X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Selena Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    A wosebka dzis ma usg penatalne ;)
    No :) już sie nie moge doczekać ;)

Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane solenizantki, niech życie płata Wam figle radosne, niech wszystko czego się dotkniecie zamieniało się w to czego pragniecie, niech miotły same sprzątają, a kurze się same ścierają...

...niech dzieciaczek Kopciuszku zdrowo w Tobie rośnie, starszy niech codziennie z rana wita Cię radośnie...niech każdy Wasz przyjaciel będzie tym prawdziwym, niech ten rok (kolejne również) będzie dla Was meggaśnie szczęśliwy...

Kfjatuszku kochany spełnienia Twej woli, niech Twój brzuszek zafaluje od fasolich swawoli...niech już to wyczekiwanie dobiegnie końca, a Twe ramiona otulą słodkiego brzdąca ;-)

Nie gniewajcie się dziewczyny za te częstochowskie rymy ale jakoś nie mogłam się oprzeć ;-)Buzi-buzi urodzinowo-imieninowe...

Mauysiu ja nieco spóźniona, bo już nie weszłam wieczorem ale ucałuj ode mnie Leo i szepnij mu po cichutku spełnienia marzeń i jak najdłuższego dzieciństwa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 07:41

Kfjatus, Ilona, Shagga_80, mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Witam dziewczyny:)

to skoro dzisiaj imieniny ma Kfjatuszek, to może i ma także Kina Ruci... jeżeli tak, to kolorowego i bajecznego dzieciństwa jej życzę!!!

Ma owszem :) I dziękuję w jej imieniu :)

Libra lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia to oczywiście całusy dla Kinguli i dołączam się do Libry z życzeniami ;-)

Rucia, Libra lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia to wszystkiego najlepszego i całuski dla twojej Kini :)

Rucia lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę, na razie...wczoraj wyhaczyłam dwie sukienki z dzianiny na lato, długą czarną i siwą w kobaltowe i fioletowe kwiatki....fux no i stanik od stroju rozmiar mega- wolę nie mówić...

Fedra lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteście przefantasyczne :D
    Dziękuję ślicznie za życzenia, gdyby nie Rucia pewnie bym się nawet do tych imienin nie przyznawała, a tu takie piękne życzenia, tort i super towarzystwo. :)
    Dziękuje bardzo i baaaaardzo mi miło z tego powodu :)

Kopciuszku Tobie życzę by dziecina w brzuszku rosła zdrowa i silna, a Cypruś dawał Ci każdego dnia dużo uśmiechu i nowej energii do działania, by wszystko układało się jak najlepiej tylko można, by zawsze na Waszym rodzinnym niebie świeciło jasne i gorące słońce :*

Kiniu Rucina :) Tobie życzę byś zawsze z radością poznawała świat, byś miała w sobie dużo dziecięcej ciekawości, by każdy dzień przynosił wiele nowych doznań i przygód, żeby zawsze Twoja buzia była uśmiechnięta, a serce pełne ciepła i dobroci.

Selena, Libra, Ilona, Rucia, Beata, zbikowa, AGA 30, Shagga_80, Fedra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki!

Kopciuszku - samych radości w życiu i cierpliwości do dwóch łobuziaków!

Kfjatuszku - Łatwego połączenia własnego biznesu i macierzyństwa:)

Kiniu - dalszych sukcesów naukowych, żeby Mama Rucia miała się czym chwalić ciotkom z forum :D

A jeśli chodzi o awatarki - teraz już w ogóle przy każdej wypowiedzi Ruci, Wosebki i Blondi będę miała wrażenie, że jedna i ta sama osoba mówi do siebie :D

Selena, Kfjatus, Libra, Ilona, Blondi22, Rucia, Shagga_80, mauysia, Fedra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ja też tak mam z tymi avatarami :)
    Blondi ale słodkie te plecki i mały łepeczek i uszeczka :P
    Selenko super, że spotykacie się z Małą, na pewno będzie bardzo fajnie - proszę o fotkę ;) Żebyście tylko nie zapomniały !:P
    Jeju wzięłaś się widzę za kupowanie sukienek- Twój facet jest pewnie zadowolony :)

Selena, Blondi22, Shagga_80, Fedra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ola jak na razie to ani jedno ani drugie mi nie wychodzi... może po Twoich życzeniach się spełni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 08:11

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    idę, na razie...wczoraj wyhaczyłam dwie sukienki z dzianiny na lato, długą czarną i siwą w kobaltowe i fioletowe kwiatki....fux no i stanik od stroju rozmiar mega- wolę nie mówić...
    z tej stronki z promocjami? Fedra mi dała link, chciałam sobie coś kupić na plaże w Turcji, jakieś fajne kiecki... ale nic nie było w moim rozmiarze...
    więc na razie zdobyłam tylko nowy kostium, w którym będę opalać jeszcze nie gładkie ciało:/ (musiałam przerwać zabiegi epilacji na okres wakacyjny ze względu na moja już powstałą opaleniznę... ale powrócę do tych tortur jesienią:)
    podoba wam się mój strój? http://sklep.etna.pl/pl/37-ko-23.html (wersja ciemny brąz)

Kfjatus, Ilona, Rucia, Shagga_80, mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Jak na razie to ani jedno ani drugie mi nie wychodzi... może po Twoich życzeniach się spełni :)

Na bank. Zaufaj mi.

Znaczy pisałam o moich życzeniach do Ciebie, ale jak wolisz, żeby spełniły Ci się życzenia dla 9-letniej dziewczynki - proszę bardzo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 08:03

Libra, Kfjatus, Ilona, Rucia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Ola ja też tak mam z tymi avatarami :)
    Blondi ale słodkie te plecki i mały łepeczek i uszeczka :P
    Selenko super, że spotykacie się z Małą, na pewno będzie bardzo fajnie - proszę o fotkę ;) Żebyście tylko nie zapomniały !:P
    Jeju wzięłaś się widzę za kupowanie sukienek- Twój facet jest pewnie zadowolony :)
    Kfjatusku już zapowiedziałam m ze bedzie naszym fotografem ;) a on mi sie poyta po co zdjecie :) a ja że na forum bo to taka tradycja ;) jak się odbywają spotkania :)

Kfjatus, Ilona, Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Jak na razie to ani jedno ani drugie mi nie wychodzi... może po Twoich życzeniach się spełni :)
    Kfjatuszku... chcesz biznes otwierać? a co chcesz prowadzić?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Kfjatusku już zapowiedziałam m ze bedzie naszym fotografem ;) a on mi sie poyta po co zdjecie :) a ja że na forum bo to taka tradycja ;) jak się odbywają spotkania :)
    Mała mi wczoraj właśnie pisała, że się spotykacie:) fajnie macie... zazdroszczę:) sama już odliczam dni i dokładnie za dwa tygodnie będę siedzieć w aucie wciskając gaz do dechy:D

Selena, Beata, Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    No :) już sie nie moge doczekać ;)
    fajnie tak podgladac dzidzie ja teraz bede czekac gdzies do 20tyg az znowu zobacze

Selena, Ilona, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ma owszem :) I dziękuję w jej imieniu :)
    Samych kolorowych dni dla Kini ;*

a.png
    a.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Na bank. Zaufaj mi.

Znaczy pisałam o moich życzeniach do Ciebie, ale jak wolisz, żeby spełniły Ci się życzenia dla 9-letniej dziewczynki - proszę bardzo...

oj zacytwoało mi się nie to co trzeba :P

1221648qmrgggy559.gif
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia jak sie dziś czujesz? Duzo zdrowka dla ciebie ;*

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Kfjatuszku... chcesz biznes otwierać? a co chcesz prowadzić?
    Wczoraj pisałyśmy o tym z Fedrą... Jeśli nie uda mi się dostać pracy np. w szkole, czy w innym dzieciopodobnym miejscu, będę próbować ze swoją działalnością... najprościej mówiąc w branży edukacyjnej...

Beata, Fedra lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 3581 3582 3583 3584 3585 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ