X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Nie nie kochana, On jest programistą :) A dokładniej Konsultantem SAP R/3 – IT
    aaa mi się DHL tylko z jeżdżeniem kojarzy, a do mnie sami debile przyjeżdżali, dlatego pytam ;)
    Kilka razy miałam zniszczoną paczkę, brak towaru na czas, brak kontaktu, że jej nie przywiezie, raz pan wjechał pod pociąg,w miejscu, gdzie one nie jeżdżą,jemu nic, a paczka skasowana...
    teraz DPD przywozi i wszystko na czas i w dobrym stanie :)

Rucia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    Blondi super fotka jakie to cudowne widziec juz takie malenstwo jak sie tuli w mamy brzusiu

dziewczyny na K wszytskiego najlepszego

Betako tak mysłałam że @ cię nawiedziła także jak mówiłam mnie pewnie to samo czeka

Ola_czeka, Beata, Fedra, Blondi22, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauyś miała nam foty pokazać :( A tylko śpi i śpi w tej chorobie :(

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Wczoraj pisałyśmy o tym z Fedrą... Jeśli nie uda mi się dostać pracy np. w szkole, czy w innym dzieciopodobnym miejscu, będę próbować ze swoją działalnością... najprościej mówiąc w branży edukacyjnej...
    podziwiam... ale lepiej coś próbować działać niż nic nie robić...
    ale prowadzić w Pl działalność to nie lada wyzwanie... ja pomagam mamie i mimo, że minęło 6 lat to ciągle mnie coś szokuje... a najczęściej szokuje mnie ZUS (zakład utylizacji staruszków... ja bym dodała jeszcze lichwiarz)

Fedra lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    podziwiam... ale lepiej coś próbować działać niż nic nie robić...
    ale prowadzić w Pl działalność to nie lada wyzwanie... ja pomagam mamie i mimo, że minęło 6 lat to ciągle mnie coś szokuje... a najczęściej szokuje mnie ZUS (zakład utylizacji staruszków... ja bym dodała jeszcze lichwiarz)
    Ja się do tego nie palę jakoś,ale z drugiej strony ten rok miałam bezrobotny i na tej śmiesznej kuroniówce, więc wychodzę z założenia, że właściwie nic aż tak bardzo nie tracę,a może warto spróbować. Z pracą jest okropnie, a ja nie po to studiowałam 7 lat, rodzice wydali kupę pieniędzy, czasem zarywałam noce, by teraz siedzieć w domu, albo robić coś czego zupełnie nie chce...
    cho faktycznie wolałabym dostać pracę na państwowej posadce :)

Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry dziewczyny
    kopciuszku wszystkiego naj naj i spelnienia marzen...
    Rucia musisz teraz swojemy zrobic jakas romantyczna kolacyjke za to ze mu tak dobrze w pracy idzie :)

milego dnia dziewczyny

Fedra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Kfjatuszku i Kopciuszku wszystkiego Najlepszego w dniu Waszego Świeta
    Sto Lat , Samych radosnych chwil, zdrówka i spełnienia najskrytszych marzeń :*

Ruciu i Wszystkiego Najlepszego dla Kini udanych słonecznych wakacji :*

Kfjatus, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Libra super ten strój :) Ale będziesz lachon !!! :D
    niestety mi jest coś ciężko kupić, bo w moim rozmiarze zawsze zapominają, że są szczupłe kobiety z trochę większym biustem niż B
    PS. tak mówi do mnie mój m... lachon albo lachota:)
    Rucia wrote:
    Mężu dotarł do pracy, i oznajmił mi właśnie, że został człowiekiem Kwartału DHL Polska, i teraz będzie nominowany jako człowiek roku DHL Polska :P Duma mnie rozpiera.
    To teraz niech dadzą mu nagrodę:) mój jest pracownikiem półrocza i dostał za to w nagrodę parę złotych, które przeznaczymy na plażowe zakupy:) pierwszy już jest mój strój:)
    Ola_czeka wrote:
    Ja spadam na 2 miejsce, bo moje dwie fąfele, które nakręcają moje teksty, czyli Żbik i Małysz, lecą sobie w kulki i śpią do południa...
    Bez nich jestem nikim :(
    Czuję się pominięta i zaraz sobie pójdę…:P
    Mauysia też się pochorowała? No nie! Ciekawe czy Shagga wraca do pełni sił…

Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Kfjatuszku i Kopciuszku wszystkiego Najlepszego w dniu Waszego Świeta
    Sto Lat , Samych radosnych chwil, zdrówka i spełnienia najskrytszych marzeń :*

Ruciu i Wszystkiego Najlepszego dla Kini udanych słonecznych wakacji :*
    Beata... zezłościłaś mnie przedwczoraj, ale masz szczęście, że szybko mi przechodzi... normalnie myślałam, ze popsuje klawisz w myszce od ciągłego odświeżania wykresu...
    mimo wszystko szkoda, ze ta małpa przyszła!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 08:53

Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Brawo Rucio!

A czy Ty Rucia pochwaliłaś się mu, że wczoraj byłaś Człowiekiem Dnia na Ovufriendzie?

Ty wiesz co, że nie o.O Aczkolwiek nie wiem czy nie kazałby mi się popukać w głowę :?

Kfjatus, Ola_czeka, Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra Mauyś bierze antybiotyk i leży w domku, więc jest pewnie "chorsza" od Shaggi.

Rucia lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, jestem zdumiona Twoim wykresem... w końcu coś u Ciebie się ruszyło... chyba takiego wykresu jeszcze nie miałaś? wszystko wygląda tak jak powinno wyglądać! super, teraz tylko trochę szczęścia!!!

Kfjatus, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    aaa mi się DHL tylko z jeżdżeniem kojarzy, a do mnie sami debile przyjeżdżali, dlatego pytam ;)
    Kilka razy miałam zniszczoną paczkę, brak towaru na czas, brak kontaktu, że jej nie przywiezie, raz pan wjechał pod pociąg,w miejscu, gdzie one nie jeżdżą,jemu nic, a paczka skasowana...
    teraz DPD przywozi i wszystko na czas i w dobrym stanie :)

Bombowo :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Libra Mauyś bierze antybiotyk i leży w domku, więc jest pewnie "chorsza" od Shaggi.
    no to ładnie... już wcześniej ją coś pobierało, czy może ją gdzieś owiało na imprezce Leosia? a czy to ona ma teraz w tą sobotę weselicho?

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ty wiesz co, że nie o.O Aczkolwiek nie wiem czy nie kazałby mi się popukać w głowę :?
    No wiesz co? Jak można! Czymże jest Jego premia czy nagroda w pracy w porównaniu z Twoim ovu- wyróżnieniem?! :P

Rucia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Rucia musisz teraz swojemy zrobic jakas romantyczna kolacyjke za to ze mu tak dobrze w pracy idzie :)

Kotleta mu usmażę - starczy. Mogę go też podrapkować po plecach 5 sekund, bo dłużej to mi się nie chce ;)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    o teraz niech dadzą mu nagrodę mój jest pracownikiem półrocza i dostał za to w nagrodę parę złotych, które przeznaczymy na plażowe zakupy:) pierwszy już jest mój strój:)

Jak dobrze pójdzie, to dostanie czwarty kubek ze swoim imieniem i nazwiskiem, ew. trzecią do kolekcji koszulkę DHL, bądź słodycze. Dziękuję.

Ola_czeka, Beata, Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauyś choroba pobierała już wcześniej, ale walczyła bardzo,aż w koń poszła do lekarza- w poniedziałek i dostała leki.
    A czy ma teraz wesele to nie pamiętam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 09:01

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Jak dobrze pójdzie, to dostanie czwarty kubek ze swoim imieniem i nazwiskiem, ew. trzecią do kolekcji koszulkę DHL, bądź słodycze. Dziękuję.
    Oj tam, słodyczy nie lubisz :P
    A koszulki też Ci się przydadzą w zaawansowanej ciąży, bo pewnie są spore :P

Fedra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    No wiesz co? Jak można! Czymże jest Jego premia czy nagroda w pracy w porównaniu z Twoim ovu- wyróżnieniem?! :P

Co nie? :P Jeżeli nie zapomnę a mam dobrąpamieć ale krótką, to pochwalę mu się dzisiaj. Tylko, że od rana mój mózg pracuje na wolniejszych obrotach, może po południu się rozkręci .. to nie zapomnę. Przed chwilą wybrałam się do przychodni bez moczu, prawa jazdy, dowodu rejestracyjnego i kluczyków do samochodu. Stanęłam przed samochodem i pomyślałam, że chyba czegoś mi brakuje. :P

Ola_czeka, a-koczek, zbikowa, Fedra, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3583 3584 3585 3586 3587 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ