plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aga dziś odwiedziła mnie moja kuzykna która jest w ciąży mówiła że zrobiła 6 testów ciazowych i były na minusie ,a jak kupiła 7 to pokazał że jest w ciąży i jak poszła do gina to była już w 10tyg ciąży
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga nadaję już z łóżka
a mój mąż gra w psp i nic niechce odemnie hihi to posiedze trochę
Ale dotalam aparat fotograficzny (w końcu ) to mam zamiar go wy testować przez te dni!!!
a co do Wafla to wykorzystał mnie na maksa dziś!!!Już nie pamiętam kiedy tak ostatnio mnie wykorzystywał hi hi (i tyle razy) ale wcale nie mam nic przeciwko!!!Kaja, Fedra, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga dziś odwiedziła mnie moja kuzykna która jest w ciąży mówiła że zrobiła 6 testów ciazowych i były na minusie ,a jak kupiła 7 to pokazał że jest w ciąży i jak poszła do gina to była już w 10tyg ciąży[/QUOT
No to widać że wszysko możliwe i zawodne może być!!!Badania krwi chyba w 100% jedynie wczesną ciążę potwierdzą!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2013, 21:28
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam nikogo, bo pewnie wszystkie śpią albo mają lepsze rzeczy na głowie.
Kaja, niezła akcja z Twoją kuzynką.
Aga, fajne łóżko, oby jak najszybciej było potrzebne.
Gunia, przeprosiny przyjęte, ale i tak się ze Żbikiem zjawimy.
Buźka dla wszystkich, idę!Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona wrote:Ola a Ty mieszkasz w Londynie? Podoba mi sie Twoje poczucie humoru.Niezla jestes.
O jakie miłe słowa od rana. Bo widzisz, tutaj na forum raczej słyszę same obelgi...
Nie, nie w Londynie. Niedaleko Birmingham.Ilona, AGA 30, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
dzien dobry dziewuszki....u mnie znow bezsenna noc bo bylismy wczoraj na grilu u rodzicow i wrocilismy i nie bylo naszego pupila wiec noc nieprzespana bo niewiadomo czy go cos nie zabilo .Moj teraz pojechal go szukac... a mnie zoladek boli ze zdenerwowania...kurcze jak to czlowiek przywiazuje sie do zwierzecia ...
milego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 07:46
Fedra, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Aga - bardzo praktyczne takie łóżeczko.
Cześć Wiesia kochanie
Wklejam kalendarium na ten tydzień :
29.07 Plemniczka- ginekolog i USG 13:15
30.07 Kopciuszek - ginekolog (5 wizyta) 17:30
Dziewczynki prosze mi nie stękać, że jest upałW końcu mamy lipiec. Przyjdzie czas na marudzenie
Przypomnę Wam o tym w listopadzie
Miłego dnia
Ola_czeka, mauysia, Ilona, AGA 30, Sandraa, Fedra, Blondi22, kopciuszek126, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Właśnie zjadłam śniadanie i robię kawkę, żeby z Wami posiedzieć.
Aga ciesze się z Waflem się dogadujecie i weekend miło spędziliście
Kaja dobra ta historia o Twojej Kuzynce, widać, że testy bywają złudne...
Gunia fajnie, ze wpdłaś wyjaśnić. że nadal bardzo nas lubisz, tylko warunki atmosferyczne sprawiają, ze trudniej Ci odwiedzać forum
Mauyś mam nadzieję, że miło się wakacjuje i że tęsknisz już za ovu
Ola jaki obelgi? Ja myślałam, że miano Prezydentowej to nagroda i wyróżnienie...
Rutka czy te mebelki już zamówiłaś? Mama nadzieję, ze pokażesz je w swojej zabałaganionej sypialnie?
Ja cały tydzień mam pełen wrażeń- dziwnym zbiegiem okoliczności jestem własnie po owu i nie mam ochoty myśleć, czy może się udało...
Dziś jadę do koleżanki oglądnąć BobaskaOla_czeka, Selena, mauysia, Ilona, plemniczka, AGA 30, Sandraa, Fedra, kopciuszek126, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:dzien dobry dziewuszki....u mnie znow bezsenna noc bo bylismy wczoraj na grilu u rodzicow i wrocilismy i nie bylo naszego pupila wiec noc nieprzespana bo niewiadomo czy go cos nie zabilo .Moj teraz pojechal go szukac... a mnie zoladek boli ze zdenerwowania...kurcze jak to czlowiek przywiazuje sie do zwierzecia ...
milego dzionka
I jak to się stało,że uciekł, coś było otwarte... -
Hej laseczki
na poczatku zycze wam milego slonecznego dnia.
A teraz napisze pare slow, a wiec urlop zie skonczyl i bylo trzeba wracac do szarej rzeczywistosci. Co dobre szybko sie niestety konczy. Po urlopie miala na nas czekac decyzja wsprawie refundacji IVF niestety nadal nie dostalismy jej. Boje sie ze jednak decyzja moze byc negatywna. Dzis moj m. ma zadzwonic i sie dowiedziec co i jak. Teraz jade sobie do pracy.
Sylwiu moze wasz zwierzak caly i zdrowy sie znajdzie, bede trzymac kciuki.
Olu ty nasza zwariowana krejzolkoKfjatus, Rucia, Ola_czeka, Selena, Ilona, AGA 30, Sandraa, Fedra, kiti, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Rutka czy te mebelki już zamówiłaś? Mama nadzieję, ze pokażesz je w swojej zabałaganionej sypialnie?
Małpa złośliwa jaka no ...
Moja sypialnia składa się z łóżka, komody i telewizora. Nawet jakbym bardzo chciała to tam nie nabałaganię
Jeszcze nie zamówiliśmy łóżeczka, bo korciłoby mnie żeby go rozstawić, a jakbym rozstawiła, to zasłoniłby mi telewizorOla_czeka, mauysia, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny