plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ale ja mozna i dłuższa miec jak sie wyciagnie ja w dół tylko ja sobie tak przed kolano ustawiam . tam na aukcji długosc sukienki była podana ale już nie pamietam ile miałaplemniczka wrote:o kurcze Blondi, to nie wiem czy ja nie bede miala za krótkiej, bo ja mam 168 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczęta po pokazie się przy kobiitach ogłaszam że mój strój kąpielowy został oceniony na moich ccyyccach na dobrze dopasowany więc zostaje!!!Nic nie spłaszcza i nie wypływa !!!No niech będzie że Wafel miał rację ale tego mu nie powiem bo w piórka obrośnie!!!
Fedra, Rucia, Sandraa, mauysia, Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
Witaj Effciu, dobrze Cię widzieć

Fedra, wreszcie wrzucacie "coś po mojemu"
Dżem to moje pierwsze miłości, sympatie, pierwsze imprezy, nocne wypady, pierwsze piwko.... oj rozmarzyłam się ja, stara, zgorzkniała, co jak w sobotę zarwałam noc, to wczoraj byłam taka śpiąca i zmęczona 
Blondi powiem Ci w sekrecie, że moje wizyty często wyglądają podobnie, ale szanuję i uśmiecham się kwieciście
Plemniczko nikt nie może o Tobie zapomnieć, jest pierwsza osobą, o której myślimy wchodząc na ten wątek
A ja się maluję i szykuję, no niebawem ruszam
plemniczka, Blondi22, Fedra, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
he myslałam ze tylko ja tak mam .Kfjatus wrote:Witaj Effciu, dobrze Cię widzieć

Fedra, wreszcie wrzucacie "coś po mojemu"
Dżem to moje pierwsze miłości, sympatie, pierwsze imprezy, nocne wypady, pierwsze piwko.... oj rozmarzyłam się ja, stara, zgorzkniała, co jak w sobotę zarwałam noc, to wczoraj byłam taka śpiąca i zmęczona 
Blondi powiem Ci w sekrecie, że moje wizyty często wyglądają podobnie, ale szanuję i uśmiecham się kwieciście
Plemniczko nikt nie może o Tobie zapomnieć, jest pierwsza osobą, o której myślimy wchodząc na ten wątek
A ja się maluję i szykuję, no niebawem ruszam

moja tesciowa zawsze wszytko wie i wogole i chciała by zeby kazdy robił tak jak ona mówi nawet moj P sie nie daje
-
AGA 30 wrote:Dziewczęta po pokazie się przy kobiitach ogłaszam że mój strój kąpielowy został oceniony na moich ccyyccach na dobrze dopasowany więc zostaje!!!Nic nie spłaszcza i nie wypływa !!!No niech będzie że Wafel miał rację ale tego mu nie powiem bo w piórka obrośnie!!!

Ej miała być fota? Miała
A ja mam coś dla Twojego wafla, w nagrodę, że miał rację:
http://bi.gazeta.pl/im/9f/bc/da/z14335135Q,Styl-gadzeciarski-.jpg
Kfjatus, AGA 30, Rucia, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH