plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:ja byłam 2 lata temu, jak tylko zeszliśmy z Giewontu, to taka burza się rozpętała (masakryczna jest burza w górach), że piorun trafił turystę, który był właśnie na tym szczycie... ciężkie chwile, ciężkie widoki... strach jak nie wiem co... w ciężkim stanie trafił do szpitala...
z pogodą w górach nie ma żartów
Też burza na górze się rozpętała !!!wszyscy mokrzy jak kurki!!!ale i tak fajnie wspominam!!!
W tym roku spływ dunajcem bo dwa lata temu pogoda nam nie pozwoliła na to!!Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
no i witajcie dziewczyny! Blondi sliczny dzieciaczek, ale juz duzy!
Blondii a ty idziesz na prenatalne?
Wosebko powodzenia na dzisiejszych prenatalanych.
a koczku ciesze sie z twojego awansu!
Agus, Libra ladne stroje zescie wybraly, teraz poprosze o fotki w nich
Muzi twoja suknienka tez super, mam nadzieje ze bedzie ladnie leżała.
Zbiczku jak sie czuje ptaszynka?
Ilona zazdraszczaqm Ci morza w poblizu!
Ruciu sukienka piekna i tak mi sie spodobala ze postanowilam ja sama kupic na weseleTylko ze ja to wesele mam 07.09 i pewnie do tego czasu brzuch mi urosnie, nie wiem wiec czy juz kupic sukienke... z drugiej strony ona jest z takiego materialu ze czy wiecej czy mniej brzucholka powinna ladnie lezec prawda? Jaki kolor wybralas? i tak sie zastanawiam jak to jest ze niektore maja gole prawe, a inne lewe ramie. Czy to sie wybiera?
Ty juz ją zamówilas?AGA 30, zbikowa, Kfjatus, Selena, Beata, Libra, Fedra, Blondi22, Blondi22, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Teraz to już pewnie nikt nie będzie wiedział o czym piszę, bo minęły 2 strony, ale:
Beatko, po bzykanku nie ma co iść na prolaktynę, kasa wyrzucona w błoto i wynik niewiarygodny.
Bardzo mi się podobało jak ja miałam iść i ginka mówi mi: "tylko proszę nie współżyć i nie stymulować sutków dzień wcześniej"
A ja sobie myślę: "Cholera, a przecież codziennie sobie stymuluję...")
Ola_czeka, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
plemniczka wrote:Zbiczku jak sie czuje ptaszynka?
Dostał jajo i chyba dziubie i chleb chyba też. tak mi sie wydaje bo ile razy włachodze na drabine i do niego zaglądam to chce mnie dziobać więc nasze spotkania są raczej krótkie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 10:39
Beata, Sandraa, plemniczka, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Oluś to wcale nie jest śmieszne mój mąz zawsze spi z moimi piersiami w dłoni (tzn jedną
)
Beata, a-koczek, mauysia, Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBeata wrote:gartluję kochana !!! widac różnice ? heheh wiem pewnie że widać przy takiej masie to kazdy kg robi róznicę prawda?
moje tsh wynosi zawsze miedzy 0.52-0.55 takze niziutkie
dlatego zrobiłam teraz to ft3 i ft4 ale one sa dokładnie po środku normy więc ok
widać!!! największy szok przeżyłam jak w końcu nie mogłam się zapiąć w krótki spodenki, które mam jeszcze od podstawówki:D
moje tsh waha się od 0,44 do 0,77... z ft3 i ft4 mam tak samo jak Ty - wyniki mniej więcej po środku zakresuBeata, Fedra, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaczęłam nadrabiać ale dziś jesteście wyjątkowo płodne i w związku z czym poddaję się!
Kfjatusku - wszystkiego naj naj najlepszego z okazji imienin...zdrówka przede wszystkim oraz spełnienia marzeń (sama wiesz czego najbardziej pragniesz,więc tego Ci życzę...cokolwiek sobie wymarzysz).
Kopciuszku, Tobie życzę przede wszystkim spokojnej reszty ciąży, bezbolesnego i szybkiego rozwiązania no i zdrówka of kors
A Kini (naszej podglądaczce) życzę,żeby zawsze była tak radosną osóbką i dumą MamusiI super udanych wakacji...a zimą żeby Młodszy brat dał pospać i nie dokuczał
Libra, suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper ten kostium.
A teraz zmykam do kuchni, bo za późno wstaliśmy i jeszcze bez śniadania jesteśmy...Buziaki siusiaki.Kfjatus, zbikowa, Beata, Libra, mauysia, Fedra, Rucia, kopciuszek126, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:widać!!! największy szok przeżyłam jak w końcu nie mogłam się zapiąć w krótki spodenki, które mam jeszcze od podstawówki:D
moje tsh waha się od 0,44 do 0,77... z ft3 i ft4 mam tak samo jak Ty - wyniki mniej więcej po środku zakresu
aha no widzisz wie cto nie za jego spawą moje cykle takie są.. bu Ty masz ladne a wyniki takie same..Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:No to ja to cztery lata temu przeżyłam ale ŚPIĄCEGO RYCERZA zdobyłam!!!
Też burza na górze się rozpętała !!!wszyscy mokrzy jak kurki!!!ale i tak fajnie wspominam!!!
W tym roku spływ dunajcem bo dwa lata temu pogoda nam nie pozwoliła na to!!AGA 30, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Hej dziewczynki!
Kopciuszku - samych radości w życiu i cierpliwości do dwóch łobuziaków!
Kfjatuszku - Łatwego połączenia własnego biznesu i macierzyństwa:)
Kiniu - dalszych sukcesów naukowych, żeby Mama Rucia miała się czym chwalić ciotkom z forum
A jeśli chodzi o awatarki - teraz już w ogóle przy każdej wypowiedzi Ruci, Wosebki i Blondi będę miała wrażenie, że jedna i ta sama osoba mówi do siebie
Ola co do awatarów wyjełaś mi to z ust czytając posta Woseby myślałam ze pisze to Blondii...Kfjatus, Beata, Libra, Selena, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi