X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Widać widać!!!!Mięśnie brzuszka!!!:-)
    ej nie no serio urósł :)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widac już troszke plemniczka ;)

plemniczka lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    ej nie no serio urósł :)

No jasne plemniczko że urusł!!!A w nim rośnie mały plemniczek!!!:-)
    Ja tylko tak pisze o tych mięśniach :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 30 min idę do fryzjera!!!
    A niech się dzieje co ma się dziać!!!

plemniczka, aisa lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze na zdjeciach tak az nie widac, ale serio na zywo widac. Ludzie nie wiedzą a mi gratulują na miescie. No i wiadomo ze rano, jeszcze bez jedzenia to troszku mniejszy niz wieczorem ;)

Selena lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga koniecznie foto po farbowanku nam zarzuc :)

Rucia, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Aga koniecznie foto po farbowanku nam zarzuc :)

No nie ma sprawy!!!Zobaczymy co mi ta Jolcia (fryzjerka) wymyśli!!!Już ostatnio chciałam się rozjaśnić ale za czerwone włosy miałam!!!Teraz myślę że juz coś się da!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Moze na zdjeciach tak az nie widac, ale serio na zywo widac. Ludzie nie wiedzą a mi gratulują na miescie. No i wiadomo ze rano, jeszcze bez jedzenia to troszku mniejszy niz wieczorem ;)

Plemniś dobrze że widać :D Ostatnio jak byłam z Kingą w szpitalu, miałam na sobie ciążowe spodnie, obcisłą bluzkę i usłyszałam od pielęgniarki pytanie - przepraszam a Pani to przypadkiem nie jest w ciąży? o.O za 2 tygodnie wkraczam w 6 miesiąc.

AGA 30, plemniczka, Fedra, kiti, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Kfjatus, Sandraa, Ilona, Selena, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Plemniś dobrze że widać :D Ostatnio jak byłam z Kingą w szpitalu, miałam na sobie ciążowe spodnie, obcisłą bluzkę i usłyszałam od pielęgniarki pytanie - przepraszam a Pani to przypadkiem nie jest w ciąży? o.O za 2 tygodnie wkraczam w 6 miesiąc.

my w sobotę byliśmy nad wodą i od mojego Wafla brata sąsiadka była z nami !!!jest w ciązy w 4 miesiącu a brzuch ma jak 7-8 miesiąc!!!
    ciekawe od czego to zależy!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga koniecznie wrzuć nam foto po fryzjerze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Aga koniecznie wrzuć nam foto po fryzjerze :)

No jak nie jak TAK !!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam!!!
    Jak wrócę to będę!!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    my w sobotę byliśmy nad wodą i od mojego Wafla brata sąsiadka była z nami !!!jest w ciązy w 4 miesiącu a brzuch ma jak 7-8 miesiąc!!!
    ciekawe od czego to zależy!!!

Aga w 4 miesiącu występują jeszcze wzdęcia więc może mieć od nich taki sporawy brzuch. :)

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Laseczki!!!
    ale dziś upał....nie ma czym oddychać. Zaraz spadam robić pranie ręczne. Dziś byłam na badaniach krwi. Dopiero co zjadłam śniadanie. Z rana pożarłam sie z M. Jutro do południa dentysta, ale Cyprianek nie ja! potem musze skoczyć po moje wyniki, a po południu do ginki. powiem Wam,ze bardzo się boję jutrzejszej wizyty-bo coś ze mną nie tak. Odczuwam takie napiecia w brzuchu jakby mnie ciągnęło cos w dół do samej pochwy, przy tym twardnieje brzuch i mam problem z poruszaniem. Do tego chyba spojenie łonowe mi się rozłazi-bo boli ;( i te moje plecy na samym dole w krzyżu-coś chrupie i pobolewa. A jakby tego było mało to chyba tym razem lewa łopatka mi wyskoczyła ze swojego miejsca bo boli-zauwayłam ból w sobotę i jutro pojadę na nastawienie jej,ale tu jest znowu problem , bo musze sie polożyć na moim ogromniastym brzuchu i nie wiem jak to zrobię???
    Wczoraj byliśmy u teściowej i poszliśmy z malym na plac zabaw-z 700 m i z powrotem ledwo doszłam na podwórko...całe podbrzusze mnie bolalo. Nie wiem co jest grane ze mna,ale boję sie tego,ze moze mi za wccześnie robić sie rozwarcie...jak byłam w szpitaku to na odchodne ordynator mnie badal i stwierdził,ze szyjka się rozwiera...nie uwierzylam mu,ale teraz kto wie przy tych skurczach i bólach co tam sie dzieje???
    No i spedza mi sen z powiek mój brzuch, który mam bardzo nisko-wszyscy mi to mówią!

Ilonko-wszystkiego najlepszego dla niuni ;)

Miłego popołudnia ;)

Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A synunio tak mnie wczoraj kopał wieczorem jak wrociliśmy od tesciowej,ze aż cały brzuch podskakiwał ;)

Fedra, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku a nie możesz skontaktować się z lekarzem dzisiaj?

wiem że Dziewczyny też brały nospe jak był problem z napięciem w brzuchu...

kopciuszek126 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko - super brzuchol!

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku ja dostałam magnez z nospą na ten twardniejący brzuch. Wiem, ze są jakieś silniejsze proszki na to. Staraj się jak najmniej chodzić. Bierz nospę max 3x dziennie + magnez z wit. B6. Staraj się nie przemęczać. Przy wysiłku boli bardzo wiem, dlatego warto wtedy odpocząć. Ja już mam spokój.

kopciuszek126 lubi tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam sie po weekndzie :)

taki tu był gorąc że wytrzymać było ciężko...ale dzisiaj już fajnie chłodno.

Plemniczka śliczny brzusio niech rośnie coraz większy :)

Kopciuszku będę czekała na relacje wieczorem i trzymała kciuki żeby wszystko było dobrze.

Rucia jak tam po grilowaniu (albo przeoczyłam albo nie doczytałam ? )??

Fedra, plemniczka, aisa lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    mi sie robi już podobny ;)

Fedra, plemniczka lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 3641 3642 3643 3644 3645 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ