X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Libra nie pisz takich rzeczy bo znowu będę ryczeć :* :* :*
    prezent od Ciebie nadal lerzy w kopercie i czeka na swoją kolej...
    i niech mi teraz ktoś powie że to niejest NAJLEPSZA PRZYJACIÓŁKA POD SŁOŃCE :*
    no ja myślę, że leży i czeka, bo to dar specjalnego przeznaczenia!!!

gram w totka i jak padnie moja 6 cyfr, to każdej z was bym pomogła!!!

AGA 30, Beata, Kfjatus, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kfjatuś! ale spodnie mają być czarne!!!

ja tylko znalazłam takie, które były według mnie fajne, nie dobierałam koloru :P

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Wierzę :) Tylko stwierdziłam, że jeśli Leo tyle mówi jako dwulatek, to co to będzie jak pójdzie do podstawówki...

W ramach ciekawostki.
    Leo bardzo lubi szantę pt' "Northwest Passage" (http://w716.wrzuta.pl/audio/9sZmMQOTKec/north_west_passage) - Marcin mu ją śpiewał już od dawien dawna, ale teraz skubaniutki wypytuje o te wszystkie szczegóły - gdzie jest Northwest Passage, kto to był ten Franklin, gdzie są wrota Beauforta itp. Każe normalnie otwierać atlas i pokazywać dokładną trasę, którą pokonywały zimą te statki i nie jest mu straszna opowieść o tym, że w końcu statki Franklina utknęły w lodzie, pokończyły się zapasy i załoga zaczęła zjadać zmarłych kolegów... Takimi to historyjkami raczymy naszego synala ;)
    Dziś rano jak się obudził, to też z pieśnią na ustach - na całe gardło ryczał "splubuj choocias raz noltłestowe psejscie zdobyć!" :D Więc mamy z nim naprawdę niezły ubaw :D

zbikowa, Kfjatus, Libra, Ola_czeka, AGA 30, AGA 30, AGA 30, AGA 30, Fedra, Beata, Selena, a-koczek, Blondi22, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Dzięki Fedraaa !:D
    Aco do spodenek te, które pokazała Ola są bardzo fajne :)
    A mi się podobają jeszcze takie:
    http://avaro.pl/product-pol-10549-Krotkie-spodenki-w-wiosennych-odcieniach.html
    takie:
    http://www.bonprix.pl/produkt/spodenki-963953/?category=812&type=image&return=ref
    albo takie
    http://www.bonprix.pl/produkt/spodenki-dzinsowe-938973/?category=812&type=image&return=ref

i w tych mogłabym iść również na imprezę :)
    kupowałaś kiedyś z bonprixu? bo jak dla mnie to oni maja dziwną rozmiarówkę... rozmiar s to kolos!!!

a gatki bardzo fajne, sama już się zastanawiam nad kupnem, ale drżę o rozmiar

aisa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ale ze mnie osioł!!!!
    Agusia!!! no co Ty!!!:*
    ja mam Cię za słodką ciepłą kobietkę:*

AGA 30, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff dzięki Bogu że wy we wmnie nie zwatpiłyście

Libra, AGA 30, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    kupowałaś kiedyś z bonprixu? bo jak dla mnie to oni maja dziwną rozmiarówkę... rozmiar s to kolos!!!

Ale jak się człek od razu dobrze czuje (ja w każdym razie, że sie mieszczę w eskę)!!! :D

Libra, Beata, Kfjatus, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    W ramach ciekawostki.
    Leo bardzo lubi szantę pt' "Northwest Passage" (http://w716.wrzuta.pl/audio/9sZmMQOTKec/north_west_passage) - Marcin mu ją śpiewał już od dawien dawna, ale teraz skubaniutki wypytuje o te wszystkie szczegóły - gdzie jest Northwest Passage, kto to był ten Franklin, gdzie są wrota Beauforta itp. Każe normalnie otwierać atlas i pokazywać dokładną trasę, którą pokonywały zimą te statki i nie jest mu straszna opowieść o tym, że w końcu statki Franklina utknęły w lodzie, pokończyły się zapasy i załoga zaczęła zjadać zmarłych kolegów... Takimi to historyjkami raczymy naszego synala ;)
    Dziś rano jak się obudził, to też z pieśnią na ustach - na całe gardło ryczał "splubuj choocias raz noltłestowe psejscie zdobyć!" :D Więc mamy z nim naprawdę niezły ubaw :D

Nie udało się polubić więcej niż raz :( a tak się starałam :(

mauysia, Libra, Kfjatus, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Agusia!!! no co Ty!!!:*
    ja mam Cię za słodką ciepłą kobietkę:*

Ale naprawdę ze mnie osioł!!!!
    Przedtem pisałam że lecę okno w kuchni umyć zanim słońce tam wyjdzie!!!a teraz słońce tam zaszło wyszło w pokoju a ja czekam aż słońce zajdzie w pokoju żeby okno myć!!!!Typowa oślica ze mnie!!! No nic za to w pokoju odkurzacz odpalę !!!:-)

Rucia lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    ja tylko znalazłam takie, które były według mnie fajne, nie dobierałam koloru :P
    te są swietne muszę przyznać że zupełnie w moim guście tylko szkoda ze nie czarne

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Spore ale takie fuuu :P czerwone z obiachowatym napisem DLH.
    gratulacje dla męza;)

moja mama pracuje w DHL na przyjeciach na magazynie i tez ma taka fajna koszulke i spodnie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 13:06

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Nie udało się polubić więcej niż raz :( a tak się starałam :(
    Spoko, Aga Cię poniekąd wyręczyła :)

Kfjatus, AGA 30, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

a gatki bardzo fajne, sama już się zastanawiam nad kupnem, ale drżę o rozmiar
    ja kupuję z tej pierwszej strony, którą podałam i tam jest ok :) Wszystko , co kupiłam było dobre i nie było problemu, a kupowałam już ładnych kilka razy i po kilka rzeczy :) Raz tylko mnie nacięli na kolorze, bo w necie był trochę inny,ale tak to bez zarzutów, szybka dostawa oraz dużo promocji :)
    A w bon prix faktycznie mają dziwne te rozmiary i wiele osób się nacięło, choć moja koleżanka często tam kupuje i całkiem fajne ciuszki, ale ona już wie, co powinna wziąć niby większe, a co nie... ja też mam takie obawy jak Ty i nigdy nic nie zamówiłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 12:22

Libra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam narazie buziaki
    jakbym się nie wyrobiła to do jutra :*

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Spoko, Aga Cię poniekąd wyręczyła :)
    Alez ze mnie AS dziś!!!!!;-)

Fedra lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    W ramach ciekawostki.

Miałam Ci juz ostatnio pisać. w przyszłą niedizelę idziemy z Pięknym na koncert Dżemu i mam nadzieje że bedą grać "czerwony jak cegła" ale nie mogę przestać myśleć o wykonaniu Twojego syna :D swoją drogą nigdy nie pomyślałabym, że okres czasu w którym przenoszę się z przystanku Woodstock na festiwal country będzie tak krótki :p

Kfjatus, mauysia, AGA 30, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Dla mnie też :D :D :D
    A ja myślałam, że naprawdę chce tak iść...

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie jak sobie z koleżankami życzenia w podstawówce składałyśmy!!!!
    Chciałam solenizantka napisać tak ale jeszcze byście mi więcej drzwi tu nie otwarły to zrezygnowałam!!:-)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    A ja myślałam, że naprawdę chce tak iść...
    Widać Musia, że dobra kobieta z Ciebie i z troską podeszłaś do stroju i wyglądu Beatki :)

Fedra, Muska lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Alez ze mnie AS dziś!!!!!;-)
    Aga, ostatnio jak myłam okno w sypialce, to zdążyłam zamknąć okno i m zadzwonił... po 5 min. rozmowie patrzę na szybę, a już jakieś ptaszysko zdążyło na nią narobić:/

AGA 30, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3594 3595 3596 3597 3598 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ