny z Warszawy, lepiej nie wychodźcie w sobotni wieczór do centrum...

Blondi22, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odwiedzam wieczornie czy też nocnie :)
    Rutka my to nawet imprezę możemy razem urządzić imieninową :)
    Super, że u Gadgetki lepiej i z Kubusiem też, czas najwyższy, żeby wrócili do domu i cieszyli się swoim szczęściem :)
    Beti dziś już mi przeszło, ale wczoraj byłam na Ciebie zła... nie rób tak więcej! I życzę dobrej zabawy na panieńskim! :)
    Sylwia ten sen zupełnie nic nie znaczy, może tylko tyle,że dużo myślisz o ciąży i dziecku, a że bardzo tego pragniesz, to się martwisz czy wszystko się uda i czy będzie dobrze... 3mam kciuki, by się udało :)
    Aga szybko zrobiłaś te ogórasy, super, że masz taką motywację :)
    Ilona aż szkoda, że się nie wybieram nad morze, chętnie bym Cię odwiedziła :)
    Juicca witaj. Z pewnością nie przeszkadzasz, ale przychodzisz z bardzo trudnym pytaniem i nie umiem Ci pomóc...ale życzę powodzenia :)

Ja byłam na przejażdżce rowerem, potem z wizytą u Cioci, potem jeszcze mieliśmy gości, a teraz już odpoczywam :)

Ilona, Beata, AGA 30, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2013, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę dobrej nocy :) Buziole :)

Ilona lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie....ja znów rysuję więc znów posiedzę trochę :) Jednocześnie oglądam jakiś film i jestem aż chora :(

Beatko, przykro mi,że przyszła @...ale mam nadzieję,że naprawdę nie załamałaś się!

Juicca,niestety nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie :(

Wracam teraz do rysowania i do oglądania thrillera :/

Beata lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

to link do fotki
    http://www.iv.pl/images/35297764722599820153.jpg
    zobaczcie czy teraz dobrze widac

Ilona, zbikowa, AGA 30, Shagga_80, mauysia, Fedra, kiti, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatka szkoda ze @ przyszla ;(

Sylwia sen nic nie znaczy .Poprostu duzo o dziecku myslisz

Beata, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Blondi :) Śliczny maluszek :) i fajnie ze wszystko ok:) Super że mały Kubuś wraca do domku :)
    Beciu..szkoda że głupia @ przylazła :( śle mnóstwo wirusków na ten cykl :)
    aaaa :) a ja mam spotkanie jutro z naszą Malutką :) i z naszymi m :)ale będzie super :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 07:17

Blondi22, Kfjatus, Ilona, Beata, zbikowa, Shagga_80, mauysia, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia tez myśle ze ten sen to dlatego ze dużo o bobasku myślisz..ale zawsze możesz sobie w senniku sprawdzić co ten sen oznacza :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry !

Kopciuszku! 8)
    Z okazji urodzin życzę Ci spokoju w obecnym stanie, dużo miłości od rodziny, spełnienia marzeń, i wszystkiego najlepszego :)

Tort dla Ciebie:

soqi.jpg

Kfjatuszku! 8)
    A Tobie z okazji imienin życzę szybkiego zafasolkowania, spełnienia marzeń, super pracy w gronie tych mniejszych człoieków, szcześcia, miłości i spełnienia marzeń :)

A to tort dla Ciebie:

wfkm.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 07:13

Selena, Kfjatus, Ilona, a-koczek, Beata, zbikowa, AGA 30, Shagga_80, Sandraa, Fedra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku kochana :) wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :) dużo szczęścia i miłości :) i spełnienia wszystkich marzeń :)

Kfjatuszku :) dla Ciebie również najlepsze życzenia :) no i żebys szybciutko dołączyła do grona zafasolkowanych :)

Beata, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku i Kfjatuszku

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I ŻEBY SPEŁNIŁY SIE WASZE MARZENIA ;***

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetko super że juz wracacie do domku ;*

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wosebko :)

Becia strasznie mi przykro z powodu małpiszona :( Szkoda, że tak strasznie się napaliłaś w tym cyklu :( Pamiętasz nasze rozmowy? Mi pomogły. Zadziałało. Czego i Tobie również życzę.

Blondi super, że dzidzia zdrowa :) Zdjęcie ekstra :) Dzidzia odwrócona pleckami i te malutkie uszka :D Słodkie :)

Zaraz spadam do przychodni a później świętuję z moją blondynką jej imieniny :)

To szepnę Wam tylko, że pojutrze ja mam imieniny :P Jutro są Krzysztofa :P

Selena, Blondi22, Kfjatus, Beata, zbikowa, Shagga_80, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wosebka dzis ma usg penatalne ;)

Selena, Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Cześć Wosebko :)

Becia strasznie mi przykro z powodu małpiszona :( Szkoda, że tak strasznie się napaliłaś w tym cyklu :( Pamiętasz nasze rozmowy? Mi pomogły. Zadziałało. Czego i Tobie również życzę.

Blondi super, że dzidzia zdrowa :) Zdjęcie ekstra :) Dzidzia odwrócona pleckami i te malutkie uszka :D Słodkie :)

Zaraz spadam do przychodni a później świętuję z moją blondynką jej imieniny :)

To szepnę Wam tylko, że pojutrze ja mam imieniny :P Jutro są Krzysztofa :P
    no strasznie sie chowala dzidzia ;) he a widzialam nawet zarys noska ma taki malutki ;)

Selena lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny:)

Kopciuszku z okazji urodzin życzę Ci, żeby szybko udało Ci się wykończyć wasz domek, który stanie się waszym gniazdkiem rodzinnym... oby bąbelek Ci rósł i narodził się silny i zdrowy... a później dzieciaki niech Ci zdrowo rosną ku uciesze Twojej i Twojego m:) Szczęscia:*

Kfjatuszku - Tobie przede wszystkim życzę spokoju w oczekiwaniu na upragnione dwie kreseczki... i żebyś na tej drodze starankowej miała już do celu bliżej niż dalej... pomyślności

to skoro dzisiaj imieniny ma Kfjatuszek, to może i ma także Kina Ruci... jeżeli tak, to kolorowego i bajecznego dzieciństwa jej życzę!!!

Blondi... dziecina super:)

Rucia, Kfjatus, Blondi22, Blondi22, AGA 30, Shagga_80, mauysia, Sandraa, Fedra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3580 3581 3582 3583 3584 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ