plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ale przynajmniej masz Ruta jakieś plany na wieczór!
Opowiadaj co kupiliście w prezencie gospodarzom.
Dla gospodarza wódkę, dla gospodyni wino.
W tamtym roku dostali taki czajnik elektryczny - nie można być zbyt rozrzutnym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2013, 10:11
Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:Napisałam, ze z Pruszkowa-bo pochodzą z Pruszkowa,ale od tamtego roku maja swoje mieszkanko w Brwinowie. I nie mogę sie przyzwyczaić mówiąc o nich,ze są z Brwinowa-dla mnie zawsze będą z Pruszkowa
.
Och jak super się czyta o swoich stronachkopciuszek126 lubi tę wiadomość
-
Oni maja tu u nas działkę i domek letniskowy-tzn. jego babcia...ale przyjeżdżaja często. My do nich też musimy się wybrać, bo Cyprek chce jechać do wujka, który ma "ZOO" i "LOTNISKO"
Bogaty ten wujek no nie??Bo byliśmy ostatnio w zoo w Warszawie i na lotnisku, jak byliśmy u nich. Dobra ja naprawdę uciekam bo mi czas też ucieka siedząc tu z Wami...
-
nick nieaktualnykopciuszek126 wrote:Oni maja tu u nas działkę i domek letniskowy-tzn. jego babcia...ale przyjeżdżaja często. My do nich też musimy się wybrać, bo Cyprek chce jechać do wujka, który ma "ZOO" i "LOTNISKO"
Bogaty ten wujek no nie??Bo byliśmy ostatnio w zoo w Warszawie i na lotnisku, jak byliśmy u nich. Dobra ja naprawdę uciekam bo mi czas też ucieka siedząc tu z Wami...
Jejku Renia jak będziesz w tych okolicach to daj znać !!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhahaha wyrychtowana Rutka
Zaciągam leginsy, nówki sztuki nieśmigane sandałki, tunikę to się chyba fachowo nazywa nietoperz
tylko nie wiem czy niebieską czy pomarańczową, podmaluję oko i GIT
Kingorzyca mówi, żebym naciągnęła niebieską bo mi ładniej, ale to nie znaczy, że w pomarańczowej mi brzydko, więc będzie niebieska.
Sandraa, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny