plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blondi fajnie ze dzidzi rosnie
super wiesci ze wracaja do domciu gadgetka i Kubus
milej nocki- ja dzisiaj sie niewyspalam bo koszmar mialam.Snilo mi sie ze bylam w 5 miesiacu ciazy i ze dzidzius zmarl i wywolywali porod i trzymalam malutka istotke i stwierdzilam ze sami ja pochowamy i nazwiemy Marysia
masakra i potem bylam caly czas przygnebiona az mama sie zapytala co sie dzieje a ja ja wzielam na cmentarz i powiedzialam ,,dziwisz sie mamo- tu lezy moja corka Marysia ,, i sie obudzilam ... no koszmarnie wiem co to znaczy
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Aguś codziennie ogórki robisz?
ja też sie zmywam umyć i do łóżka
papapap
A teraz juz uciekam !!Dobranocki!!!Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Odwiedzam wieczornie czy też nocnie
Rutka my to nawet imprezę możemy razem urządzić imieninową
Super, że u Gadgetki lepiej i z Kubusiem też, czas najwyższy, żeby wrócili do domu i cieszyli się swoim szczęściem
Beti dziś już mi przeszło, ale wczoraj byłam na Ciebie zła... nie rób tak więcej! I życzę dobrej zabawy na panieńskim!
Sylwia ten sen zupełnie nic nie znaczy, może tylko tyle,że dużo myślisz o ciąży i dziecku, a że bardzo tego pragniesz, to się martwisz czy wszystko się uda i czy będzie dobrze... 3mam kciuki, by się udało
Aga szybko zrobiłaś te ogórasy, super, że masz taką motywację
Ilona aż szkoda, że się nie wybieram nad morze, chętnie bym Cię odwiedziła
Juicca witaj. Z pewnością nie przeszkadzasz, ale przychodzisz z bardzo trudnym pytaniem i nie umiem Ci pomóc...ale życzę powodzenia
Ja byłam na przejażdżce rowerem, potem z wizytą u Cioci, potem jeszcze mieliśmy gości, a teraz już odpoczywam
Ilona, Beata, AGA 30, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam ponownie....ja znów rysuję więc znów posiedzę trochę
Jednocześnie oglądam jakiś film i jestem aż chora
Beatko, przykro mi,że przyszła @...ale mam nadzieję,że naprawdę nie załamałaś się!
Juicca,niestety nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie
Wracam teraz do rysowania i do oglądania thrilleraBeata lubi tę wiadomość
-
Hej Blondi
Śliczny maluszek
i fajnie ze wszystko ok:) Super że mały Kubuś wraca do domku
Beciu..szkoda że głupia @ przylazłaśle mnóstwo wirusków na ten cykl
aaaaa ja mam spotkanie jutro z naszą Malutką
i z naszymi m :)ale będzie super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 07:17
Blondi22, Kfjatus, Ilona, Beata, zbikowa, Shagga_80, mauysia, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry !
Kopciuszku!
Z okazji urodzin życzę Ci spokoju w obecnym stanie, dużo miłości od rodziny, spełnienia marzeń, i wszystkiego najlepszego
Tort dla Ciebie:
Kfjatuszku!
A Tobie z okazji imienin życzę szybkiego zafasolkowania, spełnienia marzeń, super pracy w gronie tych mniejszych człoieków, szcześcia, miłości i spełnienia marzeń
A to tort dla Ciebie:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 07:13
Selena, Kfjatus, Ilona, a-koczek, Beata, zbikowa, AGA 30, Shagga_80, Sandraa, Fedra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
-
Kopciuszku kochana
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin
dużo szczęścia i miłości
i spełnienia wszystkich marzeń
Kfjatuszkudla Ciebie również najlepsze życzenia
no i żebys szybciutko dołączyła do grona zafasolkowanych
Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Wosebko
Becia strasznie mi przykro z powodu małpiszonaSzkoda, że tak strasznie się napaliłaś w tym cyklu
Pamiętasz nasze rozmowy? Mi pomogły. Zadziałało. Czego i Tobie również życzę.
Blondi super, że dzidzia zdrowaZdjęcie ekstra
Dzidzia odwrócona pleckami i te malutkie uszka
Słodkie
Zaraz spadam do przychodni a później świętuję z moją blondynką jej imieniny
To szepnę Wam tylko, że pojutrze ja mam imieninyJutro są Krzysztofa
Selena, Blondi22, Kfjatus, Beata, zbikowa, Shagga_80, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Cześć Wosebko
Becia strasznie mi przykro z powodu małpiszonaSzkoda, że tak strasznie się napaliłaś w tym cyklu
Pamiętasz nasze rozmowy? Mi pomogły. Zadziałało. Czego i Tobie również życzę.
Blondi super, że dzidzia zdrowaZdjęcie ekstra
Dzidzia odwrócona pleckami i te malutkie uszka
Słodkie
Zaraz spadam do przychodni a później świętuję z moją blondynką jej imieniny
To szepnę Wam tylko, że pojutrze ja mam imieninyJutro są Krzysztofa
he a widzialam nawet zarys noska ma taki malutki
Selena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny:)
Kopciuszku z okazji urodzin życzę Ci, żeby szybko udało Ci się wykończyć wasz domek, który stanie się waszym gniazdkiem rodzinnym... oby bąbelek Ci rósł i narodził się silny i zdrowy... a później dzieciaki niech Ci zdrowo rosną ku uciesze Twojej i Twojego m:) Szczęscia:*
Kfjatuszku - Tobie przede wszystkim życzę spokoju w oczekiwaniu na upragnione dwie kreseczki... i żebyś na tej drodze starankowej miała już do celu bliżej niż dalej... pomyślności
to skoro dzisiaj imieniny ma Kfjatuszek, to może i ma także Kina Ruci... jeżeli tak, to kolorowego i bajecznego dzieciństwa jej życzę!!!
Blondi... dziecina super:)Rucia, Kfjatus, Blondi22, Blondi22, AGA 30, Shagga_80, mauysia, Sandraa, Fedra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość