plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
wałsnie jestem po rozmowie z szefem i robi małą reorganizacje w firmie i okazłąo sie że awansik mi sie szykuje troche szerszy zakres obowiązków ale nie za dużo ale za to podwyżka hhaha
zbikowa, AGA 30, plemniczka, Ola_czeka, Beata, Sandraa, mauysia, Fedra, Muska, Blondi22, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:no ja tez nie kumam wlasnie
choć teraz to wiesz że progesteron wyszedł bardzo niski tzn. tylko 4.98
ale podpytam jeszcze o moje niskie tsh bo ile w normie się mieści to Bella i Plemniczka chya mi wspominały że przy tak niskim tsh jak moje to cięzko zajśc że najlepsze jest miedzy 1-2 wiec może na to dostanę jakies leki?
a przypomnij mi swój wynik tsh? bo ja też mam wahania tsh... ale mój gin twierdzi, że jest ok... mam nadzieję, że specjaliści w klinice przebadają mnie od podszewki i z każdej strony... może to w niskim tsh tkwi problem...
choć muszę się pochwalić, ze po moich 6 miesiącach mozolnych starań przytyłam 2kg i osiągnęłam upragnioną wagę 55kg:) huraaaa!!!!Beata, Fedra, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
Teraz to już pewnie nikt nie będzie wiedział o czym piszę, bo minęły 2 strony, ale:
Beatko, po bzykanku nie ma co iść na prolaktynę, kasa wyrzucona w błoto i wynik niewiarygodny.
Bardzo mi się podobało jak ja miałam iść i ginka mówi mi: "tylko proszę nie współżyć i nie stymulować sutków dzień wcześniej"
A ja sobie myślę: "Cholera, a przecież codziennie sobie stymuluję..."
a-koczek, plemniczka, AGA 30, Libra, Beata, mauysia, Fedra, Rucia, kopciuszek126, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya TAK NA POWAŻNIE JAK KWIATY BYŁY ŚPIEWY BYŁY NO TO CZAS NA ŻYCZENIA!!!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DUŻO ZDROWIA I RADOŚCI
A WIECZOREM DUŻO PIJANYCH GOŚCI
UDANEGO I ZAJEFAJNEGO SEKSU DO PÓZNEJ STAROŚCI
NO I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ TYCH MALEŃKICH I TYCH OGROMNYCH!!!
:-)l:-)
Fedra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:wałsnie jestem po rozmowie z szefem i robi małą reorganizacje w firmie i okazłąo sie że awansik mi sie szykuje troche szerszy zakres obowiązków ale nie za dużo ale za to podwyżka hhaha
ale jeszcze szerszy zakres obowiazków? myslałam że Ty od wszsytkiego tam jesteśOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Jakoś się trochę boję tego zakopanego bo 4 lata temu byłam we wrześniu a w listopadzie na stole operacyjnym wylądowalam:-( 2 lata temu w sierpniu byłam a w pażdzierniuku na stole wylądowałam:-( Ale największe szczyty zdobyte więć teraz mniej wyczerpujące atrakcję zaliczę!!!
z pogodą w górach nie ma żartów -
tez myslałam ale okazuje sie ze jeszcze cos moge zrobic ale tak naprawde to dwie rzeczy mi dojda ale to nieważne ważne że dostane podwyzkeBeata wrote:Kochana to gratuluję!!
ale jeszcze szerszy zakres obowiazków? myslałam że Ty od wszsytkiego tam jesteśBeata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:niski progesteron raczej nie jest przyczyną wydłużania cyklu.. to raczej niewydolność fazy lutealnej... w fl progesteron może się wahać, ale najlepiej jak zawsze jest powyżej 10
a przypomnij mi swój wynik tsh? bo ja też mam wahania tsh... ale mój gin twierdzi, że jest ok... mam nadzieję, że specjaliści w klinice przebadają mnie od podszewki i z każdej strony... może to w niskim tsh tkwi problem...
choć muszę się pochwalić, ze po moich 6 miesiącach mozolnych starań przytyłam 2kg i osiągnęłam upragnioną wagę 55kg:) huraaaa!!!!
moje tsh wynosi zawsze miedzy 0.52-0.55 takze niziutkie
dlatego zrobiłam teraz to ft3 i ft4 ale one sa dokładnie po środku normy więc okOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie