plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
plemniczka wrote:o kurcze Blondi, to nie wiem czy ja nie bede miala za krótkiej, bo ja mam 168 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczęta po pokazie się przy kobiitach ogłaszam że mój strój kąpielowy został oceniony na moich ccyyccach na dobrze dopasowany więc zostaje!!!Nic nie spłaszcza i nie wypływa !!!No niech będzie że Wafel miał rację ale tego mu nie powiem bo w piórka obrośnie!!!
Fedra, Rucia, Sandraa, mauysia, Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
Witaj Effciu, dobrze Cię widzieć
Fedra, wreszcie wrzucacie "coś po mojemu"Dżem to moje pierwsze miłości, sympatie, pierwsze imprezy, nocne wypady, pierwsze piwko.... oj rozmarzyłam się ja, stara, zgorzkniała, co jak w sobotę zarwałam noc, to wczoraj byłam taka śpiąca i zmęczona
Blondi powiem Ci w sekrecie, że moje wizyty często wyglądają podobnie, ale szanuję i uśmiecham się kwieciście
Plemniczko nikt nie może o Tobie zapomnieć, jest pierwsza osobą, o której myślimy wchodząc na ten wątek
A ja się maluję i szykuję, no niebawem ruszamplemniczka, Blondi22, Fedra, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kfjatus wrote:Witaj Effciu, dobrze Cię widzieć
Fedra, wreszcie wrzucacie "coś po mojemu"Dżem to moje pierwsze miłości, sympatie, pierwsze imprezy, nocne wypady, pierwsze piwko.... oj rozmarzyłam się ja, stara, zgorzkniała, co jak w sobotę zarwałam noc, to wczoraj byłam taka śpiąca i zmęczona
Blondi powiem Ci w sekrecie, że moje wizyty często wyglądają podobnie, ale szanuję i uśmiecham się kwieciście
Plemniczko nikt nie może o Tobie zapomnieć, jest pierwsza osobą, o której myślimy wchodząc na ten wątek
A ja się maluję i szykuję, no niebawem ruszam
moja tesciowa zawsze wszytko wie i wogole i chciała by zeby kazdy robił tak jak ona mówi nawet moj P sie nie daje -
AGA 30 wrote:Dziewczęta po pokazie się przy kobiitach ogłaszam że mój strój kąpielowy został oceniony na moich ccyyccach na dobrze dopasowany więc zostaje!!!Nic nie spłaszcza i nie wypływa !!!No niech będzie że Wafel miał rację ale tego mu nie powiem bo w piórka obrośnie!!!
Ej miała być fota? Miała
A ja mam coś dla Twojego wafla, w nagrodę, że miał rację:
http://bi.gazeta.pl/im/9f/bc/da/z14335135Q,Styl-gadzeciarski-.jpg
Kfjatus, AGA 30, Rucia, Gunia, aisa lubią tę wiadomość