plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek a nie próbowałaś tego gdzieś zgłosić? Przecież będzie dalej mordowała noworodki. Powinna za to siedzieć! Zwłaszcza jeśli faktycznie zakopuje je w ogrodzie, to bardzo łatwo udowodnić.
Aga niestety rodziny się nie wybiera, sama chodzę na terapię DDA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fajna historia z tym motylkiem
Też mam ciekawą motylkową historię. Kiedyś - na studiach - nagrywaliśmy z chórem płytę z kawałkami na Lednicę. Nagrywaliśmy w poznańskim kościele w środku nocy (bo wtedy nie ma hałasu samochodów). Akurat na tapecie była taka improwizacja (na Lednicę, więc ofkors jakaś treść religijna), więc stanęliśmy w dużym kole, każdy z przymkniętymi oczami wymyślał jakieśtam swoje wokalizy (mój dyrygent najbardziej właśnie cenił, jak każdy do utworu wprowadzał coś od siebie, a nie śpiewał z nut), każdy tam prawie że osiągał katharsis
. I wtedy spod sklepienia kościoła sfrunął do nas motyl (ale nie ćma, choć to była noc), zatoczył wśród nas koło, przeleciał dookoła obok każdego z nas i poleciał z powrotem gdzieś tam w ciemności sklepienia. I chyba nigdy nie zapomnę tej sceny
Shagga_80, Blondi22, Ilona, Sandraa, Kfjatus, Rucia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Żeby nie było za słodko - właśnie napisała do mnie babka z firmy odpowiedzialna za sprawy kadrowe, że mam nieważne zwolnienie lekarskie, bo lekarz nie wpisał daty wystawienia. FAK!!! A my ten dział kadrowy mamy w innym mieście, 300 km stąd. A ja w sobotę jadę w długą. Muszę teraz zaangażować moją mamę w ściganie tego %#@& lekarza, żeby naprawił swój błąd
Nosz kurka! -
nick nieaktualnyMy dziś też mieliśmy odwiedziny motylka...i też było to pierwszy raz i też mieszkamy na 4tym piętrze...ale my z Kubą byliśmy przerażeni
Ja boję wszystkiego!
Mauysia, niefajnie z tym zwolnieniem...ja raz miałam,że czegoś na zwolnieniu brakowało, na szczęście dało się to załatwić w parę chwil ,ale ja mam lekarza i firmę na miejscu ...życzę powodzenia!
Buziaki Zbikowa!Ilona, Ola_czeka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Żeby nie było za słodko - właśnie napisała do mnie babka z firmy odpowiedzialna za sprawy kadrowe, że mam nieważne zwolnienie lekarskie, bo lekarz nie wpisał daty wystawienia. FAK!!! A my ten dział kadrowy mamy w innym mieście, 300 km stąd. A ja w sobotę jadę w długą. Muszę teraz zaangażować moją mamę w ściganie tego %#@& lekarza, żeby naprawił swój błąd
Nosz kurka!
Ale da się wyprostować wszystko!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIlona wrote:Oj w tym temacie nie pomogę, ale myśle, ze najlepiej przewertowac internet. My jak z M jeździmy to wtedy tez szukamy na necie.
Ja zapraszam na kawę po drodze
No jeszcze nie wiem czy się wybierzemy tam czy do zakopca!!Bo z nami ma jechać od Wafla siostra z rodzinką więc musimy się naradzić!! -
Uwaga...
już tego lata...
...inwazja motyli!!!!!!!!!!!!!
A z innej beczki to własnie wróciłam od koleżanki która na ciążowym w domu jest. Ma śliczną 3 miesięczną córeczkę
Super było na taką kruszynkę popatrzeć. Dostałam od niej olej z wiesioła bo zanim zaczęła w sumie to opakowanie to w ciążę z małą zaszła. Mam wię cje w spadku tylko nie wiem jak to zażywać. Tzn na opakowaniu jets napisane 2xdzień. Tylko naraz, czy rano i wieczorem, Czy tylko do owu czy cały cykl?
Poratujcie znawczynie sprawy.
Do tego dzisiaj w pracy tak mnie zakłuło w podbrzuszu że myślałam ze z krzesła spadnęNormalnie jakby mi się w środku nóż otworzył. Całe szczęście że to tylko z -3 sekundy były, ale paskudne to było.
Pierwsze co to pomyślałam że może mi się coś przyczepia, a drugie to że wariuję już od tego wszystkiego i że pierwsze co to o zagnieżdżeniu pomyślałam, znak wariata niechybnie
Pewnie z nerwów, albo od kręgosłupa to było, ale brrrrr, okropne to było. Taki podobny do miesięcznego ból. bleee. Już na szczęście wszystko minęło, dawno i nieprawda
ps
u mnie motyli nie ma
AGA 30, Ola_czeka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zmykam laseczki!!!
Milego weekendu życze bo mój Knopers (Wafel) wraca do domu i lada chwila się zjawi!!!
Oraz miłej nocki wam życzę!!
Buzki !!
PS. Jakby któraś miała jakąś wiedze o noclegach w kołobrzegu to prosze na priv!!!
Kłaniam się nisko pod samo...........
Ola_czeka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość