plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieweczki, ja się żegnam na dziś.
Jutro zaczynam dwu- a może i trzytygodniową trasę urlopową, więc będę miała dostęp głównie przez telefon.
NIE PISZCIE ZA DUŻO (hahahaha)
Pa, buziaki wakacyjneMuska, Kfjatus, Rucia, Blondi22, Fedra, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
Ja za chwile lecę na ogródki działkowe na jakiegoś grilla obiadowego. W sumie niezły pomysł miał ten mój m.
Mam nadzieję, że przejazd przez miasto mnie nie rozłoży i że szybko się uwinę.
Taaaaki upał, że może trochę w cieniu na hamaczku trzeba dla relaksu posiedzieć ")
Jutro rano po badaniach wyjeżdżamy nad jezioro także tez mnie do wtorku nie będzie raczej.
Miłego weekendu i do usłyszenia!kiti, Kfjatus, Kaja, Fedra, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby,nie mam ostatnio czasu albo siły siedzieć na ovu,więc nie wiem co tu się dzieje...jakaś nowa fasolinka jest?
Jutro wyjeżdżamy na weekend do mojego rodzinnego miasteczka,więc odwyku od ovu ciąg dalszy.
Rutka wszystkiego naj naj najlepszego z okazji imienin.
Buziaki siusiaki!Kaja, mauysia, Fedra, kiti, Ola_czeka, Kfjatus, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewuszki znacie ten kalendarz owulacyjny-ja go bardzo lubie
http://www.netmama.pl/magazyn/planowanie-rodziny/kalkulator-owulacji/?tx_nmfertilitycalcutor_pi1%5Bday%5D=4&tx_nmfertilitycalcutor_pi1%5Bmonth%5D=8&tx_nmfertilitycalcutor_pi1%5Byear%5D=2013&tx_nmfertilitycalcutor_pi1%5Bcycle%5D=35&tx_nmfertilitycalcutor_pi1%5BcycleMonth%5D=7&tx_nmfertilitycalcutor_pi1%5BcycleYear%5D=2013
mniej wiecej zaznaczylam owulke wtedy kiedy ovu i dzisiaj byloby zagniezdzenieale byloby fajnie
ale chyba nici z tego bo piersi mnie wogole nie bola i nie mam plamienia ( przewaznie sie ma przy zagniezdzeniu)
tempki takiej ladnej nie mialam dawno i dlatego sie mega stresuje tym wszystkim-chodze nerwowa az mnie zoladek boli...
i jak tu nie myslec o tym skoro tak dlugo sie staramy i pragniemy maluszkamacie sposoby na stres i nie myslenie o tym wszystkim?
milego wieczorkuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2013, 20:05
-
nick nieaktualnySylwia przede wszystkim nie szukaj objawów!Przy żadnej z moich dwóch ciąż nie miałam plamienia ani innych objawów..dopiero w okolicy terminu@ objawy jak na @ choć też nie jakieś wyraźne.Jeśli mogę Ci coś doradzić to ciesz się,że ładnie Ci wykres się uspokoił..pamiętasz swoje poprzednie?Dla mnie to znak że idzie wszystko ku dobremu...nawet gdyby to nie miałby być TEN cykl to są nadzieje na przyszłość...a to już baaaaardzo dużo:-)To Ci radzę:-)I trzymam kciuki...a Ty wykorzystaj pogodę,lato...a w międzyczasie nawet nie zauwazysz że przyszłam pora @..czy testowanka ...czego Ci życzę ..i pozostałym też
Kaja, Sandraa, mauysia, Ola_czeka, kopciuszek126, Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Sylwia wiem wiem każda z nas się stra i ciężko pisać aby nie myśleć ,ale mnie sie chyba udało tym razem nie myśleć
tego tobie też życzę i bedziesz 1 testowała ,a ja pewnie pozniej lub wcale
Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość