X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    O to mi chodziło własnie. Bo nagle się taka undergroundowa robisz jak wspominam hiciory ze szkolnych dyskotek, zaraz się okaże, że Dirty Dancing tez nie widziałaś, bo a tamtych czasach wolałaś "Psa Andaluzyjskiego" Buñuela!!
    Nie skomentuję...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewakuuję się...miłego dnia!

mauysia lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Nie skomentuję...

A więc jednak...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyyyyyyyyyyyyyyy wwwwwwaaaaaaaammmmmmmmmmm teeeeeeeż ovu taaaaaaaaaaakkkkkk mmmmmmuuuuuuli!!!!!!!!!!!!!

Ola_czeka, Libra, zbikowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra a jak ja bym się tak zapakowała do walizki to wziełabyś mnie do Turcji !!!!Może być w bagażówce!!!:-):-):-)
    PEWNIE!!! dawaj przyjeżdżaj!!!

u nas w miejscowości podała wygram w mini lotka... o mało się o nią otarłam, ale miałam tylko 4 z 5 cyfr... a ktoś zgarnął 289 tyś zł... i już mi się śniło dzisiaj w nocy, że odebrałam te pieniążki... w kopertę wsadziłam kilkanaście tysięcy złotych i wciskałam Fedrze:) mówiąc:
    -macie na in vitro... musicie podejść, bo za darowane pieniądze na pewno się uda!

no i teraz niech któraś powie, że mój mózg nie krąży ciągle w tematyce ciąż:D

AGA 30, Fedra, Kfjatus, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i nie napisałam właśnie dzisiaj przyszła ksiażka

Dziękuje Ovu Guru :)

ksiażka jest bardzo ciekawa takiej jeszcze w rękach nie miałam jest napisana przez Polskiego lekarza i jest dużo ciekawych rzeczy nawet od oceny cyklu poprzez problemy damskie i męski będe miała lekture na kilka wieczorów moze będe mądrzejsza w niektórych zagadnienaich :)

Libra, AGA 30, mauysia, Kfjatus, Beata, kiti, Blondi22, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Ej no chyba Beata nie chciała iść w tych spodenkach? Tylko ja uznałam to za żart?

hmmmm.............
    Beta rozstrzygnij, bo zgłupiałam ;/

EEJJ no wiecie co? jasne że to był żart dla mnie śmieszny bo po tym co tu pisałam myslałam że mnie lepiej znacie

ale widze ze wiekszośc sie zniesmaczyła

litosci dałam wam własnie drastyczny przykład jak ja odbiram dziewczyny w krótkich szortach
    choć wszystkie wcześnirej mnie przekonywały że nie ma problemu to jak postanowiłam sobie zażartowac to wszystkie zamilkły z dezaprobatą?

no nic widocznie ja na żartach sie nie znam :P

Libra, AGA 30, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha Shagga i dziękuję za wczorajszą fotkę Kubosza. Tobie się wydaje, że jak Ty masz okazję go codziennie oglądać to już załatwione.

Kfjatus lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    a i nie napisałam właśnie dzisiaj przyszła ksiażka

Dziękuje Ovu Guru :)

ksiażka jest bardzo ciekawa takiej jeszcze w rękach nie miałam jest napisana przez Polskiego lekarza i jest dużo ciekawych rzeczy nawet od oceny cyklu poprzez problemy damskie i męski będe miała lekture na kilka wieczorów moze będe mądrzejsza w niektórych zagadnienaich :)
    Fredzia a obrazki są!!!!
    To jak przeczytasz to wysyłaj każdej po kolei my też poczytamy jako nagrodę pocieszenia!!!:-):-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    EEJJ no wiecie co? jasne że to był żart dla mnie śmieszny bo po tym co tu pisałam myslałam że mnie lepiej znacie
    ja odebrałam jako żart:) ale oczami wyobraźni zobaczyłam Ciebie w takich szortach i blond loczkach:)

Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Fedraaa !:D
    Aco do spodenek te, które pokazała Ola są bardzo fajne :)
    A mi się podobają jeszcze takie:
    http://avaro.pl/product-pol-10549-Krotkie-spodenki-w-wiosennych-odcieniach.html
    takie:
    http://www.bonprix.pl/produkt/spodenki-963953/?category=812&type=image&return=ref
    albo takie
    http://www.bonprix.pl/produkt/spodenki-dzinsowe-938973/?category=812&type=image&return=ref

i w tych mogłabym iść również na imprezę :)

AGA 30, Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    PEWNIE!!! dawaj przyjeżdżaj!!!

u nas w miejscowości podała wygram w mini lotka... o mało się o nią otarłam, ale miałam tylko 4 z 5 cyfr... a ktoś zgarnął 289 tyś zł... i już mi się śniło dzisiaj w nocy, że odebrałam te pieniążki... w kopertę wsadziłam kilkanaście tysięcy złotych i wciskałam Fedrze:) mówiąc:
    -macie na in vitro... musicie podejść, bo za darowane pieniądze na pewno się uda!

no i teraz niech któraś powie, że mój mózg nie krąży ciągle w tematyce ciąż:D

Libra nie pisz takich rzeczy bo znowu będę ryczeć :* :* :*
    prezent od Ciebie nadal lerzy w kopercie i czeka na swoją kolej...
    i niech mi teraz ktoś powie że to niejest NAJLEPSZA PRZYJACIÓŁKA POD SŁOŃCE :*

AGA 30, Libra, Kfjatus, Beata, plemniczka, a-koczek, Blondi22, Sandraa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ze mnie osioł!!!!

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

Ja ani przez chwilę nie zwątpiłam, że to żart :D Dla mnie był bardzo śmieszny :)

Beata lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Dzięki Fedraaa !:D
    Aco do spodenek te, które pokazała Ola są bardzo fajne :)
    A mi się podobają jeszcze takie:
    http://avaro.pl/product-pol-10549-Krotkie-spodenki-w-wiosennych-odcieniach.html
    takie:
    http://www.bonprix.pl/produkt/spodenki-963953/?category=812&type=image&return=ref
    albo takie
    http://www.bonprix.pl/produkt/spodenki-dzinsowe-938973/?category=812&type=image&return=ref

i w tych mogłabym iść również na imprezę :)
    Fajne gacie!!!!:-)

aisa lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No dobra, oto kilka zapowiedzianych fotek:

Proszę o niecytowanie, pod koniec dnia usunę foty, bo są na nich osoby, które pewnie dałyby mi z liścia, gdyby wiedziały, że tak szastam ich wizerunkami ;)

Mayuś cudownie wyszłaś na tej drugiej fotce
    Twój Leo taki blondasek słodki

mauysia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Fredzia a obrazki są!!!!
    To jak przeczytasz to wysyłaj każdej po kolei my też poczytamy jako nagrodę pocieszenia!!!:-):-)

Aga obrazki są i chyba czytalaś nie uwaznie bo już z dwa dni temu napisałam ze chcę by ta ksiażka powędrowała do każdej z Was ale każda ma zostawić mi w niej wpis a jak już wszystkie poczytają i się wpisza ma do mnie wrócić :*
    wtedy bedzie tak jakbym z każdą się widziała :)

AGA 30, Libra, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Aga obrazki są i chyba czytalaś nie uwaznie bo już z dwa dni temu napisałam ze chcę by ta ksiażka powędrowała do każdej z Was ale każda ma zostawić mi w niej wpis a jak już wszystkie poczytają i się wpisza ma do mnie wrócić :*
    wtedy bedzie tak jakbym z każdą się widziała :)

A to widzisz umknęło mi!!!!Pisałam przed chwilą że osioł ze mnie!!!:-)
    Zajefajny pomysł Fredziu!!!:-)

Fedra lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatuś! ale spodnie mają być czarne!!!

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja ani przez chwilę nie zwątpiłam, że to żart :D Dla mnie był bardzo śmieszny :)
    Dla mnie też :D :D :D

Beata lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 3593 3594 3595 3596 3597 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ