plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała trzymamy mocno kciuki za pozytywną decyzję w tym tygodniu!
Śniło mi się, że papież Franciszek mnie błogosławił w sklepie spożywczym.
Kfjatuś, niewystarczające słowa uznania i podziwu to też obelga.
I wgl dzień dobry paniom.Rucia, mauysia, Ilona, plemniczka, Fedra, Blondi22, kiti, a-koczek, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Ruciu czas pokarze. Jesli bedzie negatywna to sie zalamie i moje marzenie rozsypie sie jak domek z kart. I bede wiedziec ze juz nigdy nie zostane mama. Niestac nas na to zeby zaplacic za invitro. Jedyna nadzieja jest w tej decyzji.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
Kfjatus wrote:wooow!
jestem pod wrażeniem!
Ja też byłam, zwłaszcza, że miał troje oczu. Ludzie twierdzili, że tylko mi się wydawało, bo bardzo blisko niego stanęłam i zezowałam. Ja twierdziłam, że to "trzecie oko" to oko Boga.
Tak się zastanawiam, czy by nie odstawić tego opium.Kfjatus, mauysia, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yo! Ja to jestem porąbana... M dziś ma dyżur wstawania z L, a ja zamiast odsypiać, czytam forum
Cieszę się że wzięłyście sobie do serca moje zalecenie i mało pisalyście w weekend
Ja ciągle zasmarkana i zakaszlona, do tego chyba zatoka pod lewym okiem mnie pobolewa - zobaczymy co z tego wyniknie. Jeśli chodzi o wesele i WIADOMĄ sukienkę, to nie było mi w niej za gorąco bo na sali klimatyzacja dawała taką lodówę że szkoda gadać
Nie za dobrze w kontekście tego że jeszcze jestem na antybiotyku
Miłego dziona dziewoje może uda mi się jeszcze raz po raz sklecić taki raporcik
PAaaa!
Rucia, Kfjatus, AGA 30, Sandraa, Fedra, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość