plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze i znów taki trudne pytania
U nas to różnie się staramy bo m za granicą pracuje a ja kończe studia w Polsce...i jak wypadnie tak próbujemy już ponad rok ale tak wcelowane dni to teraz będzie 9 cykl na ovu. Ale ja dociekliwa byłam że coś to długo trwa więc na własną rękę zrobiłam hormony bo ginek kazał próbować, nie napalać się tylko zająć myśli czym innym ( a ja myśli i tak miałam gdzie indziej bo dużo ostatnio mam na głowie ) a i tak nie wychodziło. I wyszło szydło z worka prl za wysokatakże teraz jem sobie bromka i czekam na efekty
a ginek fajfus zamiast mi odrazu zlecić badania powiedział że nie jestem idealna pacjentką! toż ameryke odkrył!
Ola_czeka, Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
A moja porada od ginka żeby nie schizować " może zacznie Pani robić na drutach"
nie zastosowałam się do zaleceń... ale muszę przyznać że ostatnio mniej schizuje
Muska, Ola_czeka, Rucia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Musia, a ja Ci powiem, że jedź na te plażowanie i wyobraź sobie, ze wcale, a wcale się nie starałaś i wcale, a wcale nie możesz być w ciąży
Życzę, jak najlepiej, ale tak bardzo nienawidzę rozczarowań....
Mam nadzieję, że to ten cykl i zobaczysz te magiczne dwie kreski :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2013, 12:32
kiti, Muska, mauysia, Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:nie no, humorek podyktowany jest super pogoda i planami jeziornymi
kiti lubi tę wiadomość
-
kiti wrote:Kurcze i znów taki trudne pytania
U nas to różnie się staramy bo m za granicą pracuje a ja kończe studia w Polsce...i jak wypadnie tak próbujemy już ponad rok ale tak wcelowane dni to teraz będzie 9 cykl na ovu. Ale ja dociekliwa byłam że coś to długo trwa więc na własną rękę zrobiłam hormony bo ginek kazał próbować, nie napalać się tylko zająć myśli czym innym ( a ja myśli i tak miałam gdzie indziej bo dużo ostatnio mam na głowie ) a i tak nie wychodziło. I wyszło szydło z worka prl za wysokatakże teraz jem sobie bromka i czekam na efekty
a ginek fajfus zamiast mi odrazu zlecić badania powiedział że nie jestem idealna pacjentką! toż ameryke odkrył!
No to niezły z Ciebie doktor House! A jak się czujesz po bromku? -
kiti wrote:A moja porada od ginka żeby nie schizować " może zacznie Pani robić na drutach"
nie zastosowałam się do zaleceń... ale muszę przyznać że ostatnio mniej schizuje
No ale jak na taką odległość, to 9 zaliczonych cykli przez rok starań to wynik imponujący! I supcio, że nie schizujesz. Przypuszczam, że pomaga też słabe uzależnienie od ovu -
Ola_czeka wrote:No to niezły z Ciebie doktor House! A jak się czujesz po bromku?
Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
Muska, a Twoje myśli, że się udało to jakieś przeczucie? Czy coś więcej? Jak przeczucie, to odpędzaj te myśli czym prędzej! Takie przeczucia czasem potęgują rozczarowanie, więc lepiej olać przeczucie i wmówić sobie, że pewnie dupa.
Kfjatus, kiti, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:No ale jak na taką odległość, to 9 zaliczonych cykli przez rok starań to wynik imponujący! I supcio, że nie schizujesz. Przypuszczam, że pomaga też słabe uzależnienie od ovu
) także nie jest źle
a obecnie jesteśmy razem przez całe wakacje
Od ovu jestem niestety uzależniona... musze sprawdzać codziennie co tu wyprawiacie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2013, 12:43
Ola_czeka, Kfjatus, mauysia, Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:No:) m co miesiąc do domu na pare dni przyjeżdżał (na małe co nieco
) także nie jest źle
a obecnie jesteśmy razem przez całe wakacje
Od ovu jestem niestety uzależniona... musze sprawdzać codziennie co tu wyprawiacie
Ale za mało się panienka udziela!!! -
Muska wrote:nie no, humorek podyktowany jest super pogoda i planami jeziornymi
też muszę gdzieś wyciągnąć mojego m!
-
Ola_czeka wrote:Ale za mało się panienka udziela!!!
a tak poważnie to obiecuje poprawę !Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Muska, a Twoje myśli, że się udało to jakieś przeczucie? Czy coś więcej? Jak przeczucie, to odpędzaj te myśli czym prędzej! Takie przeczucia czasem potęgują rozczarowanie, więc lepiej olać przeczucie i wmówić sobie, że pewnie dupa.
(wcześniej zawsze +/- jacyś goście i rozjazdy), a teraz seks codziennie prawie i takie tam
Poza tym mam nieco zwiększona dawkę euthyroxu, więc pewnie i tsh poniżej 2 jest (a było ciut wyżej). Zobaczy się na badaniach, czyli do tygodnia czasu.
No i od czego się zaczęło? Bo mnie wczoraj tak zakluło w środku, że naprawde straszne to bylo. Tak sobie więc analizuję raz po raz ten mój wykres i wymyśliłam że może mi się blastocysta przyczepia, bo jest szanse że u mnie owu wcześniej była niż ovu pokazuje(Mój gin w ogóle mówi, że owu jest ok 2 dni wcześniej niż wzrost temp, bo wzrost jest objawem po uwolnieniu jajeczka i że to naprawdę różnie u różnych kobiet jest także nie należy wzrostu jako dnia owu traktować)
No, ja naprawde zdaję sobie sprawe z nierealności tego, ale im bardziej sie chce tym łatwiej wszystkie objawy sobie pod to podpiąc...
Głupia ja.
Myślę ze ten weekend mnie oderwie od tego myślenia. Ja to tak w kółko o tym jak z Wami tu klikam, a tak to masa spraw innych na głowie więc i czasu nie ma na gdybania.kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej kochane moje
ja tylko na chwilke:) bo mam dziś ten urlop ale troche pracy w domku
m mój ma jutro urodziny
i robimy małą imprezke
no i musze troche rzeczy przygotować :)własnie jestem w trakcie robienia placka 3 bit
pierwszy raz
mam nadzieje że się uda
więc mykam do kuchni
Dziekuje za wszystkie miłe komentarze do zdjęć
Ruciu kochana wszystkiego najlepszego w dniu imienin:)
Może jeszcze wpadne wieczorempa
kiti, Kfjatus, Blondi22, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Muska,
Wierz mi - rozumiem, że te myśli krążą. Ale nawet sztucznie je odpędzaj. Za każdym razem jak patrzysz w kalendarz albo ukradkiem sprawdzasz, czy masz nabrzmiałe piersi po prostu automatycznie zmieniaj tory myślenia. Znajdź sobie jakiś temat zastępczy - na przykład planuj wakacje życia za rok. Za każdym razem jak Ci "dziwnie zapachnie" albo zemdli Cię po ciastku, myśl o tym kiedy musiałabyś zacząć załatwiać szczepionki, żeby polecieć na Sri Lankę. Dasz radę, tylko musisz być bezwzględna dla swojego muskuMuska, Kfjatus, mauysia, aisa lubią tę wiadomość