plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia taki spadek z pewnością nie wróży niczego złego, ale musisz wziąć pod uwagę dwie opcje, że się udało lub nie i nie załamuj się, gdyby jednak się nie udało, widać, ze u Ciebie jest znacznie lepiej, wykres wygląda pięknie i to już jest plus. Życzę Fasolki, jak nie w tym to w przyszłym cyklu!!
Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Witam.
Niech żyje król.
Becia - foch.
GUNIA
JAK TOBIE SIĘ WYDAJE, ŻE MOŻESZ TAK LAJKOWAĆ I NIE PISAĆ NA FORUM OD TYLU DNI TO SIĘ GRUBO MYLISZ!!!! CIEBIE PIERWSZĄ NAWIEDZIMY ZE ŻBIKIEM I CI WYTŁUMACZYMY JAK CZĘSTO WCHODZI SIĘ NA FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej Dziewczęta! Bardzo, bardo, bardzo mocno Was przepraszam, że nie piszę od dawna, chyba z 2 tyg. już?Kurcze no... mimo, że pogoda była kiepska to nie ciągnęło mnie w ogóle do przeglądania kompa, w pracy sporo roboty, a poza tym, jak już lapka "odpalę" to czytam co się u Was dzieje, no bo MUSZĘ wiedzieć, i tak liczę, że szybko przeczytam i wreszcie sobie normalnie pogadamy...
Obiecuję poprawę! I obiecuję lajkować jak najmniej by Wam skrzynki nie zawalić
Buzi Wszystkim:*
P.s. Chyba nie do końca świadomie, ale sobie urlop od Ovu robię? To pewnie przez poprzedni, wydłużony cykl, rozumiecie? Sorry
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
No witam was serdecznie no ja po grillowaniu u Teściów bajka no jak już się chwalicie sponsorowaniem napoi to chyba będę Orginalna i nie zrobię komercji innym
u mnie była Woda plus cytryna i mięta z mojego mini ogródka i bajka picie na upalne dni !!!
a Teść TATO odpalił takiego grilla ,że aż Gesler może się ukłonić !!!!
Sylwia napisałam ci pod twoim wykresem co o tym spadku myślę !!!
a propos Dzień dobry w południewszystkim
kiti, Fedra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:heheh ochłodzenie to ja mam z braku ciąży hehehe dobre tak mnie naszło
A ja jutro mam zamiar iść do gina zobaczyć czy coś tam rośnie czy nie rośnie !!!!
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia fajny zestawik !!!
Ja jak już zajdę (jeśli wogóle) To coś takiego mi po glowie chodzi!!
http://wizaz.pl/Mama-z-klasa/I-rok-z-dzieckiem/Lozeczko-dla-dziecka/Lozeczka-i-kolyski/Timoore-lozeczko-wielofunkcyjne
Praktyczne i na długi czas posłuży!!
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Kaja lekarz od 16 dopiero przyjmuję a od 14 chyba rejestracja jest!!!a potem do Muzi na kawkę!!!No chyba że wcześniej pojade do Muzi!!!Muszę sie zgadać z nią jeszcze!!!"
to całuski dla Muzi ode mnie i dla ciebie na jutro papappapapa