Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Libra nie pisz takich rzeczy bo znowu będę ryczeć :* :* :*
    prezent od Ciebie nadal lerzy w kopercie i czeka na swoją kolej...
    i niech mi teraz ktoś powie że to niejest NAJLEPSZA PRZYJACIÓŁKA POD SŁOŃCE :*
    no ja myślę, że leży i czeka, bo to dar specjalnego przeznaczenia!!!

gram w totka i jak padnie moja 6 cyfr, to każdej z was bym pomogła!!!

nick nieaktualny, Beata, Kfjatus, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Kfjatuś! ale spodnie mają być czarne!!!

ja tylko znalazłam takie, które były według mnie fajne, nie dobierałam koloru :P

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Wierzę :) Tylko stwierdziłam, że jeśli Leo tyle mówi jako dwulatek, to co to będzie jak pójdzie do podstawówki...

W ramach ciekawostki.
    Leo bardzo lubi szantę pt' "Northwest Passage" (http://w716.wrzuta.pl/audio/9sZmMQOTKec/north_west_passage) - Marcin mu ją śpiewał już od dawien dawna, ale teraz skubaniutki wypytuje o te wszystkie szczegóły - gdzie jest Northwest Passage, kto to był ten Franklin, gdzie są wrota Beauforta itp. Każe normalnie otwierać atlas i pokazywać dokładną trasę, którą pokonywały zimą te statki i nie jest mu straszna opowieść o tym, że w końcu statki Franklina utknęły w lodzie, pokończyły się zapasy i załoga zaczęła zjadać zmarłych kolegów... Takimi to historyjkami raczymy naszego synala ;)
    Dziś rano jak się obudził, to też z pieśnią na ustach - na całe gardło ryczał "splubuj choocias raz noltłestowe psejscie zdobyć!" :D Więc mamy z nim naprawdę niezły ubaw :D

zbikowa, Kfjatus, nick nieaktualny, Ola_czeka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, Beata, Selena, a-koczek, Blondi22, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Dzięki Fedraaa !:D
    Aco do spodenek te, które pokazała Ola są bardzo fajne :)
    A mi się podobają jeszcze takie:
    http://avaro.pl/product-pol-10549-Krotkie-spodenki-w-wiosennych-odcieniach.html
    takie:
    http://www.bonprix.pl/produkt/spodenki-963953/?category=812&type=image&return=ref
    albo takie
    http://www.bonprix.pl/produkt/spodenki-dzinsowe-938973/?category=812&type=image&return=ref

i w tych mogłabym iść również na imprezę :)
    kupowałaś kiedyś z bonprixu? bo jak dla mnie to oni maja dziwną rozmiarówkę... rozmiar s to kolos!!!

a gatki bardzo fajne, sama już się zastanawiam nad kupnem, ale drżę o rozmiar

aisa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ale ze mnie osioł!!!!
    Agusia!!! no co Ty!!!:*
    ja mam Cię za słodką ciepłą kobietkę:*

nick nieaktualny, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff dzięki Bogu że wy we wmnie nie zwatpiłyście

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    kupowałaś kiedyś z bonprixu? bo jak dla mnie to oni maja dziwną rozmiarówkę... rozmiar s to kolos!!!

Ale jak się człek od razu dobrze czuje (ja w każdym razie, że sie mieszczę w eskę)!!! :D

nick nieaktualny, Beata, Kfjatus, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    W ramach ciekawostki.
    Leo bardzo lubi szantę pt' "Northwest Passage" (http://w716.wrzuta.pl/audio/9sZmMQOTKec/north_west_passage) - Marcin mu ją śpiewał już od dawien dawna, ale teraz skubaniutki wypytuje o te wszystkie szczegóły - gdzie jest Northwest Passage, kto to był ten Franklin, gdzie są wrota Beauforta itp. Każe normalnie otwierać atlas i pokazywać dokładną trasę, którą pokonywały zimą te statki i nie jest mu straszna opowieść o tym, że w końcu statki Franklina utknęły w lodzie, pokończyły się zapasy i załoga zaczęła zjadać zmarłych kolegów... Takimi to historyjkami raczymy naszego synala ;)
    Dziś rano jak się obudził, to też z pieśnią na ustach - na całe gardło ryczał "splubuj choocias raz noltłestowe psejscie zdobyć!" :D Więc mamy z nim naprawdę niezły ubaw :D

Nie udało się polubić więcej niż raz :( a tak się starałam :(

mauysia, nick nieaktualny, Kfjatus, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Agusia!!! no co Ty!!!:*
    ja mam Cię za słodką ciepłą kobietkę:*

Ale naprawdę ze mnie osioł!!!!
    Przedtem pisałam że lecę okno w kuchni umyć zanim słońce tam wyjdzie!!!a teraz słońce tam zaszło wyszło w pokoju a ja czekam aż słońce zajdzie w pokoju żeby okno myć!!!!Typowa oślica ze mnie!!! No nic za to w pokoju odkurzacz odpalę !!!:-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    ja tylko znalazłam takie, które były według mnie fajne, nie dobierałam koloru :P
    te są swietne muszę przyznać że zupełnie w moim guście tylko szkoda ze nie czarne

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Spore ale takie fuuu :P czerwone z obiachowatym napisem DLH.
    gratulacje dla męza;)

moja mama pracuje w DHL na przyjeciach na magazynie i tez ma taka fajna koszulke i spodnie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 13:06

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Nie udało się polubić więcej niż raz :( a tak się starałam :(
    Spoko, Aga Cię poniekąd wyręczyła :)

Kfjatus, nick nieaktualny, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

a gatki bardzo fajne, sama już się zastanawiam nad kupnem, ale drżę o rozmiar
    ja kupuję z tej pierwszej strony, którą podałam i tam jest ok :) Wszystko , co kupiłam było dobre i nie było problemu, a kupowałam już ładnych kilka razy i po kilka rzeczy :) Raz tylko mnie nacięli na kolorze, bo w necie był trochę inny,ale tak to bez zarzutów, szybka dostawa oraz dużo promocji :)
    A w bon prix faktycznie mają dziwne te rozmiary i wiele osób się nacięło, choć moja koleżanka często tam kupuje i całkiem fajne ciuszki, ale ona już wie, co powinna wziąć niby większe, a co nie... ja też mam takie obawy jak Ty i nigdy nic nie zamówiłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 12:22

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam narazie buziaki
    jakbym się nie wyrobiła to do jutra :*

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Spoko, Aga Cię poniekąd wyręczyła :)
    Alez ze mnie AS dziś!!!!!;-)

Fedra lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    W ramach ciekawostki.

Miałam Ci juz ostatnio pisać. w przyszłą niedizelę idziemy z Pięknym na koncert Dżemu i mam nadzieje że bedą grać "czerwony jak cegła" ale nie mogę przestać myśleć o wykonaniu Twojego syna :D swoją drogą nigdy nie pomyślałabym, że okres czasu w którym przenoszę się z przystanku Woodstock na festiwal country będzie tak krótki :p

Kfjatus, mauysia, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Dla mnie też :D :D :D
    A ja myślałam, że naprawdę chce tak iść...

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie jak sobie z koleżankami życzenia w podstawówce składałyśmy!!!!
    Chciałam solenizantka napisać tak ale jeszcze byście mi więcej drzwi tu nie otwarły to zrezygnowałam!!:-)

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    A ja myślałam, że naprawdę chce tak iść...
    Widać Musia, że dobra kobieta z Ciebie i z troską podeszłaś do stroju i wyglądu Beatki :)

Fedra, Muska lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Alez ze mnie AS dziś!!!!!;-)
    Aga, ostatnio jak myłam okno w sypialce, to zdążyłam zamknąć okno i m zadzwonił... po 5 min. rozmowie patrzę na szybę, a już jakieś ptaszysko zdążyło na nią narobić:/

nick nieaktualny, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3594 3595 3596 3597 3598 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ