X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    tez myslałam ale okazuje sie ze jeszcze cos moge zrobic ale tak naprawde to dwie rzeczy mi dojda ale to nieważne ważne że dostane podwyzke
    Gratulacje:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja byłam 2 lata temu, jak tylko zeszliśmy z Giewontu, to taka burza się rozpętała (masakryczna jest burza w górach), że piorun trafił turystę, który był właśnie na tym szczycie... ciężkie chwile, ciężkie widoki... strach jak nie wiem co... w ciężkim stanie trafił do szpitala...
    z pogodą w górach nie ma żartów
    No to ja to cztery lata temu przeżyłam ale ŚPIĄCEGO RYCERZA zdobyłam!!!:-)
    Też burza na górze się rozpętała !!!wszyscy mokrzy jak kurki!!!:-) ale i tak fajnie wspominam!!!
    W tym roku spływ dunajcem bo dwa lata temu pogoda nam nie pozwoliła na to!!:-(

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i może jestem egoistka ale wygryz etakiego kolesia odemnie z pracy ktorego nienawidze i za którego i tak już czaarna robotę odwalam

Fedra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • plemniczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i witajcie dziewczyny! Blondi sliczny dzieciaczek, ale juz duzy!
    Blondii a ty idziesz na prenatalne?
    Wosebko powodzenia na dzisiejszych prenatalanych.
    a koczku ciesze sie z twojego awansu!
    Agus, Libra ladne stroje zescie wybraly, teraz poprosze o fotki w nich :)
    Muzi twoja suknienka tez super, mam nadzieje ze bedzie ladnie leżała.

Zbiczku jak sie czuje ptaszynka?
    Ilona zazdraszczaqm Ci morza w poblizu! :)

Ruciu sukienka piekna i tak mi sie spodobala ze postanowilam ja sama kupic na wesele :) Tylko ze ja to wesele mam 07.09 i pewnie do tego czasu brzuch mi urosnie, nie wiem wiec czy juz kupic sukienke... z drugiej strony ona jest z takiego materialu ze czy wiecej czy mniej brzucholka powinna ladnie lezec prawda? Jaki kolor wybralas? i tak sie zastanawiam jak to jest ze niektore maja gole prawe, a inne lewe ramie. Czy to sie wybiera?
    Ty juz ją zamówilas? :)

AGA 30, zbikowa, Kfjatus, Selena, Beata, Libra, Fedra, Blondi22, Blondi22, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    jak Aga zapukała i powiedziała, że ma zajęte ręce, to wyobraziłam sobie, że ona tu do nas z tymi słojami ogórków idzie.
    Zaraz mogę i ogóry przynieść!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko i córko a ja dzień dobry nie powiedziałam!!!!

DZIEŃ DOBRY!!!!WSZYSTKIM!!!:-)

zbikowa, Kfjatus, Ola_czeka, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Teraz to już pewnie nikt nie będzie wiedział o czym piszę, bo minęły 2 strony, ale:

Beatko, po bzykanku nie ma co iść na prolaktynę, kasa wyrzucona w błoto i wynik niewiarygodny.

Bardzo mi się podobało jak ja miałam iść i ginka mówi mi: "tylko proszę nie współżyć i nie stymulować sutków dzień wcześniej"

A ja sobie myślę: "Cholera, a przecież codziennie sobie stymuluję..."
    Oluś to wcale nie jest śmieszne mój mąz zawsze spi z moimi piersiami w dłoni (tzn jedną :P )

Ola_czeka, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Zbiczku jak sie czuje ptaszynka?

Dostał jajo i chyba dziubie i chleb chyba też. tak mi sie wydaje bo ile razy włachodze na drabine i do niego zaglądam to chce mnie dziobać więc nasze spotkania są raczej krótkie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 10:39

Beata, Sandraa, plemniczka, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Zaraz mogę i ogóry przynieść!!!:-)

A robisz ogórki z curry? To dawaj!

mauysia lubi tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Oluś to wcale nie jest śmieszne mój mąz zawsze spi z moimi piersiami w dłoni (tzn jedną :P )
    wyobraziłam sobie jak zdejmuje sobie jedną Twoją pierś i przytula jak pluszaka, a Ty odwrócona w drugą stronę smacznie śpisz z ta pozostałą nie zdjętą :P

Beata, a-koczek, mauysia, Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    A robisz ogórki z curry? To dawaj!
    Ja z chilii robię na ostro!!!!:-)

• Beata Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hheeh Kfjatku masz fantazję

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    hheeh Kfjatku masz fantazję
    muszę, wyobraźnia jest mi bardzo potrzebna :)

Fedra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    gartluję kochana !!! widac różnice ? heheh wiem pewnie że widać przy takiej masie to kazdy kg robi róznicę prawda?

moje tsh wynosi zawsze miedzy 0.52-0.55 takze niziutkie
    dlatego zrobiłam teraz to ft3 i ft4 ale one sa dokładnie po środku normy więc ok

widać!!! największy szok przeżyłam jak w końcu nie mogłam się zapiąć w krótki spodenki, które mam jeszcze od podstawówki:D

moje tsh waha się od 0,44 do 0,77... z ft3 i ft4 mam tak samo jak Ty - wyniki mniej więcej po środku zakresu

Beata, Fedra, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęłam nadrabiać ale dziś jesteście wyjątkowo płodne i w związku z czym poddaję się!

Kfjatusku - wszystkiego naj naj najlepszego z okazji imienin...zdrówka przede wszystkim oraz spełnienia marzeń (sama wiesz czego najbardziej pragniesz,więc tego Ci życzę...cokolwiek sobie wymarzysz :) ).

Kopciuszku, Tobie życzę przede wszystkim spokojnej reszty ciąży, bezbolesnego i szybkiego rozwiązania no i zdrówka of kors :)

A Kini (naszej podglądaczce) życzę,żeby zawsze była tak radosną osóbką i dumą Mamusi :) I super udanych wakacji...a zimą żeby Młodszy brat dał pospać i nie dokuczał :)

Libra, suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper ten kostium.

A teraz zmykam do kuchni, bo za późno wstaliśmy i jeszcze bez śniadania jesteśmy...Buziaki siusiaki.

Kfjatus, zbikowa, Beata, Libra, mauysia, Fedra, Rucia, kopciuszek126, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Co na śniadanieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

Kfjatus, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    widać!!! największy szok przeżyłam jak w końcu nie mogłam się zapiąć w krótki spodenki, które mam jeszcze od podstawówki:D

moje tsh waha się od 0,44 do 0,77... z ft3 i ft4 mam tak samo jak Ty - wyniki mniej więcej po środku zakresu

aha no widzisz wie cto nie za jego spawą moje cykle takie są.. bu Ty masz ladne a wyniki takie same..

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No to ja to cztery lata temu przeżyłam ale ŚPIĄCEGO RYCERZA zdobyłam!!!:-)
    Też burza na górze się rozpętała !!!wszyscy mokrzy jak kurki!!!:-) ale i tak fajnie wspominam!!!
    W tym roku spływ dunajcem bo dwa lata temu pogoda nam nie pozwoliła na to!!:-(
    ja we wrześniu będę miała nocny spływ w Budapeszcie:) ciekawej jak będzie:)

AGA 30, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Shagga :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Hej dziewczynki!

Kopciuszku - samych radości w życiu i cierpliwości do dwóch łobuziaków!

Kfjatuszku - Łatwego połączenia własnego biznesu i macierzyństwa:)

Kiniu - dalszych sukcesów naukowych, żeby Mama Rucia miała się czym chwalić ciotkom z forum :D

A jeśli chodzi o awatarki - teraz już w ogóle przy każdej wypowiedzi Ruci, Wosebki i Blondi będę miała wrażenie, że jedna i ta sama osoba mówi do siebie :D

Ola co do awatarów wyjełaś mi to z ust czytając posta Woseby myślałam ze pisze to Blondii...

Kfjatus, Beata, Libra, Selena, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 3588 3589 3590 3591 3592 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ