plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:no z 2 tygodnie temu zaliczyłam glebę schodząc po podjeździe dla wózków przy żłobku. Na szczęście nie na brzuch a na cztery łapy. Ale strup na kolanie miałam MASAKRYCZNIE WIELKI! Teraz już jest malutki.
-
nick nieaktualnymauysia wrote:no z 2 tygodnie temu zaliczyłam glebę schodząc po podjeździe dla wózków przy żłobku. Na szczęście nie na brzuch a na cztery łapy. Ale strup na kolanie miałam MASAKRYCZNIE WIELKI! Teraz już jest malutki.
Jezu aż mi się włosy na nogach najeżyłyChociaż ja wczoraj zaliczyłabym glebę na tej mojej wypucowanej podłodze cholera, aż usiadłam z wrażenia
-
Ola_czeka wrote:Małysz, rzadko - jak wiemy - stać mnie na uprzejmość, ale serio mogłabyś reklamować tę sukienkę. Wyglądasz idealnie.
Ale powiem Ci szczerze, że ta sukienka jest naprawdę świetnie wykonana - ta haleczka, draperie, rodzaj użytego materiału - ewidentnie nie jakaś tandeta. Więc domyślam się że to i tego zasługa
Tym bardziej się cieszę że kupiłam ją za 65, a nie 150 zeta (wyprzedaż)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 14:40
Fedra, AGA 30, Shagga_80, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/98-klasyczna-sukienka-dekolt-woda-i3349772013.html
kfjatus dla ciebie narazie tylko link tej sukienki
a w całej okazałosci pokaze sie jak bede szla na wesele i bede miała brzuszek jużmauysia, Rucia, Fedra, AGA 30, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczęta
Kopciuszku i kfajtus wszystkiego najjjj, dużo miłości i słodyczy :*
Blondi słodki bobasek rośnie
mayauss pięknie się prezentujesz w tych kieckach! tylko pozazdrościć
Brzuchole też ładne rosną
Wczoraj z m świętowaliśmy naszą druga rocznice zaobrączkowaniai trochę poszaleliśmy
a tak wogóle to z tego gorąca to codziennie piwko, schłodzone winko popijamy...jeszcze trochę i dorobię się takiego brzuszyska
Rucia, Fedra, Blondi22, mauysia, AGA 30, Muska, Shagga_80, Sandraa, Kfjatus, kopciuszek126, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:http://allegro.pl/98-klasyczna-sukienka-dekolt-woda-i3349772013.html
kfjatus dla ciebie narazie tylko link tej sukienki
a w całej okazałosci pokaze sie jak bede szla na wesele i bede miała brzuszek jużBlondi22, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:I serio, Aga, jesteś dziś forumowiczką dnia. Przykro mi Rut, że spadłaś na 2 miejsce, ale Aga udowadnia nam dziś w co drugim tekście że jest najbardziej zajebista z nas wszystkich
Nieeeeeeeeeeeeeeeee mam dzisiaj siły myślećChyba z tego wszystkiego pójdę coś zjem.
Fedra, Ola_czeka, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykiti wrote:cześć dziewczęta
Wczoraj z m świętowaliśmy naszą druga rocznice zaobrączkowaniai trochę poszaleliśmy
a tak wogóle to z tego gorąca to codziennie piwko, schłodzone winko popijamy...jeszcze trochę i dorobię się takiego brzuszyska
zimne piwko, schłodzone winko
kiedy to będzie
kiti, AGA 30, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Lubię dekolt woda
i mojemu P bardzos ie w niej podobam i ten kolorek
a ty to jak modelka wygladaszsuper brzuszek sie rezentuje
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:I serio, Aga, jesteś dziś forumowiczką dnia. Przykro mi Rut, że spadłaś na 2 miejsce, ale Aga udowadnia nam dziś w co drugim tekście że jest najbardziej zajebista z nas wszystkich
Ja cię kręcę aż się zarumieniłam!!!!!
A jakiego banana strzeliłam!!!
Ola_czeka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny