plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zbikowa wrote:To takie KWIATKI! dzięki
tak myślałam że masz taki szczery uśmiech ale myślałam też ze jesteś brudnetką
gadam od rzeczy jak ta blondyna z kawału, więc wiadomo, że blondzbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mayusia pięknie Ci w tych sukienkach ta pierwsza bardzo ładnie leży i podkreśla Twój brzuszek
a ta druga na pewno wygodniejsza bo już luźniejsza
Kfjatek śliczna fotka
i przepraszam za swoje zachowanie w ogóle mam dzisiaj dzień do du... więc reaguje irriacjonalnie na wiele rzeczy a to przez to ze musiałam iść do szpitala po wyniki (z których de facto i tak nic nie wynika) a przejście oboj oddzaiłu ginekologicznego przyprawia mnie o dreszcze...
tak więc przepraszam jeszcze raz...Kfjatus, mauysia, Shagga_80, Sandraa, Ilona lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymauysia wrote:A widzisz, znalazłam taki kompromis, żeby pokazać kiece a oszczędzić Wam widoku Mauysi z tłustymi włosami i chorobowymi worami pod oczami.
Ach napisałabym że na pewno pięknie wyglądasz z tymi tłustymi włosami podpuchnietymi oczami ale pomyślicie że ja jakiejś innej orientacji he he więc tylko pomyślę!!!Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Mayusia pięknie Ci w tych sukienkach ta pierwsza bardzo ładnie leży i podkreśla Twój brzuszek
a ta druga na pewno wygodniejsza bo już luźniejsza
Kfjatek śliczna fotka
i przepraszam za swoje zachowanie w ogóle mam dzisiaj dzień do du... więc reaguje irriacjonalnie na wiele rzeczy a to przez to ze musiałam iść do szpitala po wyniki (z których de facto i tak nic nie wynika) a przejście oboj oddzaiłu ginekologicznego przyprawia mnie o dreszcze...
tak więc przepraszam jeszcze raz...No jak nie jak TAK!!!!
Ola_czeka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny