plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyo widzę że tu już nie śpią
i ja jak zwykle z pytaniem
moja pierwsza beta to Beta-HCG 141,4 mIU/ml a po 48h beta-HCG 394,0 mIU/ml to dobry przyrost ? czy mam się martwić bo do gin dopiero wieczorem pierwsza wizyta a ja tak się strasznie obawiam że skończy się to tak samo jak z ostatnią ciąża
mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
dzien dobry dziewczyny - o ja dzis druga
milego pieknego slonecznego dzionka
ja zaraz zmykusiam pic kawusie i jesc sniadanko a potem zbieram sie niestety do pracya tu taka piekna pogoda sie zapowiada
buziole zozole dla was wszystkichmauysia, Fedra, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
To i ja tez po kawke lecę. Mam jeszcze czas do 8:20 zanim wiadomi się do biura zlecą
Ach, uwielbiam tę cisze poranną, kiedy jestem sama i można jeszcze myśleć (i na ovu siedzieć)
Pozdrawiam optymistycznie, weekendowo, słonecznie i w ogóle bardzo serdecznieKfjatus, Ola_czeka, Ilona, mauysia, Fedra, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Wczoraj od południa miałam szalony dzień, wszystko na tempo, bez chwili wolnego. Najpierw zajęcia, z jednym okienkiem, więc zrobiłam zakupy i dalej do dzieciaków, wróciłam do domu na 19, okazało się, że będziemy mieli gości, więc ogarnęłam się trochę, pomogłam w przygotowaniach Mamie i właściwie na nic więcej nie starczyło mi czasu. A wyszli przed północą, więc właściwie to byłam tak zmęczona, że padłam...
Dziś pogoda znów niezbyt, chmurzy się, nie ma wcale słonka, a i temperatura też niezbyt wysoka...
Mała, Selenko świetne foto z Waszymi przystojnakami
Sylwia ja też zaraz lecę po kawkę
Miriam ja się nie znam, ale Ktoś z pewnością Ci powie
Fedra historia z motylkiem, ma w sobie pewną magię, myślę, że warto w nią wierzyć
Rutka dobrze, że Kinia dobrze zniosła wszystkie badania.
Aga wiesz, że jesteś kimś wyjątkowym? Jak piszesz o swojej rodzinie, to myślę, że jesteś świetna, że udało Ci się w życiu tak wszystko poukładać, by stać się Kobietą na poziomie, z planami i marzeniami...sylwia1985, Ilona, mauysia, Fedra, Selena, Sandraa, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Ruciu z okazji imienin życzę przede wszystkim zdrówka, wielu radości małych i większych oraz tego, by te Twoje rodzinne szczęście kwitło każdego dnia jeszcze piękniej, a narodziny małego LEO byłym jednym z tych "najpiękniejszych dni w życiu" :* :* :*
Rucia, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:o widzę że tu już nie śpią
i ja jak zwykle z pytaniem
moja pierwsza beta to Beta-HCG 141,4 mIU/ml a po 48h beta-HCG 394,0 mIU/ml to dobry przyrost ? czy mam się martwić bo do gin dopiero wieczorem pierwsza wizyta a ja tak się strasznie obawiam że skończy się to tak samo jak z ostatnią ciąża
Miriam jest to bardzo dobry wynik, nie masz się o co martwić.Kfjatus lubi tę wiadomość