Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek a nie próbowałaś tego gdzieś zgłosić? Przecież będzie dalej mordowała noworodki. Powinna za to siedzieć! Zwłaszcza jeśli faktycznie zakopuje je w ogrodzie, to bardzo łatwo udowodnić.
    Aga niestety rodziny się nie wybiera, sama chodzę na terapię DDA :(

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie w tym tyg dwa razy wleciał taki motylek ;)

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojawiam się ponownie!!!!!!!
    Alez tu cichuu !!!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2013, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to idę jak taka cisza!!!!
    :-)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witammmm kochane ja mam chyba tutaj popołudniową zmiane ,ale cisza tutaj !!

Fedra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajna historia z tym motylkiem :)

Też mam ciekawą motylkową historię. Kiedyś - na studiach - nagrywaliśmy z chórem płytę z kawałkami na Lednicę. Nagrywaliśmy w poznańskim kościele w środku nocy (bo wtedy nie ma hałasu samochodów). Akurat na tapecie była taka improwizacja (na Lednicę, więc ofkors jakaś treść religijna), więc stanęliśmy w dużym kole, każdy z przymkniętymi oczami wymyślał jakieśtam swoje wokalizy (mój dyrygent najbardziej właśnie cenił, jak każdy do utworu wprowadzał coś od siebie, a nie śpiewał z nut ;) ), każdy tam prawie że osiągał katharsis :). I wtedy spod sklepienia kościoła sfrunął do nas motyl (ale nie ćma, choć to była noc), zatoczył wśród nas koło, przeleciał dookoła obok każdego z nas i poleciał z powrotem gdzieś tam w ciemności sklepienia. I chyba nigdy nie zapomnę tej sceny :)

nick nieaktualny, Blondi22, Ilona, Sandraa, Kfjatus, nick nieaktualny, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żeby nie było za słodko - właśnie napisała do mnie babka z firmy odpowiedzialna za sprawy kadrowe, że mam nieważne zwolnienie lekarskie, bo lekarz nie wpisał daty wystawienia. FAK!!! A my ten dział kadrowy mamy w innym mieście, 300 km stąd. A ja w sobotę jadę w długą. Muszę teraz zaangażować moją mamę w ściganie tego %#@& lekarza, żeby naprawił swój błąd :/
    Nosz kurka!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra laseczki, to by było na tyle. do zobaczenia (mam nadzieje) niedługo. buzi

nick nieaktualny, Blondi22, Ilona, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś też mieliśmy odwiedziny motylka...i też było to pierwszy raz i też mieszkamy na 4tym piętrze...ale my z Kubą byliśmy przerażeni :P Ja boję wszystkiego!

Mauysia, niefajnie z tym zwolnieniem...ja raz miałam,że czegoś na zwolnieniu brakowało, na szczęście dało się to załatwić w parę chwil ,ale ja mam lekarza i firmę na miejscu ...życzę powodzenia!

Buziaki Zbikowa!

Ilona, Ola_czeka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Dobra laseczki, to by było na tyle. do zobaczenia (mam nadzieje) niedługo. buzi
    Nie zapomnij o nas kochana!!!
    Naładuj akumulatory i wracaj!!!:-)

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cóż tu taka cisza laseczki!!!
    Zamówiłam Waflowi prezent na urodziny!!!

http://allegro.pl/show_item.php?item=3393349589

Z grawerem PREZES MARCIN KAWKA I obrazkiem grafiką piłkarzy z piłeczką!!:-)

a-koczek, Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2013, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Żeby nie było za słodko - właśnie napisała do mnie babka z firmy odpowiedzialna za sprawy kadrowe, że mam nieważne zwolnienie lekarskie, bo lekarz nie wpisał daty wystawienia. FAK!!! A my ten dział kadrowy mamy w innym mieście, 300 km stąd. A ja w sobotę jadę w długą. Muszę teraz zaangażować moją mamę w ściganie tego %#@& lekarza, żeby naprawił swój błąd :/
    Nosz kurka!
    Ależ pech!!!:-(
    Ale da się wyprostować wszystko!!

• Ilona Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu dzisiaj spokojnie. To ja sie nastawilam znowu na co najmniej 2 godz nadrabiania, a tu tylko 3 stronnice. Chyba dziewczyny ostro pracują, albo odpoczywają :D

Miłego wieczorku :D

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laseczki czy któraś z was jest znad moża kołobrzeg albo te rejony!!:-)

• Ilona Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    laseczki czy któraś z was jest znad moża kołobrzeg albo te rejony!!:-)

Ja mam do Kołobrzegu 80 km ;D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2013, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Ja mam do Kołobrzegu 80 km ;D
    Ilonka a znasz jakieś sprawdzone noclegi w kołobrzegu!!
    Żeby było nie zadrogo no i blisko morza!!

• Ilona Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj w tym temacie nie pomogę, ale myśle, ze najlepiej przewertowac internet. My jak z M jeździmy to wtedy tez szukamy na necie.

Ja zapraszam na kawę po drodze :D

nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Oj w tym temacie nie pomogę, ale myśle, ze najlepiej przewertowac internet. My jak z M jeździmy to wtedy tez szukamy na necie.

Ja zapraszam na kawę po drodze :D
    No szukam w necie tylko to czasem inaczej jest jak piszą!!!

No jeszcze nie wiem czy się wybierzemy tam czy do zakopca!!Bo z nami ma jechać od Wafla siostra z rodzinką więc musimy się naradzić!!

• Muska Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga...
    już tego lata...
    ...inwazja motyli!!!!!!!!!!!!! :P

A z innej beczki to własnie wróciłam od koleżanki która na ciążowym w domu jest. Ma śliczną 3 miesięczną córeczkę :)
    Super było na taką kruszynkę popatrzeć. Dostałam od niej olej z wiesioła bo zanim zaczęła w sumie to opakowanie to w ciążę z małą zaszła. Mam wię cje w spadku tylko nie wiem jak to zażywać. Tzn na opakowaniu jets napisane 2xdzień. Tylko naraz, czy rano i wieczorem, Czy tylko do owu czy cały cykl?
    Poratujcie znawczynie sprawy.

Do tego dzisiaj w pracy tak mnie zakłuło w podbrzuszu że myślałam ze z krzesła spadnę :( Normalnie jakby mi się w środku nóż otworzył. Całe szczęście że to tylko z -3 sekundy były, ale paskudne to było.
    Pierwsze co to pomyślałam że może mi się coś przyczepia, a drugie to że wariuję już od tego wszystkiego i że pierwsze co to o zagnieżdżeniu pomyślałam, znak wariata niechybnie ;)
    Pewnie z nerwów, albo od kręgosłupa to było, ale brrrrr, okropne to było. Taki podobny do miesięcznego ból. bleee. Już na szczęście wszystko minęło, dawno i nieprawda :)

ps
    u mnie motyli nie ma

nick nieaktualny, Ola_czeka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zmykam laseczki!!!
    Milego weekendu życze bo mój Knopers (Wafel) wraca do domu i lada chwila się zjawi!!!
    Oraz miłej nocki wam życzę!!
    Buzki !!

PS. Jakby któraś miała jakąś wiedze o noclegach w kołobrzegu to prosze na priv!!!
    Kłaniam się nisko pod samo...........:-)

Ola_czeka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3619 3620 3621 3622 3623 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ