plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Rut, to skoro rok temu była remiza o 70 osób, a w tym roku toi toi i 50 osób, to musieliście zrobić niezłą oborę poprzednio
Byłam w stanie upojenia, nie powiem, że nie, aczkolwiek nie zdążyłam podziwiać tych piękynch barwnych toaletWystarczyło, że dnia następnego na poprawinach ... czułam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2013, 11:06
Ola_czeka, Muska, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rutka niezła impra się szykuje i toi toi i tłumy gości, dobrze, że teraz Leon Cię pilnuje i nie zabalujesz zbytnio
Mauyś, a może tak do 12 zrób sobie czas dla nas?
Sandra powodzenia, 6 lub ewentualnie 5
Ja już odkurzyłam, wytarłam kurze, jeszcze podłogi muszę umyć, a i zupka sie gotuje
Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Rutka niezła impra się szykuje i toi toi i tłumy gości, dobrze, że teraz Leon Cię pilnuje i nie zabalujesz zbytnio
Mauyś, a może tak do 12 zrób sobie czas dla nas?
Sandra powodzenia, 6 lub ewentualnie 5
Ja już odkurzyłam, wytarłam kurze, jeszcze podłogi muszę umyć, a i zupka sie gotuje
Właśnie trzymamy kciuki za Sandrę
Kfjatus tak mi się chce isć na ta imprezę, że od 3 dni kombinuję co tu zrobić, żeby się jak najszybciej z niej ulotnić.Sandraa lubi tę wiadomość
-
witam się z wami dzisiaj i ja
mala i wosebka super fotki ze spotkaniamauysia, Ola_czeka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej Kiti!
Mam wrażenie, ze weekend imprezowy się szykuje, grille, ogniska, wieczór panieński, wesele, normalnie bal za balem
Ja też się jutro szykuję na grillaMuszę tylko coś przygotować, zeby z pustymi łapakami nie iść
Może jakąś sałatkę zrobię i ciasto
kiti, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Kiti,
doszłam do wniosku, że ze wszystkich dziewczyn w Ovu najmniej wiem o Tobiea co byś chciała wiedzieć ?
-
To ja tez się pochwalę moimi weekendowymi planami
A co.
Jedziemy z m. nad jezioro do Boszkowa. Byłam tam w zeszłym roku 1 raz i jestem pod wrażeniem. Super czysta woda. Nawet jak się człowiek po szyję zanurzy to widać dno, wszystkie kamolki i rybki. No, ze takie czyste wody jeszcze w PL mamy, to az na cud zakrawa. Fajna okolica, takie małe Mikołajki tylko po innej stronie kraju. Łódeczki można wynająć i poleżeć na brzegu trochę.
Juz się nie mogę doczekać.
Zdam relację jak wrócimy, czyli pewnie we wtorek, bo wcześniej na necie raczej nie będę.
Teraz to dopiero mi się ten piątek tak dluuuuuuuuży...
Byle do 16:00 i znowu wybiegam i stukam piętami
ps.
nie zapominajcie tez o moim okrzyku wolnościOla_czeka, Kfjatus, mauysia, kiti, Blondi22, Fedra, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość