plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Nie nie kochana, On jest programistą
A dokładniej Konsultantem SAP R/3 – IT
Kilka razy miałam zniszczoną paczkę, brak towaru na czas, brak kontaktu, że jej nie przywiezie, raz pan wjechał pod pociąg,w miejscu, gdzie one nie jeżdżą,jemu nic, a paczka skasowana...
teraz DPD przywozi i wszystko na czas i w dobrym stanieRucia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
hej
Blondi super fotka jakie to cudowne widziec juz takie malenstwo jak sie tuli w mamy brzusiu
dziewczyny na K wszytskiego najlepszego
Betako tak mysłałam że @ cię nawiedziła także jak mówiłam mnie pewnie to samo czeka
Ola_czeka, Beata, Fedra, Blondi22, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Wczoraj pisałyśmy o tym z Fedrą... Jeśli nie uda mi się dostać pracy np. w szkole, czy w innym dzieciopodobnym miejscu, będę próbować ze swoją działalnością... najprościej mówiąc w branży edukacyjnej...
ale prowadzić w Pl działalność to nie lada wyzwanie... ja pomagam mamie i mimo, że minęło 6 lat to ciągle mnie coś szokuje... a najczęściej szokuje mnie ZUS (zakład utylizacji staruszków... ja bym dodała jeszcze lichwiarz)Fedra lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:podziwiam... ale lepiej coś próbować działać niż nic nie robić...
ale prowadzić w Pl działalność to nie lada wyzwanie... ja pomagam mamie i mimo, że minęło 6 lat to ciągle mnie coś szokuje... a najczęściej szokuje mnie ZUS (zakład utylizacji staruszków... ja bym dodała jeszcze lichwiarz)
cho faktycznie wolałabym dostać pracę na państwowej posadceBeata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatuszku i Kopciuszku wszystkiego Najlepszego w dniu Waszego Świeta
Sto Lat , Samych radosnych chwil, zdrówka i spełnienia najskrytszych marzeń :*
Ruciu i Wszystkiego Najlepszego dla Kini udanych słonecznych wakacji :*
Kfjatus, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Libra super ten strój
Ale będziesz lachon !!!
PS. tak mówi do mnie mój m... lachon albo lachota:)
Rucia wrote:Mężu dotarł do pracy, i oznajmił mi właśnie, że został człowiekiem Kwartału DHL Polska, i teraz będzie nominowany jako człowiek roku DHL PolskaDuma mnie rozpiera.
mój jest pracownikiem półrocza i dostał za to w nagrodę parę złotych, które przeznaczymy na plażowe zakupy:) pierwszy już jest mój strój:)
Ola_czeka wrote:Ja spadam na 2 miejsce, bo moje dwie fąfele, które nakręcają moje teksty, czyli Żbik i Małysz, lecą sobie w kulki i śpią do południa...
Bez nich jestem nikim
Mauysia też się pochorowała? No nie! Ciekawe czy Shagga wraca do pełni sił…Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Kfjatuszku i Kopciuszku wszystkiego Najlepszego w dniu Waszego Świeta
Sto Lat , Samych radosnych chwil, zdrówka i spełnienia najskrytszych marzeń :*
Ruciu i Wszystkiego Najlepszego dla Kini udanych słonecznych wakacji :*
mimo wszystko szkoda, ze ta małpa przyszła!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 08:53
Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Brawo Rucio!
A czy Ty Rucia pochwaliłaś się mu, że wczoraj byłaś Człowiekiem Dnia na Ovufriendzie?
Ty wiesz co, że nieAczkolwiek nie wiem czy nie kazałby mi się popukać w głowę
Kfjatus, Ola_czeka, Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia, jestem zdumiona Twoim wykresem... w końcu coś u Ciebie się ruszyło... chyba takiego wykresu jeszcze nie miałaś? wszystko wygląda tak jak powinno wyglądać! super, teraz tylko trochę szczęścia!!!
Kfjatus, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:aaa mi się DHL tylko z jeżdżeniem kojarzy, a do mnie sami debile przyjeżdżali, dlatego pytam
Kilka razy miałam zniszczoną paczkę, brak towaru na czas, brak kontaktu, że jej nie przywiezie, raz pan wjechał pod pociąg,w miejscu, gdzie one nie jeżdżą,jemu nic, a paczka skasowana...
teraz DPD przywozi i wszystko na czas i w dobrym stanie
Bombowo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:o teraz niech dadzą mu nagrodę mój jest pracownikiem półrocza i dostał za to w nagrodę parę złotych, które przeznaczymy na plażowe zakupy:) pierwszy już jest mój strój:)
Jak dobrze pójdzie, to dostanie czwarty kubek ze swoim imieniem i nazwiskiem, ew. trzecią do kolekcji koszulkę DHL, bądź słodycze. Dziękuję.Ola_czeka, Beata, Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Jak dobrze pójdzie, to dostanie czwarty kubek ze swoim imieniem i nazwiskiem, ew. trzecią do kolekcji koszulkę DHL, bądź słodycze. Dziękuję.
A koszulki też Ci się przydadzą w zaawansowanej ciąży, bo pewnie są sporeFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:No wiesz co? Jak można! Czymże jest Jego premia czy nagroda w pracy w porównaniu z Twoim ovu- wyróżnieniem?!
Co nie?Jeżeli nie zapomnę a mam dobrąpamieć ale krótką, to pochwalę mu się dzisiaj. Tylko, że od rana mój mózg pracuje na wolniejszych obrotach, może po południu się rozkręci .. to nie zapomnę. Przed chwilą wybrałam się do przychodni bez moczu, prawa jazdy, dowodu rejestracyjnego i kluczyków do samochodu. Stanęłam przed samochodem i pomyślałam, że chyba czegoś mi brakuje.
Ola_czeka, a-koczek, zbikowa, Fedra, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość