X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A więc!!!!
    WIERZE W SIEBIE WIERZĘ W SIEBIE WIERZĘ W SIEBIE :-):-)
    WIERZĘ W SIEBIE WIERZĘ W SIEBIE WIERZĘ W SIEBIE :-):-)

Uwierzyłam!!!:-)

Kfjatus, Ola_czeka, mauysia, Fedra, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawaj Koczek, jestem dziś w nastroju na smutne historie.

• Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No to mata dla porównania całkiem nie dawno robione zdjęcie może 4 lata temu!!!
    http://imageshack.us/a/img707/3985/pj02.jpg

Wtedy to ja byłam laska he he!!!
    Sorki ale nie wyrazne troszku!!:-)

jestem w stanie w to uwierzyć ale nie wiem czemu teraz podobasz mi się bardziej :)

a w sumie to ja też przez jakieś 4 lata przytyłam jakieś 25 kg i wiem jaki to ból :(

AGA 30 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie, ta sukienka tej pani wałeczki tuszuje akurat, ale generalnie krój fatalny do sylwetki. Mnie jednak nie to śmieszy, tylko te tragiczne rodzinne zdjęcia!!

Mąż: "Mariola, daj zrobię Ci zdjęcie jak już jesteś uszykowana do kościoła"
    Teściowa w piżamie: "Zenon, zrób jej z Żanetką! Będzie miała pamiątkę z komunii!"

AGA 30, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Wiecie, ta sukienka tej pani wałeczki tuszuje akurat, ale generalnie krój fatalny do sylwetki. Mnie jednak nie to śmieszy, tylko te tragiczne rodzinne zdjęcia!!

Mąż: "Mariola, daj zrobię Ci zdjęcie jak już jesteś uszykowana do kościoła"
    Teściowa w piżamie: "Zenon, zrób jej z Żanetką! Będzie miała pamiątkę z komunii!"
    dokładnie :)
    ale jeszcze fenomenalne jest to ujęcie pani- mama z przodu, taka elegancka,
    Babcia w cieniu w piżamce, spogląda i obserwuje....
    ciekawe jak wyglądał ojciec :P
    no i jeszcze, że takie zdjęcie rodzinne wrzucili na allegro, bomba normalnie! :D

Ola_czeka lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiewioreczka58 wrote:
    cześć dziewczyny. Jestem tu nowa i mam nadzieje ze mi pomożecie. Mam pytanie. Staramy sie z mężem od 3 miesięcy o dziecko. problem polega na tym ze mam nieregularne miesiączki i torbiel na lewym jajniku. przez ostatnie 4 miesiące mialam okres co 35-36 dni a w zeszłym miesiącu dostałam okres po 29 dniach. Dodam ze brałam wtedy przez 10 dni duphaston. Współżyłam z mezem w dni płodne czyli między 15-19 i nie wiem czy moge byc w ciąży. okres powinnam dostac jutro jesli cykl bede miała 29 dniowy albo 1-2 sierpnia jesli cykl 35-36 dni. dodam że od dwóch dni pobolewaja mnie jajniki ale to nie jest taki ból jaki mam przed miesiączka. Moze pomozecie. Z góry dziekuje

przedewszystkim nim zaczniecie się starac to do lekarza wyregulować cykle i pozbyć się torbieli z jajnika...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    około 9 lat temu moze 10 w mojej pierwszej pracy poznałam dziewczynę. Z zewnątrz niby miała normalną rodzine męża dwóch synów w wieku 8 i 7 lat. tylko jak sie przypatrzyłam bliżej to mąż jej mieszkał z kochanką od jakis 4 lat wmwiając jej że to nie kochanka tylko razem wynajmuja mieszkanie wpadał do niej raz na 2 tygodnie aby dac jej pieniadze nażycie i bzyknac sie. w czaise gdy ja poznałam zaszła w ciąże oczywiscie z mężem. ( twierdziła ze sie zabezpiecza ale to na nią nie dizła i zalczyła wpadke)zdziwiła mnie wtedy jedna rzecz ze ciągle nosiłą majtki wyszcuplające i co drugi dzien chodziła na solarium. Wyskakuje do nie z tekstem co ty robis zprzeciez w ciązy jestes. ale ona nic mi nie odpowiedziła. poprosiła mnie chodz zemna do lekarza mowie ok. po wizycie wychodzi zła i prosi mnie o pożyczke na 1000 zł. ja do niej po co ci te pieniąże ona bo musze kupic tabletki poronne i ten debil( chodzi o gina)kaze mi 1000 zapłacic a zawsze płaciłam po 800. ja zrobiłam oczy wielkie oczy i oczym ona do mnie mowi. jak sie okazało niewiem jakim cud etelefon jej sie rozdzwonił i chyba z 6 lekarzy oferowąło jej te tabletki jeden przez drugiego. wiec moje zdziwienie zaczeło siegac zenitu. ale jak sie okazało pozniej ona usuneła tym sposobem 6 ciąż co aj pisze ciąz juz dzieci bo to pzrewaznie było 4-5 miesiac. wywyoływała tymi tabletkami poród nastemnie malenstaw azakopywała w ogródku pod oknem nocą. gdy sie o tym dowiedziłam zaczełam ze znajomym próbowac ja od tego odwiesc wpływac na jej psychike ale ona jak skała nawet oko jej nie zadrżało jak mówiła co robi i jak to robi. w tej 7 ciazy miala miec córke (bo w poprzednich to sami chłopcy byli) mówi do mnie zawsze chciałam miec corke ale trudno na trzecie dizecko mnie niestac.( a nie zyła w jakiejs biedzie )i oczywiscie zrobiła to usunela kolejne dziecko. od tamtejpory niemma z nia kontaktu ale jak widze majtki wyszczuplające to zawsze mi sie ona przypomina ten jej obcisniety brzuch.
    i widzicie jakie to niesprawiedliwe my tu walczymy leczymy sie chychamy dmuchamy a inna bez zastanowienia pozbywa sie skarbu jakim jest nowe zycie

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    no i jeszcze, że takie zdjęcie rodzinne wrzucili na allegro, bomba normalnie! :D

No właśnie. Każdy z nas ma takie "zdjęcia rodzinne" z których się leje, tylko u licha, trzymamy je w "szufladach wstydu".

Kfjatus lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A teraz wam napisze o mojej mamusi!!!
    Wróciła z soboty na niedzielę!!Przywiozła kasiorki żeby popłacić zaległy czynsz!!!Ja myślałam że ok 2 tyś będzie miała zaległości a tam 3 tyś z hakiem !!!Zapłaciła 2 tyś tylko i wymyśliła że jedzie znowu do pracy do niemiec!!!Podobno 2 sierpnia ma wyjazd znowu!!!no ja jej orzekłam że z bratem już nie zostanę bo ram mogłam jej pomóc żeby sobie zarobiła na długi ale ja nie bedę wychowywać jej syna mam swoje życie plany i wogóle!!!
    No to znalazla opiekę u mojej przyszłej bratowej ale czy to jej przejdzie to nie wiem bo mój brat siedzi w (pace , więzieniu , dziupli jak kto woli)
    i kuratorka może się nie zgodzić!!!
    Ach cudowną rodzinkę mieć!!!!:-)
    Ps. a moja siostra miała iść na odwyk tydzień temu ale nie poszła bo na gazetki i tv pieniązków nie miala!!!:-):-(

Aga smutno się czyta o Twojej rodzinie ale bardzo mi się podoba Twoja asertywnośc w stosunku do matki :*

AGA 30, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A koczku straszne :(
    Uciekam dziewczynki na zajęcia....
    buuziaki!!!

1221648qmrgggy559.gif
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    dokładnie :)
    ale jeszcze fenomenalne jest to ujęcie pani- mama z przodu, taka elegancka,
    Babcia w cieniu w piżamce, spogląda i obserwuje....
    ciekawe jak wyglądał ojciec :P

fotograf na pewno był w samych majtkach ;)

Kfjatus lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i dodam jeszcz ez emieszkał w domu dwurodzinnym i za sciana jej matka która niby niczego sie nie domysłała i zaraz mi sie przypomina ta kobieta co te dzieci w lodówce trzymała. niby normalne rodziny a za drzwiami dizeją sie taki starszne rzeczy o których nikt by nawet nie pomyslał

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku ja pierd............ le!!!Zatkało mnie!!!

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie tez jako tym mysle to zawsze mam przed oczami jej kamienna twarz bez oznak jakichkolwiek uczuc
    AGA 30 wrote:
    Koczku ja pierd............ le!!!Zatkało mnie!!!

zpbnej28qs8fkan8.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzygać się chce.

Sorry.

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczku siedze i rycze... nie umiem zrozumiec takich ludzi przecież mogła urodzić oddać do adopcji przeciez tyle par czeka na swoje maleństwo... mogła nawet zrobić adopcje ze wskazaniem wtedy omija się te wszystkie procedury...
    po takich historiach serce mi pęka bo zamiast taka dziecina trafić do mnie trafia do kobiety która go nie chce...
    niestety ale nie mam usprawiedliwienia dla tego typu ludzi i nigdy ich załowac nie będe jeśli spotka ich kara...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Aga smutno się czyta o Twojej rodzinie ale bardzo mi się podoba Twoja asertywnośc w stosunku do matki :*
    Jakoś przywykłam!!!
    Ciekawe czy ta moja rodzinka kiedyś wyjdzie na prostą!!!:-(
    A najgorsze jest to że (aż wstyd pisać) to moja siostra żyje z wujkiem (bratem mamy) wstyd na cały powiat!!!
    Poprostu czysta patologia i nic więcej!!!:-(
    Dobrze ze mieszkam od niej jakieś 25 km!!!

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fedra ja tez rycz ejak sobie o tym przypominam. i powiedz mi jak ona dalej moze zyc z czyms taki . np siedzis obie w kuchni pije kawe i patrzy przez okno za którym bestailsko pod jej trawnikiem lezy 7 mały istot brrr
    Fedra wrote:
    a-koczku siedze i rycze... nie umiem zrozumiec takich ludzi przecież mogła urodzić oddać do adopcji przeciez tyle par czeka na swoje maleństwo... mogła nawet zrobić adopcje ze wskazaniem wtedy omija się te wszystkie procedury...
    po takich historiach serce mi pęka bo zamiast taka dziecina trafić do mnie trafia do kobiety która go nie chce...
    niestety ale nie mam usprawiedliwienia dla tego typu ludzi i nigdy ich załowac nie będe jeśli spotka ich kara...

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Nie ma sprawiedliwośći na tym świeci!!!

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus wiele jest takiech rodzin i jezeli smai niechca sobie pomoc to dlaczego ty masz sie tym przejmowac i sie za nich wstydzic jak oni maja to gdzies
    AGA 30 wrote:
    Jakoś przywykłam!!!
    Ciekawe czy ta moja rodzinka kiedyś wyjdzie na prostą!!!:-(
    A najgorsze jest to że (aż wstyd pisać) to moja siostra żyje z wujkiem (bratem mamy) wstyd na cały powiat!!!
    Poprostu czysta patologia i nic więcej!!!:-(
    Dobrze ze mieszkam od niej jakieś 25 km!!!

AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

‹‹ 3617 3618 3619 3620 3621 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ