plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Aga koniecznie foto po farbowanku nam zarzuc
No nie ma sprawy!!!Zobaczymy co mi ta Jolcia (fryzjerka) wymyśli!!!Już ostatnio chciałam się rozjaśnić ale za czerwone włosy miałam!!!Teraz myślę że juz coś się da!!plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Moze na zdjeciach tak az nie widac, ale serio na zywo widac. Ludzie nie wiedzą a mi gratulują na miescie. No i wiadomo ze rano, jeszcze bez jedzenia to troszku mniejszy niz wieczorem
Plemniś dobrze że widaćOstatnio jak byłam z Kingą w szpitalu, miałam na sobie ciążowe spodnie, obcisłą bluzkę i usłyszałam od pielęgniarki pytanie - przepraszam a Pani to przypadkiem nie jest w ciąży?
za 2 tygodnie wkraczam w 6 miesiąc.
AGA 30, plemniczka, Fedra, kiti, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Kfjatus, Sandraa, Ilona, Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Plemniś dobrze że widać
Ostatnio jak byłam z Kingą w szpitalu, miałam na sobie ciążowe spodnie, obcisłą bluzkę i usłyszałam od pielęgniarki pytanie - przepraszam a Pani to przypadkiem nie jest w ciąży?
za 2 tygodnie wkraczam w 6 miesiąc.
my w sobotę byliśmy nad wodą i od mojego Wafla brata sąsiadka była z nami !!!jest w ciązy w 4 miesiącu a brzuch ma jak 7-8 miesiąc!!!
ciekawe od czego to zależy!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:my w sobotę byliśmy nad wodą i od mojego Wafla brata sąsiadka była z nami !!!jest w ciązy w 4 miesiącu a brzuch ma jak 7-8 miesiąc!!!
ciekawe od czego to zależy!!!
Aga w 4 miesiącu występują jeszcze wzdęcia więc może mieć od nich taki sporawy brzuch. -
hej Laseczki!!!
ale dziś upał....nie ma czym oddychać. Zaraz spadam robić pranie ręczne. Dziś byłam na badaniach krwi. Dopiero co zjadłam śniadanie. Z rana pożarłam sie z M. Jutro do południa dentysta, ale Cyprianek nie ja! potem musze skoczyć po moje wyniki, a po południu do ginki. powiem Wam,ze bardzo się boję jutrzejszej wizyty-bo coś ze mną nie tak. Odczuwam takie napiecia w brzuchu jakby mnie ciągnęło cos w dół do samej pochwy, przy tym twardnieje brzuch i mam problem z poruszaniem. Do tego chyba spojenie łonowe mi się rozłazi-bo boli ;( i te moje plecy na samym dole w krzyżu-coś chrupie i pobolewa. A jakby tego było mało to chyba tym razem lewa łopatka mi wyskoczyła ze swojego miejsca bo boli-zauwayłam ból w sobotę i jutro pojadę na nastawienie jej,ale tu jest znowu problem , bo musze sie polożyć na moim ogromniastym brzuchu i nie wiem jak to zrobię???
Wczoraj byliśmy u teściowej i poszliśmy z malym na plac zabaw-z 700 m i z powrotem ledwo doszłam na podwórko...całe podbrzusze mnie bolalo. Nie wiem co jest grane ze mna,ale boję sie tego,ze moze mi za wccześnie robić sie rozwarcie...jak byłam w szpitaku to na odchodne ordynator mnie badal i stwierdził,ze szyjka się rozwiera...nie uwierzylam mu,ale teraz kto wie przy tych skurczach i bólach co tam sie dzieje???
No i spedza mi sen z powiek mój brzuch, który mam bardzo nisko-wszyscy mi to mówią!
Ilonko-wszystkiego najlepszego dla niuni
Miłego popołudniaFedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKopciuszku ja dostałam magnez z nospą na ten twardniejący brzuch. Wiem, ze są jakieś silniejsze proszki na to. Staraj się jak najmniej chodzić. Bierz nospę max 3x dziennie + magnez z wit. B6. Staraj się nie przemęczać. Przy wysiłku boli bardzo wiem, dlatego warto wtedy odpocząć. Ja już mam spokój.
kopciuszek126 lubi tę wiadomość
-
witam sie po weekndzie
taki tu był gorąc że wytrzymać było ciężko...ale dzisiaj już fajnie chłodno.
Plemniczka śliczny brzusio niech rośnie coraz większy
Kopciuszku będę czekała na relacje wieczorem i trzymała kciuki żeby wszystko było dobrze.
Rucia jak tam po grilowaniu (albo przeoczyłam albo nie doczytałam ? )??Fedra, plemniczka, aisa lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Moze na zdjeciach tak az nie widac, ale serio na zywo widac. Ludzie nie wiedzą a mi gratulują na miescie. No i wiadomo ze rano, jeszcze bez jedzenia to troszku mniejszy niz wieczorem
Fedra, plemniczka lubią tę wiadomość