plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruciu bałwanie, w paczkach jest:
1. Zdrowie Kini
2. Nowy, niezamulający internet
3. Mąż, który zamiast koszulki "pracownika roku" przynosi 30000000000 premii, wszystko na kosmetyki
4. Urządzenie do podnoszenia ręczników, które wykrywa siedzące pod nimi płazy
5. Talon na jeden błyskawiczny, bezbolesny poród, do wykorzystania w ciągu 6 miesięcy od dziś.Kfjatus, Blondi22, Rucia, mauysia, Fedra, Ilona, kopciuszek126, Kaja, mala29_, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ruciu bałwanie, w paczkach jest:
1. Zdrowie Kini
3. Mąż, który zamiast koszulki "pracownika roku" przynosi 30000000000 premii, wszystko na kosmetyki
5. Talon na jeden błyskawiczny, bezbolesny poród, do wykorzystania w ciągu 6 miesięcy od dziś.mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ruciu bałwanie, w paczkach jest:
1. Zdrowie Kini
5. Talon na jeden błyskawiczny, bezbolesny poród, do wykorzystania w ciągu 6 miesięcy od dziś.
Ja pindole ale bajerCzad po prostu.
aisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ruciu, sko Kfjat Ci skąpi - proszę bardzo:
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSZ2X8W2Nz-E8GqIM-t7nI_c5EnfbnyGqwhAqsjro_V3Y4LKknOqw
hahaha zaoszczędze na kartkach i wkładzie do długopisuDzięki Ci Wiesia. Zawsze wiedziałam, że masz gust do prezentów
Blondi22, Ola_czeka, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Fajna historia z tym motylkiem
Też mam ciekawą motylkową historię. Kiedyś - na studiach - nagrywaliśmy z chórem płytę z kawałkami na Lednicę. Nagrywaliśmy w poznańskim kościele w środku nocy (bo wtedy nie ma hałasu samochodów). Akurat na tapecie była taka improwizacja (na Lednicę, więc ofkors jakaś treść religijna), więc stanęliśmy w dużym kole, każdy z przymkniętymi oczami wymyślał jakieśtam swoje wokalizy (mój dyrygent najbardziej właśnie cenił, jak każdy do utworu wprowadzał coś od siebie, a nie śpiewał z nut), każdy tam prawie że osiągał katharsis
. I wtedy spod sklepienia kościoła sfrunął do nas motyl (ale nie ćma, choć to była noc), zatoczył wśród nas koło, przeleciał dookoła obok każdego z nas i poleciał z powrotem gdzieś tam w ciemności sklepienia. I chyba nigdy nie zapomnę tej sceny
dużo czytałam wczoraj na temat symboliki motyli i tych rzeczy i to faktycznie musi znaczyć coś nowego odrodzenia więc uważam mojego motylka za dobry znakmauysia, Kfjatus, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:Rucia a ty dzis wizyta ;)u gin
Blondi ale to tylko formalnośćU mojej Pani doktor nic ciekawego się nie dzieje
Zobaczy wyniki badań, posłuchamy serduszka, da mi pewnie skerowanie na test obciążenia glukozą i wsio
Blondi22, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hejka moje drogie!
Zaczynam od życzeń dla Ruci. Kochana w dniu imienin życzę Ci miłego spotkania z forumowiczkami - w tym mną - jakoś w wakacjeJak to się uda, to reszta to będzie kaszka z mleczkiem
W prezencie mam dla Ciebie to, co teraz bym najchętniej sama wtranżoliła (u Was też taki upał?????), czyli deser lodowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2013, 10:18
Rucia, Ola_czeka, Kfjatus, Fedra, Blondi22, Selena, Sandraa, kopciuszek126, Kaja, aisa lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Ilonka a znasz jakieś sprawdzone noclegi w kołobrzegu!!
Żeby było nie zadrogo no i blisko morza!!
a ja nad morze jeżdze w ciemno i zawsze się coś znajdzie po fajnych pieniądzach i w fajnym miejscu ale trzeba nad morzem być z samego rana by mieć czas na zwiedzanie/szukanieGunia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymauysia wrote:Hejka moje drogie!
Zaczynam od życzeń dla Ruci. Kochana w dniu imienin życzę Ci miłego spotkania z forumowiczkami - w tym mną - jakoś w wakacjeJak to się uda, to reszta to będzie kaszka z mleczkiem
W prezencie mam dla Ciebie to, co teraz bym najchętniej sama wtranżoliła (u Was też taki upał?????), czyli deser lodowy
O żesz Ty trafiłaś w mój karmelowy gustmauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość