plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra nie pisz takich rzeczy bo znowu będę ryczeć :* :* :*
prezent od Ciebie nadal lerzy w kopercie i czeka na swoją kolej...
i niech mi teraz ktoś powie że to niejest NAJLEPSZA PRZYJACIÓŁKA POD SŁOŃCE :*
gram w totka i jak padnie moja 6 cyfr, to każdej z was bym pomogła!!!AGA 30, Beata, Kfjatus, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Wierzę
Tylko stwierdziłam, że jeśli Leo tyle mówi jako dwulatek, to co to będzie jak pójdzie do podstawówki...
W ramach ciekawostki.
Leo bardzo lubi szantę pt' "Northwest Passage" (http://w716.wrzuta.pl/audio/9sZmMQOTKec/north_west_passage) - Marcin mu ją śpiewał już od dawien dawna, ale teraz skubaniutki wypytuje o te wszystkie szczegóły - gdzie jest Northwest Passage, kto to był ten Franklin, gdzie są wrota Beauforta itp. Każe normalnie otwierać atlas i pokazywać dokładną trasę, którą pokonywały zimą te statki i nie jest mu straszna opowieść o tym, że w końcu statki Franklina utknęły w lodzie, pokończyły się zapasy i załoga zaczęła zjadać zmarłych kolegów... Takimi to historyjkami raczymy naszego synala
Dziś rano jak się obudził, to też z pieśnią na ustach - na całe gardło ryczał "splubuj choocias raz noltłestowe psejscie zdobyć!"Więc mamy z nim naprawdę niezły ubaw
zbikowa, Kfjatus, Libra, Ola_czeka, AGA 30, AGA 30, AGA 30, AGA 30, Fedra, Beata, Selena, a-koczek, Blondi22, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Dzięki Fedraaa !
Aco do spodenek te, które pokazała Ola są bardzo fajne
A mi się podobają jeszcze takie:
http://avaro.pl/product-pol-10549-Krotkie-spodenki-w-wiosennych-odcieniach.html
takie:
http://www.bonprix.pl/produkt/spodenki-963953/?category=812&type=image&return=ref
albo takie
http://www.bonprix.pl/produkt/spodenki-dzinsowe-938973/?category=812&type=image&return=ref
i w tych mogłabym iść również na imprezę
a gatki bardzo fajne, sama już się zastanawiam nad kupnem, ale drżę o rozmiaraisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:kupowałaś kiedyś z bonprixu? bo jak dla mnie to oni maja dziwną rozmiarówkę... rozmiar s to kolos!!!
Ale jak się człek od razu dobrze czuje (ja w każdym razie, że sie mieszczę w eskę)!!!
Libra, Beata, Kfjatus, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:W ramach ciekawostki.
Leo bardzo lubi szantę pt' "Northwest Passage" (http://w716.wrzuta.pl/audio/9sZmMQOTKec/north_west_passage) - Marcin mu ją śpiewał już od dawien dawna, ale teraz skubaniutki wypytuje o te wszystkie szczegóły - gdzie jest Northwest Passage, kto to był ten Franklin, gdzie są wrota Beauforta itp. Każe normalnie otwierać atlas i pokazywać dokładną trasę, którą pokonywały zimą te statki i nie jest mu straszna opowieść o tym, że w końcu statki Franklina utknęły w lodzie, pokończyły się zapasy i załoga zaczęła zjadać zmarłych kolegów... Takimi to historyjkami raczymy naszego synala
Dziś rano jak się obudził, to też z pieśnią na ustach - na całe gardło ryczał "splubuj choocias raz noltłestowe psejscie zdobyć!"Więc mamy z nim naprawdę niezły ubaw
Nie udało się polubić więcej niż raza tak się starałam
mauysia, Libra, Kfjatus, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Agusia!!! no co Ty!!!:*
ja mam Cię za słodką ciepłą kobietkę:*
Ale naprawdę ze mnie osioł!!!!
Przedtem pisałam że lecę okno w kuchni umyć zanim słońce tam wyjdzie!!!a teraz słońce tam zaszło wyszło w pokoju a ja czekam aż słońce zajdzie w pokoju żeby okno myć!!!!Typowa oślica ze mnie!!! No nic za to w pokoju odkurzacz odpalę !!!
Rucia lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:ja tylko znalazłam takie, które były według mnie fajne, nie dobierałam koloruOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Rucia wrote:Spore ale takie fuuu
czerwone z obiachowatym napisem DLH.
moja mama pracuje w DHL na przyjeciach na magazynie i tez ma taka fajna koszulke i spodnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 13:06
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:kupowałaś kiedyś z bonprixu? bo jak dla mnie to oni maja dziwną rozmiarówkę... rozmiar s to kolos!!!
a gatki bardzo fajne, sama już się zastanawiam nad kupnem, ale drżę o rozmiarWszystko , co kupiłam było dobre i nie było problemu, a kupowałam już ładnych kilka razy i po kilka rzeczy
Raz tylko mnie nacięli na kolorze, bo w necie był trochę inny,ale tak to bez zarzutów, szybka dostawa oraz dużo promocji
A w bon prix faktycznie mają dziwne te rozmiary i wiele osób się nacięło, choć moja koleżanka często tam kupuje i całkiem fajne ciuszki, ale ona już wie, co powinna wziąć niby większe, a co nie... ja też mam takie obawy jak Ty i nigdy nic nie zamówiłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 12:22
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:W ramach ciekawostki.
Miałam Ci juz ostatnio pisać. w przyszłą niedizelę idziemy z Pięknym na koncert Dżemu i mam nadzieje że bedą grać "czerwony jak cegła" ale nie mogę przestać myśleć o wykonaniu Twojego synaswoją drogą nigdy nie pomyślałabym, że okres czasu w którym przenoszę się z przystanku Woodstock na festiwal country będzie tak krótki :p
Kfjatus, mauysia, AGA 30, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny