plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć Kiti,
najlepsze życzenia rocznicoweAż mi się miło zrobiło jak przeczytałam, jak świętowaliście.
Ja też bym chętnie walnęła się gdzieś na leżaczku nad ściekiem i sączyła lekko gazowany cydr z lodem... Na razie tylko w sferze wyobraźnikiti, Fedra, Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Kiti wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
ohh zimny alkohol na gorace nocemuszę poużywać póki mogę
Ola_czeka, Fedra, Libra, Kfjatus, kopciuszek126, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:O matko i córko niecale 40 zł za sukienke na wesele!!!!
A ja w tamtym roku prawie 400 dałam!!!
Nic idę zagrać w totolotka i za wygraną zmniejszam biust!!!i tez nie wszytkie zawsze pasuja
dwa lata temu kopowałam na allegro sukienke na wesele i też w podobnej cenieAGA 30, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:A co do alkoholu czy ja mogę jak bromka biorę bo na ulotce pisze że nie!!!
To jak mam jechać do Zakopca i śliwowicy się nie napić!!!AGA 30 lubi tę wiadomość
-
Kiti mi zrobiła smakę na piwo. Jest tu takie jedno cudo, które mi tak smakuje, że muszę się pilnować, żeby codziennie sobie go nie aplikować.... I niestety wczoraj piłam, więc dziś - nie ma mowy
kiti, Fedra, AGA 30, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiti wrote:cześć dziewczęta
Kopciuszku i kfajtus wszystkiego najjjj, dużo miłości i słodyczy :*
Blondi słodki bobasek rośnie
mayauss pięknie się prezentujesz w tych kieckach! tylko pozazdrościć
Brzuchole też ładne rosną
Wczoraj z m świętowaliśmy naszą druga rocznice zaobrączkowaniai trochę poszaleliśmy
a tak wogóle to z tego gorąca to codziennie piwko, schłodzone winko popijamy...jeszcze trochę i dorobię się takiego brzuszyska
ps. to w tym samym roku ślub brałyśmy, tylko ja 2 miesiące później:)kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:I dużżżżżżżżżżo miłości!!!!!:-)Kiti!!!
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
Kiti wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy życzę Wam duzo niesłabnącej miłości i pięknej jej owoców
a tym czasem borem lasem zegnam się moje drogie niestety ból głowy nie pozwala mi siedzieć tu z Wami dłużej tak więc miłego dnia :*mauysia, kiti, AGA 30 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:wszystkiego dobrego na tą rocznicę!!!
ps. to w tym samym roku ślub brałyśmy, tylko ja 2 miesiące później:)to też wkrótce będzie świętowanie
ale te latka lecą ... wnet i będą złote gody
Ola ja uwielbiam desperados, mogłabym go codziennie sączyćShagga_80, Ola_czeka, Libra, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiti wrote:Aga u mnie pisze na ulotce że się nie powinno bo wzmaga skutki uboczne ale ja jeszcze takowych nie miałam także wieczorkiem trochu alkoholu a na noc jem bromka i wszystko zemna oki:)
huuuuuuuuuraaaaaaaaaaaa napiję się wódki!!!!!!:-)i piwka!!!He he!!!
kiti, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:ta sukienka w biuscie do 120 sie rozciaga a ja mam 100
i tez nie wszytkie zawsze pasuja
dwa lata temu kopowałam na allegro sukienke na wesele i też w podobnej cenie -
kiti wrote:
to też wkrótce będzie świętowanie
ale te latka lecą ... wnet i będą złote gody
Ola ja uwielbiam desperados, mogłabym go codziennie sączyć
ja tylko na jedno słówko:
nam w sierpniu stuknie 7 lat po ślubie
i już mnie nie maShagga_80, kiti, AGA 30, Blondi22, Libra, Sandraa, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA 30 wrote:No tylko kobiecie w ciąży wypada brzuch wypiąć i pokazać a mi niestety sloniny nie wypada pokazywać!!!
parsknęłam na mojego laptoka
AGA 30, aisa lubią tę wiadomość