plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kfjatus wrote:Mauysiu czy o czymś nie zapomniałaś?????????????
Co jeszcze bardzo ważnego miałaś zrobić?
Ale może wkleję Wam fotkę z samego wesela, gdy będę umalowana, ufryzowana i generalnie będę sie lepiej prezentować niż teraz, złożona chorobą... hm??Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:FOTĘ W SUKNI, wiem
Ale może wkleję Wam fotkę z samego wesela, gdy będę umalowana, ufryzowana i generalnie będę sie lepiej prezentować niż teraz, złożona chorobą... hm??
jest tak opcja, wrzucisz jedną teraz, a druga potem
A ja teraz idę się wykąpać, więc masz jakieś 15 minut na ogarnięcie się, przymierzenie kiecuszki, zrobieni foci i wrzucenie na ovuMam nadzieję, że wszystkim ta opcja się podoba
mauysia, AGA 30, a-koczek, Fedra, Libra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:jest tak opcja, wrzucisz jedną teraz, a druga potem
A ja teraz idę się wykąpać, więc masz jakieś 15 minut na ogarnięcie się, przymierzenie kiecuszki, zrobieni foci i wrzucenie na ovuMam nadzieję, że wszystkim ta opcja się podoba
Fedra, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Karoam :*
Super, że dajesz znaki życia!
Co do chrzestnej - nie wiedziałam, że jest obowiązek dzielić się wszystkim z chrześniakami
obowiązku nie ma ale byłby to miły gest nawet dać 100 zł jesli się juz chwali ile wygrała
Mayusia i ja się wcale nie bulwersuje
edit:
nic na to nie poradzę ze rodzice wychowali mnie tak by dzielić się z innymiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 13:33
a-koczek, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStuk puk.
Plemniniś - zastanawiam się nad szafirem lub koralem, ale bardziej zmierzam ku szafirze. Do tego jakieś pomarańczowe szpileczki na niskim obcasie i będzie super
Koczku - gratulacje awansu
Kaoram - śliczny brzusio, i fajnie, ze dajesz znak życia
Mayuś - widzę, że impra się udałaOstatnio wyszła nowa płyta Seleny Gomez
Mozesz posłuchać
Dziękuję jeszcze raz za życzonka dla KiniKolejne soczyste buziaki poleciały :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 13:41
Fedra, Blondi22, Kfjatus, karoam, Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA macie kawał
Blondyneczka wróciła właśnie po pierwszym dniu w szkole w nowym roku do domu :
Mamusiu, Mamusiu (krzyczała od progu).Dzisiaj na matematyce liczyliśmy. Wszystkie dzieci
potrafiły liczyć tylko do czterech, jednak ja policzyłem aż do dziesięciu. Spójrz :
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
- Bardzo dobrze, odrzekła jej matka
- Czy to dlatego, że jestem blondynką ? Spytała się dziewczyna
- Tak kochanie, to dlatego, że jesteś blondynką
Następnego dnia blondyneczka znowu wróciła sama w skowronkach do domu. Mamusiu, mamusiu
(zakrzyczała od progu). Dzisiaj na polskim mówiliśmy alfabet i wszystkie dzieci potrafiły
powiedzieć tylko do literki D. Za to ja potrafię aż do G. Spójrz : A,B,C,D,E,F,G.
- Tak kochanie, to dlatego, że jesteś blondynką
Trzeciego dnia, znowu wróciła zadowolona do domu. Mamusiu, mamusiu
(zakrzyczała od progu).Dzisiaj mieliśmy wychowanie fizyczne. I kiedy się przebieraliśmy
w szatni zauważyłam, że wszystkie dziewczyny mają płaskie piersi. A ja mam to :
Podniosła koszulkę do góry odsłaniając dwie jędrne piersi.
- Nie skarbie, to dlatego, że masz 24 lata.AGA 30, zbikowa, Ola_czeka, Fedra, Muska, Selena, mauysia, Libra, Blondi22, Shagga_80, jeju, kopciuszek126, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Nie uważam, żeby chrzestna miała obowiązek dać nawet 5 dych, widać źle mnie rodzice wychowali
Matko zawsze musicie przeinaczać idę sobie...
tu faktycznie czasem lepiej swojego zdania nie wypowiadać...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi