plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Libruś te standardowe co zawsze ale teraz zrobiłam jeszcze ft3 i ft4
i z tego co mówiły dziewczyny jest ok
jutro polecę znów zrobić prolaktyne i estradiol tylko kurde napewno będe po bzykanku
ja odpuściłam wszelkie badania... w październiku minimum 5 razy mnie pokłują w jednym cyklu, więc mi wystarczy:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kfjatku aż 2 razy kliknęlam heheh
tak kochana doskonale zrozumiałam tylko ze ja ma sprzeczną naturę...
o ile lubie sie przechadzać po plaży itp. to jakoś na dyskotece czułabym skrępowanie włśnie ze wzgledu na mój wiek i miejsce w którym się znajdujęOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyLibra wrote:zatłucz mnie ale znów zapomniałam zabrać mój przewodnik od mamy!!! postaram się dziś nie zapomnieć
NIc nie szkodzi!!!plan awaryjny to Zakopane i Kraków !!!Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:heheh tak wiem ż etak sie zdarza moja bratowa miała dokładnie tak samo chciała dziecko ale nie tak żeby trafic na wesele brata i udało jej sie własnie tak ze na weselu teraz tylko cały czas patrzyłam i pytałam jak sie czuje czy nie trzeba już do szpitala jej wieść
Kfjatus, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:to fajnie, że wyniki ok... i w takim razie nie rozumiem czemu te Twoje cykle się tak rozwlekają...
ja odpuściłam wszelkie badania... w październiku minimum 5 razy mnie pokłują w jednym cyklu, więc mi wystarczy:)
no ja tez nie kumam wlasnie
choć teraz to wiesz że progesteron wyszedł bardzo niski tzn. tylko 4.98
ale podpytam jeszcze o moje niskie tsh bo ile w normie się mieści to Bella i Plemniczka chya mi wspominały że przy tak niskim tsh jak moje to cięzko zajśc że najlepsze jest miedzy 1-2 wiec może na to dostanę jakies leki?Libra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
kochan mnie tez odrzuca widok takiej panienki w normalny dzien ale Beatka idzie na wiecżór panienski wiec wszytstko jest dozowlone a nawet wiecej niz wszystko haha chodiz mi o stój oczywiscie bo trzeba oczywiscie pamietac ze ta druga połowka na nas czeka i nie wolno nic glupiego zrobicMuska wrote:Tak się wtrącę co do tyłka na wierzchu...
Ja tego nie trawię... Ostatnio widziałam na mieście taka laseczkę z dupa prawię na wierzchu i strasznie źle to na mnie działa. Chyba mnie mama bardziej "klasycznie" wychowała...
No, ale co kto lubi.
Jak masz się Beciu czuć tak dobrze to się w te spodenki ubierz. Bawcie się tam dobrze i jak to mój m mówi "dobrze, ale nie za dobrze"Beata, Fedra, Muska, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:mmmm Zakopane... w przyszłym roku muszę tam jechać i zdobyć kolejne szczyty
Jakoś się trochę boję tego zakopanego bo 4 lata temu byłam we wrześniu a w listopadzie na stole operacyjnym wylądowalam:-( 2 lata temu w sierpniu byłam a w pażdzierniuku na stole wylądowałam:-( Ale największe szczyty zdobyte więć teraz mniej wyczerpujące atrakcję zaliczę!!!Fedra lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:Ja tam wole tego sąsiada z wczoraj z kaloryferem, a nie damski tyłek
ale sąsiada Aga nie chciała wrzucić, a tak prosiłam, a Ona mi wmawiała, ze to z pewnością kuzyn którejś z nasTo najwyżej byśmy odwiedziły Kuzyna,a do Agi miałybyśmy na kawę blisko, nie wiedzę problemu
A Beatkę chętnie zobaczę w stroju imprezowymWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 10:24
Beata, Fedra, Muska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny