plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kfjatus wrote:Beata załóż na te krótkie dłuższe, a potem je zdejmiesz jak przekroczysz granicę, w której Mąż już Cię nie zobaczy
hehehe tak samo radzi mi jego siostra hhehe
ale nie bo jeszcze gdzies będzie podglądał zza winkla
zresztą chcę byc fair a po drugie ni emam już 18 lat wiec może nie wypadaOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:ej no zaraz ja zapamietałam że Ty czekasz do pażdziernika wiec ja czekam na Ciebie
w tym miesiacu chciał nie chciał i tak musiałabym odpuiścić bo za równe 9 mies. komunia wiec nie moge sobie pozwolić na to aby urodzić np. 2 dni przed
takZe czekamy razem do jesieni :*
tak, do października czekam na badania w klinice (i przynajmniej do tego czasu mam prowadzić wykresy, by mieli jak najwięcej informacji o mnie)... ale to nie oznacza, że z tego tytułu zawiesiłam współżycie z m:)Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
tak rozumiem ja współżycia tez nie zawieszam
ale w tym miesiącu absolutnie mi nie zalezy i nie będę sie nakręcała
a do lekarza biegnę w piatek i zobaczymy co powie badania zrobione na bieząco
pewnie każe mi przyjśc na monitoring tylko ciekawe kiedy?
dostałam wlasnie gratis abonament w którym prognozują mi ovulkę miedzy 17 a 38 dniem cyklu fajnie co ?Ola_czeka, Kfjatus, Libra, Fedra, Ilona, aisa, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata masz się ubrać tak, żeby Tobie było dobrze, nie mów tekstów "nie mam 18 lat", co to w ogóle znaczy ? - nie masz, bo masz kilka więcej,ale na imprezę chyba możesz sobie pozwolić na trochę luzu...
a i jeszcze "nie wpada", też nie popieram, bo przecież nie masz zamiaru robić czegoś złego, a jak pobawisz się, powygłupiasz się i potańczysz - to nie ma tu czegoś takiego jak nie wypada!
no chyba, że masz cichy plan uwodzenia małolatów - to Beatko nie wypada!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 09:56
Libra, a-koczek, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:tak rozumiem ja współżycia tez nie zawieszam
ale w tym miesiącu absolutnie mi nie zalezy i nie będę sie nakręcała
a do lekarza biegnę w piatek i zobaczymy co powie badania zrobione na bieząco
pewnie każe mi przyjśc na monitoring tylko ciekawe kiedy?
dostałam wlasnie gratis abonament w którym prognozują mi ovulkę miedzy 17 a 38 dniem cyklu fajnie co ?
jakie badania robiłaś? masz wyniki?
ładną masz rozpiętość... u mnie prognoza ovu jest tylko na 3 dni cyklu -
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:No to sporo współżycia przed Wami
ale ja mam za duzo na głowie i nie mam az takiego zapału
a te dni to wlasnie trzeba bedzie w tym miesiacu delikatnie
bo nie chcę Oliwce zrobić psikusa
ale dopilnuję żeby mój organizm wrócił na własciwe tory!Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beatko jakis czas temu moja bratowa starała sie odziecko ponad rok i mówi w grudniou to odpuszczam bo jak zajde to do mojej siostry na wesele nie pojade i co zaszła w grudniu takze uwazajBeata wrote:ej no zaraz ja zapamietałam że Ty czekasz do pażdziernika wiec ja czekam na Ciebie
w tym miesiacu chciał nie chciał i tak musiałabym odpuiścić bo za równe 9 mies. komunia wiec nie moge sobie pozwolić na to aby urodzić np. 2 dni przed
takZe czekamy razem do jesieni :*Libra, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatku nie kilka tylko panad dekadę
i naprawde uważasz że nie ma nic złego w tym abym poszła z pośladkami na wierzchu na dyskotekę?
(bo moja osoba tak czułaby sie najlepiej hehhe)
żarcik mały
Oliwka 2006
-
Libruś te standardowe co zawsze ale teraz zrobiłam jeszcze ft3 i ft4
i z tego co mówiły dziewczyny jest ok
jutro polecę znów zrobić prolaktyne i estradiol tylko kurde napewno będe po bzykankuLibra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:Kfjatku nie kilka tylko panad dekadę
i naprawde uważasz że nie ma nic złego w tym abym poszła z pośladkami na wierzchu na dyskotekę?
(bo moja osoba tak czułaby sie najlepiej hehhe)
żarcik mały
Ja tego nie trawię... Ostatnio widziałam na mieście taka laseczkę z dupa prawię na wierzchu i strasznie źle to na mnie działa. Chyba mnie mama bardziej "klasycznie" wychowała...
No, ale co kto lubi.
Jak masz się Beciu czuć tak dobrze to się w te spodenki ubierz. Bawcie się tam dobrze i jak to mój m mówi "dobrze, ale nie za dobrze"Beata lubi tę wiadomość
-
Beti nie czytasz ze zrozumieniem
Chodzi mi o to, że jeśli podobają Ci się te spodenki i czujesz się w nich dobrze- to w nich idźA nie chodzi o twoj wiek, czy to czy "wypada", ty idziesz na imprezę, i to Ty masz wyglądać seksi i czuć się wspaniale, bez względu na wiek, zawód, ilość dzieci czy zazdrość Męża
Zawsze możesz się w nie ubrać i nam się najpierw pokazać, żebyśmy oceniłyBeata, Beata, Libra, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Beatko jakis czas temu moja bratowa starała sie odziecko ponad rok i mówi w grudniou to odpuszczam bo jak zajde to do mojej siostry na wesele nie pojade i co zaszła w grudniu takze uwazaj
ale u mnie to zupełnie inna historia mi ciąża na komunie nie przeszkadza i gdybym była pewna ze urodzę nawet tego samego dnia ale wieczorem to spoko luz, ale gorzej jakbym urodziła 2 dni przed i nie mogła dotrzeć na komunie własnego dzieckaOliwka 2006
-
Kfjatus wrote:Beti nie czytasz ze zrozumieniem
Chodzi mi o to, że jeśli podobają Ci się te spodenki i czujesz się w nich dobrze- to w nich idźA nie chodzi o twoj wiek, czy to czy "wypada", ty idziesz na imprezę, i to Ty masz wyglądać seksi i czuć się wspaniale, bez względu na wiek, zawód, ilość dzieci czy zazdrość Męża
Zawsze możesz się w nie ubrać i nam się najpierw pokazać, żebyśmy oceniłyKfjatus, aisa lubią tę wiadomość