plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Małysz czy ja tam widzę 2 czy 3 świeczki, bo zwątpiłam...
mogę przesłać Ci w wiekszej rozdzielczości, jeśli nie wierzyszWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 11:42
Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Ola_czeka, Rucia, Ilona lubią tę wiadomość
-
Dobra mogę się przywitać
więc WITAJCIE
i tak
Mayusia bardzo fajna imprezka uwielbiam takie
a - koczku gratuluje awansu
Blondii super dzidzia i nie będę kłamać ze nie zazdroszcze Wam tych widoków na usg...
Libra strój już pisałam że czaderski i cieszę się ze jesteś z Nami
Kini Ruciowej zyczę jak najdłuższego dzieciństwa i zeby nigdy nie zapominała kim jest i ze największą wartością jest rodzina
Kopciuszku w dniu Twoich urodzin życzę Ci samych pogodnych dni upływajacych w miłości i zdrowiu, niech otaczaja Cię tylko dobrzy ludzie a złe sytuacje omijały z daleka :*
Kfjatuszku Tobie również życze niegasnącej miłości twoich bliskich, żebyś w zyciu na swojej drodze spotykała tylko życzliwych ludzi żeby zdrowie Cię nie opuszczało i zeby spełniło sie każde Twoje marzenie :*
nie wiem czy jeszcze cos miałam dodać...
aha Mayusia mam nadzieję ze do wesela Ci już choróbstwo minie i faktycznie bardzo ładnie wyszłaś na zdjęciachShagga_80, mauysia, Kfjatus, zbikowa, Libra, Beata, Blondi22, Blondi22, Rucia, Sandraa, kopciuszek126, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra strój już pisałam że czaderski i cieszę się ze jesteś z Nami
a jestem dzisiaj, bo dzień świąteczny:) później wpadnę dopiero w sierpniu...mauysia, Fedra, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:zrobię w nim zdjęcie i same ocenicie, czy mogę się tak pokazać na plaży w Turcji:)
a jestem dzisiaj, bo dzień świąteczny:) później wpadnę dopiero w sierpniu...Libra, AGA 30, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:zrobię w nim zdjęcie i same ocenicie, czy mogę się tak pokazać na plaży w Turcji:)
a jestem dzisiaj, bo dzień świąteczny:) później wpadnę dopiero w sierpniu...
Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Małysz, a czy pingwinowy zestaw przypadł pierworodnemu do gustu?
i czemu nie moge otworzyć ostatniego zdjęcia?
Zestaw bardzo się spodobał! Plecak nawet wziął już ze sobą na imprę (wręczyliśmy jeszcze w domu, przed wyjazdem). Hitowa też okazała sie koszulka z Angry Birds, którą włożyliśmy do zestawu.
A zdjęcie nie wiem czemu sie nie otwiera, bo mi działa. To wkleję bezpośrednio:
AGA 30, AGA 30, AGA 30, AGA 30, AGA 30, AGA 30, zbikowa, Fedra, Ola_czeka, Kfjatus, Libra, Selena, Beata, a-koczek, Blondi22, Sandraa, kopciuszek126, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:ja wolałam inny hicior e-rotic...
O to mi chodziło własnie. Bo nagle się taka undergroundowa robisz jak wspominam hiciory ze szkolnych dyskotek, zaraz się okaże, że Dirty Dancing tez nie widziałaś, bo a tamtych czasach wolałaś "Psa Andaluzyjskiego" Buñuela!!
Fedra, mauysia, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Wierzę
Tylko stwierdziłam, że jeśli Leo tyle mówi jako dwulatek, to co to będzie jak pójdzie do podstawówki...
Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość