plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:bejbi gołąb w ogródku
PS. a co mu się stało, że mu matujesz? ja kiedyś leczyłam (kilka godzin)jaskółkę, która nie mogła latać, bo miała całe pióra poklejone smołą... ale moje zabiegi pielęgnacyjno-czyszczące przywróciły jej swobodę i odleciała:)
edit
musiałam sypialni zmienić na "sypialni", bo chodziło mi o miejsce mierzenia tempki... gdzie tak czasami ona była nazywana:DWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 11:21
AGA 30, Kfjatus, mauysia, Shagga_80, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:No widzisz Libra, okazało się, że ona ma ptaka. To wyjaśnia chyba brak dwóch kreseczek...
i w tym miejscy rykłam śmiechem ze aż pies przyszedł sprawdzić czy z Pania aby na pewno wszystko w pożądkuOla_czeka, Kfjatus, Libra, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA wiecie co!!!
Mój kocur w tamtym tygodniu jak były u mnie dzieciaki to sobie wychodne zrobil wieczorem!!!
Małolaty okno w pokoju zostawiły otwarte i drzwi i kot sobie poszedł na spacerek!!!aż mi się płakać chciało jak go szukałam po 22 za blokami!!!
Ależ się oberwało smarkaczą!!!Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Piosenka na dziś, dla wszystkich, którzy lubią zmiany w życiu:
http://www.youtube.com/watch?v=D5fRVm3k1aY
o matko uwielbiałam tą piosenkę i Bogu dziękuje ze nie widziałm nigdy teledysku ruch sceniczny facetów wymiataAGA 30, Kfjatus, Ola_czeka lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:o matko uwielbiałam tą piosenkę i Bogu dziękuje ze nie widziałm nigdy teledysku ruch sceniczny facetów wymiata
Wczoraj to oglądałam i z przerażeniem stwierdziłam, że ten brzydszy bardzo przypomina mi mojego byłego chłopaka...Fedra, Kfjatus, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny