plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Co nie?
Jeżeli nie zapomnę a mam dobrąpamieć ale krótką, to pochwalę mu się dzisiaj. Tylko, że od rana mój mózg pracuje na wolniejszych obrotach, może po południu się rozkręci .. to nie zapomnę. Przed chwilą wybrałam się do przychodni bez moczu, prawa jazdy, dowodu rejestracyjnego i kluczyków do samochodu. Stanęłam przed samochodem i pomyślałam, że chyba czegoś mi brakuje.
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kfjatus wrote:Beti dziś już mi przeszło, ale wczoraj byłam na Ciebie zła... nie rób tak więcej! I życzę dobrej zabawy na panieńskim!
wybacz nie zrobiłam tego świadomie naprawdę ja jestem typewm który lubi rozmwaiac na bieżąco dlatego nie napisałam całej historii tutaj tylko czekałam aż któraś sie odezwie ale Wa snie byłoa wczoraj sie rozchorowałam i dlatego nie mogłam zajrzeń. naprawde nie byłam w stanie
wybacz!
p.s. a za życzenia dziękuję -teraz mam powód do upicia*
Shagga_80 wrote:Beatko, przykro mi,że przyszła @...ale mam nadzieję,że naprawdę nie załamałaś się!
wizyta niebawem więc zobaczę co mi lekarz powie narazie robię notatki co mam mu powiedzieć
Rucia wrote:
Becia strasznie mi przykro z powodu małpiszonaSzkoda, że tak strasznie się napaliłaś w tym cyklu
Pamiętasz nasze rozmowy? Mi pomogły. Zadziałało. Czego i Tobie również życzę.
LIbruś kostium świetny!!! Poprosimy potem fotkę Twojej osoby w nim
ale gancie ....Libra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:No tak zanim ogarnęłam sytuację to jakieś 4 minuty
Ja nie wiem jak to będzie, gdy urodze małego dzieciucha.
Mam nadzieję, że Kinga jest bardziej rozsądna i będzie pilnować Ciebie i Maleństwo
mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Beata... zezłościłaś mnie przedwczoraj, ale masz szczęście, że szybko mi przechodzi... normalnie myślałam, ze popsuje klawisz w myszce od ciągłego odświeżania wykresu...
mimo wszystko szkoda, ze ta małpa przyszła!
Libruśnaprawdę aż tak sie wkurzyłyście na mnie? kurde zaraz sie pochlastam normalnie !!
nie chciałam Wam tego zrobić
wybaczysz mi?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Kfjatus wrote:Bet a w co się na imprezę ubierasz?
ustalone że wszytskie maja miec różowe blużki i czarne krótkie spodenki
buzkę wczoraj zakupiłam ale był ogromny problem bo nigdZie rożowej nie było
ze spodenkami mam problem są fajne ale baaardzo krótkie a w takowych mąz mnie zdomu samej nie wypuściwiec szukam dalej
i do tego szpilkia-koczek, Libra, Kfjatus, zbikowa, Fedra, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libruś
naprawdę aż tak sie wkurzyłyście na mnie? kurde zaraz sie pochlastam normalnie !!
nie chciałam Wam tego zrobić
wybaczysz mi?Beata lubi tę wiadomość
-
NO NO TO NIEZLE LASKI Z WAS BEDABeata wrote:ustalone że wszytskie maja miec różowe blużki i czarne krótkie spodenki
buzkę wczoraj zakupiłam ale był ogromny problem bo nigdZie rożowej nie było
ze spodenkami mam problem są fajne ale baaardzo krótkie a w takowych mąz mnie zdomu samej nie wypuściwiec szukam dalej
i do tego szpilkiBeata, aisa lubią tę wiadomość
-
O boszsz dobrze, że na panieńskich, na których byłam nie było takich wymogów
Becia, myślę, że możemy zapomnieć o całej sytuacji z testem, jestem pewna, że złość przeszła już wszystkim dziewczynom, które ją odczuwały
Myślę, że dziewczynki starały się stanąć na wysokości zadania po tym, jak było Ci przykro, że wcześniej nie zareagowałyśmy właściwie na Twoje sygnały o spodziewanej ciąży. No i poczuły się olane. Ale już wszystko wyjaśniłaś, więc temat zamknięty, nikt na nikogo się nie gniewa i nie wracamy do tegoLibra, Kfjatus, Beata, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Libruś Kfjatku Fedruś i wszystkie które poczuły się urażone wkurzone itp.
jeszcze raz bardzo przepraszam
Uploaded with ImageShack.us
Kfjatus, Fedra, Ilona, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libruś Kfjatku Fedruś i wszystkie które poczuły się urażone wkurzone itp.
jeszcze raz bardzo przepraszam
Uploaded with ImageShack.us -
Libra wrote:wybaczone:) myślałam, że może jest szansa, że będziemy parą i w tym samym cyklu zajdą dwie Beatki;) ale skoro Ty się wycofałaś (zmuszona przez @) to i ja czekam na moją punktualną "koleżankę"
ej no zaraz ja zapamietałam że Ty czekasz do pażdziernika wiec ja czekam na Ciebie
w tym miesiacu chciał nie chciał i tak musiałabym odpuiścić bo za równe 9 mies. komunia wiec nie moge sobie pozwolić na to aby urodzić np. 2 dni przed
takZe czekamy razem do jesieni :*Libra, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006