plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:Aga, ostatnio jak myłam okno w sypialce, to zdążyłam zamknąć okno i m zadzwonił... po 5 min. rozmowie patrzę na szybę, a już jakieś ptaszysko zdążyło na nią narobić
Kfjatus, AGA 30, Fedra, Libra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:Aga, ostatnio jak myłam okno w sypialce, to zdążyłam zamknąć okno i m zadzwonił... po 5 min. rozmowie patrzę na szybę, a już jakieś ptaszysko zdążyło na nią narobić
A to świnia a nie ptak!!!Kfjatus, Fedra, Libra, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Widać Musia, że dobra kobieta z Ciebie i z troską podeszłaś do stroju i wyglądu Beatki
ps
Dzisiaj po pracy biegnę do ginka (który byl dostępny na już) i liczę że mi da nowe skierowania. Trzymajcie kciuki żeby jakaś spoko kobitka była.zbikowa, Libra, Kfjatus, mauysia, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:A więc lecialo to tak !!!(krótko i na temat)
W DNIU TWOJEGO ŚWIĘTA TY KROWO KOPNIĘTA WRĘCZAM CI TO ZIELĘ BOŚ TY GŁUPIA JAK TO CIELĘ !!!!
Łeee spoko, spodziewałam się większego kalibru
Ale jutro wchodź oknem...AGA 30, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ruciu- piękny wózior (co to za model/marka?) i ubranka! Złóż proszę najlepsze życzenia Kinii)
Kopciuszku- wszystkiego najnajnaj z okazji urodzin!
Kfjatus- wszystkiego najnajnaj z okazji imienin!
Beaciu- przykro mi że @ przylazła
a-koczku- gratuluje awansu!
Blondi- cieszę się, że maluszek ma się dobrze
Sylwia- nareszcie jakiś postęp, oby tak dalej!
Zbiku- fajnego masz ptaka
Przeklejam również posta wyskrobanego chyba wczoraj na ciążowym, z małymi updatami:
"Hej dziewczynkiDawno mnie nie było ale czytam regularnie
Pracuje jeszcze do końca tygodnia i będę miała więcej czasu na zaglądanie na forum
Byłam kilka dni temu na wizycie- niestety gin nie był w stanie określić płci- bąbel tak się zawsze wierci, że nie można go nawet dokładnie pomierzyćUdało się wyłapać długość i główkę- wychodzi na młodszego bo ok 17tc+4 dni ale gin powiedział, żeby nic się tym nie martwić
No i łożysko nisko ale tym też kazał się na razie nie przejmować bo jest jeszcze czas na "podniesienie"
' Nie wiem co z USG połówkowym- gin nic nie wspomnial, ja zapomniałam zapytać a kolejna wizyta będzie już po 22tc więc nie wiem czy nie wybrać się gdzieś indziej? Podejrzewam, że mój gin połówkowego nie robi bo na każdej wizycie sprawdza czy dziecko się rozwija i wg niego wszystko jest jak najbardziej ok. Myślicie, że powinnam się zgłosić gdzieś na to połówkowe? '
Ogólnie to liczyłam na zastrzyk energii w II trymestrze ale nic z tego, jestem kompletna dętka, nic mi się nie chce, wszystko, nawet najprostsze czynności mnie męczą i najchętniej bym ciągle spała
' Dzisiaj dodatkowo ledwo się zwlokłam z łóżka takie mam bóle pleców, nie wem czy dam radę do roboty jutro iść'
Co do wagi, bo zauważyłam, że rozmawiałyście na ten temat- u mnie od początku ciąży +5kg, gin stwierdził, że bardzo dobrze i jeszcze tak 6kg by było idealnie.
Zakupy u nas też zbliżają się wielkimi krokami. Jestem na etapie przekonywania mojego A. że rzeczy używane nie są złe- on chce wszystko noweNa pewno łóżeczko będzie nowe- jak już wcześniej pisałam planujemy zrobić na zamówienie no i teraz jeszcze chcce dodatkowo z regulacją wysokości i odpinanym bokime, żeby mieć możliwość zrobienia dostawki do naszego łóżka, co wydaje mi się lepszym pomysłem niż spanie z dzieckiem. Podobnie komoda z przewijakiem- to też na zamówienie ale komoda jest raczej niezbędna bo nie mamy miejsca w szafie na ciuszki i pierdółki dla maluszka. Pralka- to też niezbędne więc na pewno nowe ale już wózek na przykład mógłby byc używany...eh z tym moim chłopem
No i też pochwalę się brzusiem:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 12:33
Kfjatus, AGA 30, mauysia, zbikowa, Libra, Fedra, a-koczek, Blondi22, Rucia, Shagga_80, kopciuszek126, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:no i witajcie dziewczyny! Blondi sliczny dzieciaczek, ale juz duzy!
Blondii a ty idziesz na prenatalne?
Wosebko powodzenia na dzisiejszych prenatalanych.
a koczku ciesze sie z twojego awansu!
Agus, Libra ladne stroje zescie wybraly, teraz poprosze o fotki w nich
Muzi twoja suknienka tez super, mam nadzieje ze bedzie ladnie leżała.
Zbiczku jak sie czuje ptaszynka?
Ilona zazdraszczaqm Ci morza w poblizu!
Ruciu sukienka piekna i tak mi sie spodobala ze postanowilam ja sama kupic na weseleTylko ze ja to wesele mam 07.09 i pewnie do tego czasu brzuch mi urosnie, nie wiem wiec czy juz kupic sukienke... z drugiej strony ona jest z takiego materialu ze czy wiecej czy mniej brzucholka powinna ladnie lezec prawda? Jaki kolor wybralas? i tak sie zastanawiam jak to jest ze niektore maja gole prawe, a inne lewe ramie. Czy to sie wybiera?
Ty juz ją zamówilas?karoam lubi tę wiadomość
-
No pochwale sie że moja ciotka ( matrka chrzesna() w tamy miesiacu tez trafiła w mini lotka 5 i wygrała 286 tysale chrzesniacce nic nie odpaliłaLibra wrote:PEWNIE!!! dawaj przyjeżdżaj!!!
u nas w miejscowości podała wygram w mini lotka... o mało się o nią otarłam, ale miałam tylko 4 z 5 cyfr... a ktoś zgarnął 289 tyś zł... i już mi się śniło dzisiaj w nocy, że odebrałam te pieniążki... w kopertę wsadziłam kilkanaście tysięcy złotych i wciskałam Fedrze:) mówiąc:
-macie na in vitro... musicie podejść, bo za darowane pieniądze na pewno się uda!
no i teraz niech któraś powie, że mój mózg nie krąży ciągle w tematyce ciąż -
nick nieaktualny
-
O Karoam, jak miło Cię widzieć!!!
- na połówkowe możesz iść specjalnie do innego, jeśli nie masz pewności, że ten Ci zrobi. Zawsze dobrze wiedzieć co i jak z junioremNie wiem jak to wygląda w Egipcie, ale dobrze jest znaleźć gabinet z wysokospecjalistycznym sprzętem USG, z wiekszą rozdzielczością i innymi bajerami.
- dętkowością się nie przejmuj, u każdej kobitki jest inaczej. Po prostu trzeba przeczekać i tyle.
- brzuszek na razie nader skromny, ale za to jaki zgrabnyPrzybrałaś na wadze już 5 kg, powiadasz??
- rzeczywiście warto jest mieć niektóre rzeczy używane, więc może jednak uda Ci się przekonać M. Łóżeczko/dostawka to dobry pomysł! Ale jak mały dziub będzie chciał spać z Wami to jakby co nie ma co z tym walczyćA w każdym razie nie na 100%. Mój np. jak się budził nocy na karmienie, to zasypiał w naszym łóżku przyklejony do suta
A ja go potem przenosiłam do łóżeczka i on sobie tak smacznie spał dalej.
karoam, Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia- tak też chyba z tym połówkowym zrobie
pókjdę do tego gościa, który robił bąbelkowi przezierność karkową- sprzęt ma normalny, żadnych wodotrysków ale pomiary jakoś mu idą i fscet nawet w tym zorientowany co tu jest raczej rzadkością
a co do łóżeczka to właśnie podejrzewam, że dzieciak często będzie po karmieniu w łóżku zostawał dlatego chcę takie łóżeczko-dostawkę- mniej wstawania do karmienia, przenoszenia itp. no i dzieciaczka łatwiej będzie przestawić na samodzielne spanie odsuwając po trochu od naszego łóżkamauysia, Fedra, Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny