plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
I tym sposobem i ja mówię Wam Dzień Dobry
i Rucia dobrze prawi nie nażekać na pogodę bo przyjdzie jesień potem zima z znowu będzie biadolenie "kiedy będzie słońce, kiedy będzie ciepło" cieszyć się latem że jest bo mogło go nie byćRucia, zbikowa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
plemniczka wrote:Blondi kupilas tą sukienke? bo ja chyba jednak tez ją kupie na to moje wesele
Jesli kupilas to prosze napisz jak sie prezentuje, czy brzuch sie tam zmiesci i czy nie podnosi sie na brzuchu, tym samym z tylu skracając sie, dokąd ona Ci siega. zastanawialam sie jeszcze nad tą od Ruci, ale chyba wole jednak z rekawkiem. Blondi jak to nie problem to zrob zdjecie sobie w niej
please
a fotke wstawie jak najwyżej moj wroci dzis wieczoremFedra, AGA 30, Kfjatus, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:tak kupiłam i bardzo ladnie sie uklad a brzuch nawet w 9 miesiacu ciazy by ise zmiescił nawet ;)i mam ja do kolana ale można i krotsza sobie zrobic jak sobie ja podciagnie
a fotke wstawie jak najwyżej moj wroci dzis wieczorem
super! dziekia ktory kolor masz? i ile masz wzrostu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 10:11
-
nick nieaktualnyFedra wrote:I tym sposobem i ja mówię Wam Dzień Dobry
i Rucia dobrze prawi nie nażekać na pogodę bo przyjdzie jesień potem zima z znowu będzie biadolenie "kiedy będzie słońce, kiedy będzie ciepło" cieszyć się latem że jest bo mogło go nie być
Od jutra ochłodzenie laseczki o całe 8 stopni no może 10 ma być mniej!!!Więc korzystać ze słoneczka !!!plemniczka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
odwiedzam Was tylko na chwilkę
nie nadrobię bo mój żołądek mi nie pozwala:)
Gaście z Tych wczoraj odjechali a za tydzień w sobotę zapowiedzieli się inni na 14 dni:P
więc co za tym idzie znowu nie będę miała wolnej chwili żeby tu posiedziećFedra, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość
-
No i tez sie witam bo nadrobilam was;)
u mamy na imieninach superi po ognisku kuba w basenie sie pluskał a my posiedzielismy
a u tesciowej ujdzie jak zwykle marudziła ale ja nawet już na to nie zwracam uwagiFedra, Kfjatus, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:a to moja dla Was na dzisiaj piosenka
http://www.youtube.com/watch?v=kAvOTL_wOJ4
Dżem w czerwcu był w kędzierzynie tak blisko a ja nic nie wiedziałam i nie pojechałam!!!
Wszystkich piosenek nie lubie od nich ale nie które mają zajefajne!!!Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Dzień dobry
odwiedzam Was tylko na chwilkę
nie nadrobię bo mój żołądek mi nie pozwala:)
Gaście z Tych wczoraj odjechali a za tydzień w sobotę zapowiedzieli się inni na 14 dni:P
więc co za tym idzie znowu nie będę miała wolnej chwili żeby tu posiedzieć
odważna jesteś zapraszasz ludzi na 14 dni tyle by nikt ze mną nie wytrzymał...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny