X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu bałwanie, w paczkach jest:

1. Zdrowie Kini
    2. Nowy, niezamulający internet
    3. Mąż, który zamiast koszulki "pracownika roku" przynosi 30000000000 premii, wszystko na kosmetyki
    4. Urządzenie do podnoszenia ręczników, które wykrywa siedzące pod nimi płazy
    5. Talon na jeden błyskawiczny, bezbolesny poród, do wykorzystania w ciągu 6 miesięcy od dziś.

Kfjatus, Blondi22, Rucia, mauysia, Fedra, Ilona, kopciuszek126, Kaja, mala29_, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wszystkiego najlepszego z okazji imienin ;)

Rucia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

1. Zdrowie Kini
    3. Mąż, który zamiast koszulki "pracownika roku" przynosi 30000000000 premii, wszystko na kosmetyki
    5. Talon na jeden błyskawiczny, bezbolesny poród, do wykorzystania w ciągu 6 miesięcy od dziś.
    A może, by tak dorzucić lepszą pamięć dla Ruci,żeby Jej było łatwiej komentować posty? :D

mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    A może, by tak dorzucić lepszą pamięć dla Ruci,żeby Jej było łatwiej komentować posty? :D

A moze być tak Ty jej dała, bo ja już sporo kaski na jej prezenty przeznaczyłam!!!!

Rucia, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu, sko Kfjat Ci skąpi - proszę bardzo:

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSZ2X8W2Nz-E8GqIM-t7nI_c5EnfbnyGqwhAqsjro_V3Y4LKknOqw

Blondi22, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

1. Zdrowie Kini

Ja pindole ale bajer o.O Czad po prostu.

aisa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

Moja pamięć jest dobra ale krótka :D

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ja pindole ale bajer o.O Czad po prostu.

Prawda, że to najfajniejsze prezenty od czasów BMX-a?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ruciu, sko Kfjat Ci skąpi - proszę bardzo:

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSZ2X8W2Nz-E8GqIM-t7nI_c5EnfbnyGqwhAqsjro_V3Y4LKknOqw

hahaha zaoszczędze na kartkach i wkładzie do długopisu :P :P Dzięki Ci Wiesia. Zawsze wiedziałam, że masz gust do prezentów :P

Blondi22, Ola_czeka, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Prawda, że to najfajniejsze prezenty od czasów BMX-a?

Nie miałam BMX :( Jako najmłodsza w stadzie zawsze dostawałam złomy po braciach :( echh

Kfjatus lubi tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez nie miałam BMX miałam zwykłego składaka
    Rucia wrote:
    Nie miałam BMX :( Jako najmłodsza w stadzie zawsze dostawałam złomy po braciach :( echh

Fedra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia a ty dzis wizyta ;)u gin

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Fajna historia z tym motylkiem :)

Też mam ciekawą motylkową historię. Kiedyś - na studiach - nagrywaliśmy z chórem płytę z kawałkami na Lednicę. Nagrywaliśmy w poznańskim kościele w środku nocy (bo wtedy nie ma hałasu samochodów). Akurat na tapecie była taka improwizacja (na Lednicę, więc ofkors jakaś treść religijna), więc stanęliśmy w dużym kole, każdy z przymkniętymi oczami wymyślał jakieśtam swoje wokalizy (mój dyrygent najbardziej właśnie cenił, jak każdy do utworu wprowadzał coś od siebie, a nie śpiewał z nut ;) ), każdy tam prawie że osiągał katharsis :). I wtedy spod sklepienia kościoła sfrunął do nas motyl (ale nie ćma, choć to była noc), zatoczył wśród nas koło, przeleciał dookoła obok każdego z nas i poleciał z powrotem gdzieś tam w ciemności sklepienia. I chyba nigdy nie zapomnę tej sceny :)

dużo czytałam wczoraj na temat symboliki motyli i tych rzeczy i to faktycznie musi znaczyć coś nowego odrodzenia więc uważam mojego motylka za dobry znak :D

mauysia, Kfjatus, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Rucia a ty dzis wizyta ;)u gin

Blondi ale to tylko formalność :) U mojej Pani doktor nic ciekawego się nie dzieje :) Zobaczy wyniki badań, posłuchamy serduszka, da mi pewnie skerowanie na test obciążenia glukozą i wsio :)

Blondi22, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka moje drogie!

Zaczynam od życzeń dla Ruci. Kochana w dniu imienin życzę Ci miłego spotkania z forumowiczkami - w tym mną - jakoś w wakacje :) Jak to się uda, to reszta to będzie kaszka z mleczkiem :D

W prezencie mam dla Ciebie to, co teraz bym najchętniej sama wtranżoliła (u Was też taki upał?????), czyli deser lodowy :P :P :P

0fu0.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2013, 10:18

Rucia, Ola_czeka, Kfjatus, Fedra, Blondi22, Selena, Sandraa, kopciuszek126, Kaja, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ilonka a znasz jakieś sprawdzone noclegi w kołobrzegu!!
    Żeby było nie zadrogo no i blisko morza!!

a ja nad morze jeżdze w ciemno i zawsze się coś znajdzie po fajnych pieniądzach i w fajnym miejscu ale trzeba nad morzem być z samego rana by mieć czas na zwiedzanie/szukanie ;)

Gunia lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hejka moje drogie!

Zaczynam od życzeń dla Ruci. Kochana w dniu imienin życzę Ci miłego spotkania z forumowiczkami - w tym mną - jakoś w wakacje :) Jak to się uda, to reszta to będzie kaszka z mleczkiem :D

W prezencie mam dla Ciebie to, co teraz bym najchętniej sama wtranżoliła (u Was też taki upał?????), czyli deser lodowy :P :P :P

0fu0.jpg

O żesz Ty trafiłaś w mój karmelowy gust :D

mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus, co do Twoich wyników, to wg mnie są bardzo dobre, bo zawsze endzia mi powtarza, że TSH powinno się utrzymywać w dole normy, a FT4 w górze normy, a ty tak dokładnie masz.

Kfjatus, Muska, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie miałam bmx-a ale miałam zarąbistego niebieskiego Flaminga. Tak Tak, nie Pelikana a Flaminga!

Fedra lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam !

Aniu wszystkiego najlepszego z okazji imieninek :* :*

a teraz muszę już uciekać pozdrawiam Was wszystkie :)

Rucia, mauysia, Fedra, Sandraa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
‹‹ 3623 3624 3625 3626 3627 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ