plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry

Dzisiaj deszcz, po raz chyba 2 od kad jestem, a jestem miesiąc, ale ten czas leci. U mnie weekend upłynął spokojnie, wylegiwalysmy sie nad ściekami i było nieziemsko gorąco, ale ja nie narzekam, uwielbiam taka pogodę w szczególności jak jestem nad ściekami.
Dzisiaj to chyba coś porobie, chociaż w sobotę udało mi sie rownież zrobić zapas fasolki.
Miłego dnia
mauysia, Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:Dzień dobry

Dzisiaj deszcz, po raz chyba 2 od kad jestem, a jestem miesiąc, ale ten czas leci. U mnie weekend upłynął spokojnie, wylegiwalysmy sie nad ściekami i było nieziemsko gorąco, ale ja nie narzekam, uwielbiam taka pogodę w szczególności jak jestem nad ściekami.
Dzisiaj to chyba coś porobie, chociaż w sobotę udało mi sie rownież zrobić zapas fasolki.
Miłego dnia
Ilonka, czy Ty te wszystkie smakołyki zabierzesz potem ze sobą za zachodnią granicę?
Ilona lubi tę wiadomość
-
Ilona wrote:Tak Olu.
Właśnie jestem na etapie szukania boxu na dach.
A czy mogłabyś w drodze powrotnej mijając Poznań otworzyć box na dachu i nieopatrznie upuścić kilka słoików w okolicach Poznania? No chyba, że wracacie inną drogą.
Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
A kto mówi że takowej nie będzie? Będzie ale z poślizgiem.Ola_czeka wrote:Małysz przepraszam, że wyciągam brudy, ale ktoś tu nam chyba obiecał fotę w pełnym rynsztunku przed weselem - z włosem ułożonym i okiem pomalowanym.
Ilona lubi tę wiadomość

-
Ola_czeka wrote:A czy mogłabyś w drodze powrotnej mijając Poznań otworzyć box na dachu i nieopatrznie upuścić kilka słoików w okolicach Poznania? No chyba, że wracacie inną drogą.
Niestety jedziemy przez Szczecin, ale zapraszam do mnie
-
z pewnością ładnie Cię wzięło słoneczko po tylu dniach to nawet mimowolnie się opalałaś, ścieki to ścieki, robią swojeIlona wrote:Kfiatek ja sie nie opalam, jak mocno grzeje, to ja uciekam w cień, mam bardzo lekka opalenizne, a to dlatego, ze mam bardzo jasna karnację i ja w ogóle cieżko sie opalam

Ilona lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny musze sie wam czymś pochwalić. Wczoraj miałam 1 rocznice ślubu kościelnego i moj M wariat zrobił mi taka niespodziankę. Wysłał mi kurierem piękna bransoletka, ktora właśnie wczoraj do mnie dotarła

A dzisiaj Wiki ma 4 urodziny także zbieram sie i pedze po torcik, dzisiaj taki tylko dla niej, bo obiecalam M ze ze swietowaniem poczekam na niego i wyprawimy małej urodzinki tak za 2 tyg jak on juz przyjedzie.
mauysia, Ola_czeka, Kfjatus, plemniczka, AGA 30, Fedra, Blondi22, Rucia, kiti, kopciuszek126, a-koczek, Gunia, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH