plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wczoraj podczytując Was na smarkfonie (jak mówi Mauysia) wykasowałam wszystkie pogaduchy na prv, a została mi jedna wiadomość, że Fedra polubiła mój post, szlag mnie trafił normalnie! Mam nadzieję, ze ovu szybko zrobi coś z tą skrzynką ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 08:22
Fedra lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kfiatuszku wszystkiego najlepszego, życzę Ci 2 kresek na teście oraz wymarzonej pracy
Kopciuszku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, lekkiego rozwiązania i pociechy z 3 mężczyzn których posiadasz w domku
Ruciu wszystkiego najlepszego dla Kini. Spełnienia marzeń i wiele radości
U mnie miała dzisiaj popsuć sie pogoda, jednak znowu gorąco.Rucia, Kfjatus, Selena, Fedra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMężu dotarł do pracy, i oznajmił mi właśnie, że został człowiekiem Kwartału DHL Polska, i teraz będzie nominowany jako człowiek roku DHL Polska
Duma mnie rozpiera.
Ilona, Selena, Ola_czeka, a-koczek, Libra, Beata, mauysia, Fedra, Blondi22, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
słuchaj ja wiem tylko tyle na temat fraxiparginy mimo iz mams zrefundowana to koszt jednej szt to od 1 zł do 2 zł ale są apteki które mają ajkies specjalne umowy i sprzedaja po 1 groszujuicca wrote:Witajcie dziewczyny mam do Was pytanie ,może Wy bedziecie wiedzieć .chcę sie czegos dowiedzieć... a mianowicie po 2 poronieniu lekarz stwierdził ze muszę zrobić badania na zespół antyfosfolipidowy i ze jak wyjdzie mi to dodatnie to bede brała zastrzyki z heparyną , i bedzie tak kuracja kosztwoac ok 20 zł na miesiac a jak wyjdzie ze nie mam tego zespołu to ok 300 zł no i zrobiłam te badanka i wyszło ze jest ok wiem tylko ze chodzi tu o jakąs refundację a znów moja kolezanka bierze Fraxiparyne i tez jest drowa i płaci mało za te zastzyki?
Czy clexane a fraxiparyna to to samo i czy Fraxiparynum kupie z refundacją mimo ze nie mam zespołu antfosfolipidowego
z góry dziękuję -
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Mężu dotarł do pracy, i oznajmił mi właśnie, że został człowiekiem Kwartału DHL Polska, i teraz będzie nominowany jako człowiek roku DHL Polska
Duma mnie rozpiera.
A On jeździ w Twojej okolicy z przesyłkami czy gdzieś daleko? -
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Woooow, być człowiekiem kwartału, to jest coś !
A On jeździ w Twojej okolicy z przesyłkami czy gdzieś daleko?
Nie nie kochana, On jest programistąA dokładniej Konsultantem SAP R/3 – IT
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 08:29
Kfjatus, Ilona, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:No bo ja jestem jeszcze na głodnego, poza tym muszę jechać oddać siuśki do przychodni, no ... to wracam niedługo
Ola_czeka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:no dobra, ale potem musisz chociaż spróbować zawalczyć, nie po to Cię wczoraj chwaliłam, żebyś popadła w samozachwyt i ani jednego śmiesznego tekstu dziś nie rzuciła
Spoko. Może jak dotlenię chwilowo mózg to coś mi zaświtaKfjatus lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:no dobra, ale potem musisz chociaż spróbować zawalczyć, nie po to Cię wczoraj chwaliłam, żebyś popadła w samozachwyt i ani jednego śmiesznego tekstu dziś nie rzuciła
Ja spadam na 2 miejsce, bo moje dwie fąfele, które nakręcają moje teksty, czyli Żbik i Małysz, lecą sobie w kulki i śpią do południa...
Bez nich jestem nikim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2013, 08:33
Libra, Rucia, Beata, Ilona, zbikowa, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość