plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Powiłabyś wreszcie, a nie plany snujesz.
Słuchaj no! Jak masz potrzebę poznania mojego super zajebistego meżą i mnie super świetną fantastyczną RYTKĘ i chęć wstawienia się z Nim to zapraszam !!!Ja Wam potowarzyszę
Kingorzyca też jest w dechę. A geju to już w ogóle nie mówię.Ola_czeka, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesia z bólem serca muszę cię opuścić. Blondi wymusza na mnieopuszczenie stanowiska na jakiś czas, gdyż wybiła jej pora posadzenia zgrabnego tyłka na fotelu przed monitorem. Za godzinę wróce do Ciebie a do tego czasu będę usychała z tęsknoty
Ola_czeka, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Słuchaj no! Jak masz potrzebę poznania mojego super zajebistego meżą i mnie super świetną fantastyczną RYTKĘ i chęć wstawienia się z Nim to zapraszam !!!
Ja Wam potowarzyszę
Kingorzyca też jest w dechę. A geju to już w ogóle nie mówię.
Do ostatniego zdania byłam praktycznie zdecydowana. -
Rucia wrote:Wiesia z bólem serca muszę cię opuścić. Blondi wymusza na mnieopuszczenie stanowiska na jakiś czas, gdyż wybiła jej pora posadzenia zgrabnego tyłka na fotelu przed monitorem. Za godzinę wróce do Ciebie a do tego czasu będę usychała z tęsknoty
Łkam.
A wgl myślałam, że nasza forumowa Blondi Cię wygania i myślę se "Łotdehel?" -
Dzień dobry!!!
Ja niedługo pędzę ogarniać się grilla, ale wpadałam na chwilę, by sprawdzić, co tam u Was
Mauyś udanego wakacjowania
Rucia zestaw fajny, Leosiowi pewnie się spodobaUdanej imprezki życzę
Sylwia miłego leżakowania
Ola miłego sobotniego popołudnia i wieczoru
Buziaki Dziewczynki!Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
podoba mi się identyczny nawet mam strone zapisaną ze jak już będe miała Dzidzie to włąśnie taki zestaw chciałam kupićmoże nie dokońca w tym kolorze ale zestaw ten
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2013, 16:50
Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry ! U mnie wyglądało to trochę inaczej niż u Ruci, ale impreza też się udała
Najadłam się, napiłam- u mnie sponsorem była coca- cola,pogadałam,porozwoziłam towarzystwo i wróciłam do domu
Wróciliśmy po drugiej, więc Mąż smacznie sobie śpi,a ja lecę się wykąpać i ogarnąć...
Udanej, słonecznej niedzieli:*
Rucia, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
dzien dobry dziewuszki ... My poskladalismy wreszcie loze i dzisiaj spalismy po raz pierwszy w nim i nawet nawet sie wyspalam....tempka idzie w dol wiec musze przygotowac sie na najgorsze
milego dzionka i smacznego niedzielnego obiadkuWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2013, 09:28
-
nick nieaktualny