plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNajedzona tortami nawąchana kwiatami
tylko nikt nie polał na te urodziny
No to idę się za robotę brać!!!Okna musze pomyć i ogórasy z chilli do słoików popakować!!!
Za dwie godziny może wpadnę znowu!!!Ola_czeka, plemniczka, Fedra, kopciuszek126, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:a cóż Ty masz za ptaszka? hęęęę?
No widzisz Libra, okazało się, że ona ma ptaka. To wyjaśnia chyba brak dwóch kreseczek...zbikowa, Kfjatus, a-koczek, mauysia, Beata, Libra, Fedra, Shagga_80, Rucia, kopciuszek126, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Najedzona tortami nawąchana kwiatami
tylko nikt nie polał na te urodziny
No to idę się za robotę brać!!!Okna musze pomyć i ogórasy z chilli do słoików popakować!!!
Za dwie godziny może wpadnę znowu!!!
ja polałam szapanaAGA 30 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:jesteście na mnie złe???// no kurde znów pojde to zaraz sie okaże że wszystkie się zlecą
a ja naprawde nie mam siły nadrabiać
Blondi22 wrote:to link do fotki
http://www.iv.pl/images/35297764722599820153.jpg
zobaczcie czy teraz dobrze widac
Libra wrote:podoba wam się mój strój? http://sklep.etna.pl/pl/37-ko-23.html (wersja ciemny brąz)
Blondi22 wrote:Mauysia jak sie dziś czujesz? Duzo zdrowka dla ciebie ;*
Ola_czeka wrote:Bez nich jestem nikim
Kfjatus wrote:Mauyś miała nam foty pokazaćA tylko śpi i śpi w tej chorobie
Libra wrote:no to ładnie... już wcześniej ją coś pobierało, czy może ją gdzieś owiało na imprezce Leosia? a czy to ona ma teraz w tą sobotę weselicho?
Kfjatus, Ola_czeka, zbikowa, Beata, Libra, Fedra, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:aha no widzisz wie cto nie za jego spawą moje cykle takie są.. bu Ty masz ladne a wyniki takie same..
i takim sposobem niedługo doścignę Rutkę w ilości cykli starankowych, bo obecnie zaraz rozpocznie mi się 15 cykl starań... 12 z ovu... jak będzie kiedyś konkurs, która ma najwięcej cykli obserwowanych na owu, to mam szanse znaleźć się w czołówce -
Widzę, że Rucia mnie wyręczyła z rana z tortami, potem dziewczyny jeszcze wjechały z lodami i innymi pysznościami, ja więc proponuję owocki:
Kopciuszki i Kfjatuszku - wszystkiego najlepszego w dniu Waszych urodzin i imienin. Życzę Wam luzu, optymizmu i duuużo słońca!Kfjatus, Ola_czeka, Fedra, Rucia, kopciuszek126, Ilona lubią tę wiadomość
-
Co tam jeszcze...
Aha wczoraj byłam u gina - wszystko wporzo, obmacał moją sypialnię, obejrzał wyniki, zapisał dowcipny Clotrimazol osłonowo przy antybiotyku no i - co najważniejsze - jak już pisałam, wystawił mi zwolnienie na 4 tygodnie
Choć ja oczywiście, d*** wołowa, zapomniałam tradycyjnie mojej karty ciąży więc nie mógł mi nic do niej wpisać. Ale tym razem czuję się trochę usprawiedliwiona, bo miałam gorączkę.Ola_czeka, plemniczka, Fedra, Blondi22, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość