Dzień dobry
Ruciu- piękny wózior (co to za model/marka?) i ubranka! Złóż proszę najlepsze życzenia Kinii

)
Kopciuszku- wszystkiego najnajnaj z okazji urodzin!
Kfjatus- wszystkiego najnajnaj z okazji imienin!
Beaciu- przykro mi że @ przylazła
a-koczku- gratuluje awansu!
Blondi- cieszę się, że maluszek ma się dobrze
Sylwia- nareszcie jakiś postęp, oby tak dalej!
Zbiku- fajnego masz ptaka
Przeklejam również posta wyskrobanego chyba wczoraj na ciążowym, z małymi updatami:
"Hej dziewczynki

Dawno mnie nie było ale czytam regularnie
Pracuje jeszcze do końca tygodnia i będę miała więcej czasu na zaglądanie na forum
Byłam kilka dni temu na wizycie- niestety gin nie był w stanie określić płci- bąbel tak się zawsze wierci, że nie można go nawet dokładnie pomierzyć

Udało się wyłapać długość i główkę- wychodzi na młodszego bo ok 17tc+4 dni ale gin powiedział, żeby nic się tym nie martwić
No i łożysko nisko ale tym też kazał się na razie nie przejmować bo jest jeszcze czas na "podniesienie"
'
Nie wiem co z USG połówkowym- gin nic nie wspomnial, ja zapomniałam zapytać a kolejna wizyta będzie już po 22tc więc nie wiem czy nie wybrać się gdzieś indziej? Podejrzewam, że mój gin połówkowego nie robi bo na każdej wizycie sprawdza czy dziecko się rozwija i wg niego wszystko jest jak najbardziej ok. Myślicie, że powinnam się zgłosić gdzieś na to połówkowe? '
Ogólnie to liczyłam na zastrzyk energii w II trymestrze ale nic z tego, jestem kompletna dętka, nic mi się nie chce, wszystko, nawet najprostsze czynności mnie męczą i najchętniej bym ciągle spała
'
Dzisiaj dodatkowo ledwo się zwlokłam z łóżka takie mam bóle pleców, nie wem czy dam radę do roboty jutro iść
'
Co do wagi, bo zauważyłam, że rozmawiałyście na ten temat- u mnie od początku ciąży +5kg, gin stwierdził, że bardzo dobrze i jeszcze tak 6kg by było idealnie.
Zakupy u nas też zbliżają się wielkimi krokami. Jestem na etapie przekonywania mojego A. że rzeczy używane nie są złe- on chce wszystko nowe

Na pewno łóżeczko będzie nowe- jak już wcześniej pisałam planujemy zrobić na zamówienie no i teraz jeszcze chcce dodatkowo z regulacją wysokości i odpinanym bokime, żeby mieć możliwość zrobienia dostawki do naszego łóżka, co wydaje mi się lepszym pomysłem niż spanie z dzieckiem. Podobnie komoda z przewijakiem- to też na zamówienie ale komoda jest raczej niezbędna bo nie mamy miejsca w szafie na ciuszki i pierdółki dla maluszka. Pralka- to też niezbędne więc na pewno nowe ale już wózek na przykład mógłby byc używany...eh z tym moim chłopem
No i też pochwalę się brzusiem: