X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wałsnie jestem po rozmowie z szefem i robi małą reorganizacje w firmie i okazłąo sie że awansik mi sie szykuje troche szerszy zakres obowiązków ale nie za dużo ale za to podwyżka hhaha

zbikowa, AGA 30, plemniczka, Ola_czeka, Beata, Sandraa, mauysia, Fedra, Muska, Blondi22, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za kolejną porcję życzeń :) Jesteście nieocenione :D

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Aga no to śpiewamy trzy cztery....
    witaj Zbiku
    STO LAT STO LAT NIECH ŻYJĄ ŻYJĄ NAM I JESZCZE RAZ I JESZCZE RAZ NIECH ŻYJA NAM!!!:-):-)

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu i dla Kini złóz ode mnie zyczonka!!
    A to dla niej

2569312ibr80az0nc.gif

a-koczek, Kfjatus, AGA 30, Ola_czeka, Beata, Fedra, Rucia, kopciuszek126, Ilona lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    wałsnie jestem po rozmowie z szefem i robi małą reorganizacje w firmie i okazłąo sie że awansik mi sie szykuje troche szerszy zakres obowiązków ale nie za dużo ale za to podwyżka hhaha

Super! Gratki! :D

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    no ja tez nie kumam wlasnie
    choć teraz to wiesz że progesteron wyszedł bardzo niski tzn. tylko 4.98

ale podpytam jeszcze o moje niskie tsh bo ile w normie się mieści to Bella i Plemniczka chya mi wspominały że przy tak niskim tsh jak moje to cięzko zajśc że najlepsze jest miedzy 1-2 wiec może na to dostanę jakies leki?
    niski progesteron raczej nie jest przyczyną wydłużania cyklu.. to raczej niewydolność fazy lutealnej... w fl progesteron może się wahać, ale najlepiej jak zawsze jest powyżej 10

a przypomnij mi swój wynik tsh? bo ja też mam wahania tsh... ale mój gin twierdzi, że jest ok... mam nadzieję, że specjaliści w klinice przebadają mnie od podszewki i z każdej strony... może to w niskim tsh tkwi problem...
    choć muszę się pochwalić, ze po moich 6 miesiącach mozolnych starań przytyłam 2kg i osiągnęłam upragnioną wagę 55kg:) huraaaa!!!!

Beata, Fedra, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i oczywiscie lodzik urodzinowy dla mauysiowego Leosia..

1005237xhtbxalfbd.gif

Kfjatus, Beata, AGA 30, mauysia, Fedra, Rucia, Ilona lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to już pewnie nikt nie będzie wiedział o czym piszę, bo minęły 2 strony, ale:

Beatko, po bzykanku nie ma co iść na prolaktynę, kasa wyrzucona w błoto i wynik niewiarygodny.

Bardzo mi się podobało jak ja miałam iść i ginka mówi mi: "tylko proszę nie współżyć i nie stymulować sutków dzień wcześniej"

A ja sobie myślę: "Cholera, a przecież codziennie sobie stymuluję..."

a-koczek, plemniczka, AGA 30, Libra, Beata, mauysia, Fedra, Rucia, kopciuszek126, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko, ale pysznie wyglądają te Kiniowe lody :D

1221648qmrgggy559.gif
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kOCZKU DAWAJ CHWAL SIE!

Zbiku schowałam bo mnie tu rozpoznają :P
    Kfjatku to wrzucę fotkę z imprezy ok?

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak Aga zapukała i powiedziała, że ma zajęte ręce, to wyobraziłam sobie, że ona tu do nas z tymi słojami ogórków idzie.

AGA 30, Kfjatus, Libra, mauysia, Fedra, kopciuszek126, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Bardzo mi się podobało jak ja miałam iść i ginka mówi mi: "tylko proszę nie współżyć i nie stymulować sutków dzień wcześniej"

A ja sobie myślę: "Cholera, a przecież codziennie sobie stymuluję..."
    a to dobre :D

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a TAK NA POWAŻNIE JAK KWIATY BYŁY ŚPIEWY BYŁY NO TO CZAS NA ŻYCZENIA!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
    DUŻO ZDROWIA I RADOŚCI
    A WIECZOREM DUŻO PIJANYCH GOŚCI
    UDANEGO I ZAJEFAJNEGO SEKSU DO PÓZNEJ STAROŚCI
    NO I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ TYCH MALEŃKICH I TYCH OGROMNYCH!!!

:-):-)l:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Fedra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Kochana to gratuluję!!
    ale jeszcze szerszy zakres obowiazków? myslałam że Ty od wszsytkiego tam jesteś :)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Jakoś się trochę boję tego zakopanego bo 4 lata temu byłam we wrześniu a w listopadzie na stole operacyjnym wylądowalam:-( 2 lata temu w sierpniu byłam a w pażdzierniuku na stole wylądowałam:-( Ale największe szczyty zdobyte więć teraz mniej wyczerpujące atrakcję zaliczę!!!:-)
    ja byłam 2 lata temu, jak tylko zeszliśmy z Giewontu, to taka burza się rozpętała (masakryczna jest burza w górach), że piorun trafił turystę, który był właśnie na tym szczycie... ciężkie chwile, ciężkie widoki... strach jak nie wiem co... w ciężkim stanie trafił do szpitala...
    z pogodą w górach nie ma żartów

• Beata Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko ale cuda dziś same powynajdowalaś :*

plemniczka lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

Kfjatku to wrzucę fotkę z imprezy ok?

Ok :D

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJ!
    a) jestem
    b) idę nadrabiać
    c) spróbuję w końcu wrzucić jakieś foty z urodzin

Mam nadzieję, że dzień mija Wam miło!

plemniczka, zbikowa, Beata, Libra, Fedra, Blondi22, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez myslałam ale okazuje sie ze jeszcze cos moge zrobic ale tak naprawde to dwie rzeczy mi dojda ale to nieważne ważne że dostane podwyzke
    Beata wrote:
    Kochana to gratuluję!!
    ale jeszcze szerszy zakres obowiazków? myslałam że Ty od wszsytkiego tam jesteś :)

Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Beata Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    niski progesteron raczej nie jest przyczyną wydłużania cyklu.. to raczej niewydolność fazy lutealnej... w fl progesteron może się wahać, ale najlepiej jak zawsze jest powyżej 10

a przypomnij mi swój wynik tsh? bo ja też mam wahania tsh... ale mój gin twierdzi, że jest ok... mam nadzieję, że specjaliści w klinice przebadają mnie od podszewki i z każdej strony... może to w niskim tsh tkwi problem...
    choć muszę się pochwalić, ze po moich 6 miesiącach mozolnych starań przytyłam 2kg i osiągnęłam upragnioną wagę 55kg:) huraaaa!!!!
    gartluję kochana !!! widac różnice ? heheh wiem pewnie że widać przy takiej masie to kazdy kg robi róznicę prawda?

moje tsh wynosi zawsze miedzy 0.52-0.55 takze niziutkie
    dlatego zrobiłam teraz to ft3 i ft4 ale one sa dokładnie po środku normy więc ok

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 3587 3588 3589 3590 3591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ