plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona wrote:Dziewczyny musze sie wam czymś pochwalić. Wczoraj miałam 1 rocznice ślubu kościelnego i moj M wariat zrobił mi taka niespodziankę. Wysłał mi kurierem piękna bransoletka, ktora właśnie wczoraj do mnie dotarła
A dzisiaj Wiki ma 4 urodziny także zbieram sie i pedze po torcik, dzisiaj taki tylko dla niej, bo obiecalam M ze ze swietowaniem poczekam na niego i wyprawimy małej urodzinki tak za 2 tyg jak on juz przyjedzie.
Romantiko!!! To lubimy
Wszystkiego najcudowniejszego dla córci!Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Dziewczyny musze sie wam czymś pochwalić. Wczoraj miałam 1 rocznice ślubu kościelnego i moj M wariat zrobił mi taka niespodziankę. Wysłał mi kurierem piękna bransoletka, ktora właśnie wczoraj do mnie dotarła
Ilona, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
Mam zwierza kotke roczna i wabi sie Dżesi ... dzieki Bogu sie znalazla spala u sasiada w altance - bidulka glodna i spragniona byla. Tesciowie puscili ja balkonem i znikla na caly dzien i noc... Jak wczesniej mieszkalismy w bloku to byla domowym kotem ale jak zamieszkalismy tutaj w domu to tesciowie codziennie ja puszczaja a ja sie tylko denerwuje....Juz sie nie moge doczekac kiedy sie odgrodzimy bo wowczas nie bedziemy jej puszczali a z wysokiego balkonu to raczej nie skoczy- chyba
zbieram sie do pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 09:30
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Jestem torcik dany. Corcia moja sie zawstydzila, jakie to słodkie było
Obiecalam jej, ze zaraz pojedziemy do papierniczego po prezent. Ona bardzo lubi karteczki kolorowac, plastelina i modelina sie bawić.
Ola moj gin jest PolakiemNie wyobrażam sobie chodzić do nie Polaka. Pediatre i ogólnego mamy Niemca, ale gin odpada.
Uciekam teraz na dobre, podczytam was pewnie wieczorkiem.
Miłegoplemniczka, Ola_czeka, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
sylwia1985 wrote:dzien dobry dziewuszki....u mnie znow bezsenna noc bo bylismy wczoraj na grilu u rodzicow i wrocilismy i nie bylo naszego pupila wiec noc nieprzespana bo niewiadomo czy go cos nie zabilo .Moj teraz pojechal go szukac... a mnie zoladek boli ze zdenerwowania...kurcze jak to czlowiek przywiazuje sie do zwierzecia ...
milego dzionka
Sylwia mam nadzieję ze pupil się znajdzie wyobrażam sobie co czujesz bo jakby mi mój zniknął i się nie znalazł to bym się chyba na śmierć zapłakałasylwia1985 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Cze! pamietacie mnie jeszcze?
Nie bylo mnie kilka dni bo mialam zlecenie, w sensie dorobienie, ale w koncu sie z tym uporalam. Wczoraj wybralismy sie nad baseny odkryte i niestety byl troche zonk bo bylo tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle ludzi ze nie bylo jak w basenach sie odwrócići tym sposobem 3 godziny tylko bylismy. Nie poplywalam, ale troszku sie opalilam w koncu. Wogole to mam serdecznie dosc tych upałów. Rucia ja tam marze o listopadzie! Tak jak wam wczesniej pisalam, jak to byloby cudownie jakby w tym roku nie bylo sierpnia wcale
mauysia, AGA 30, Fedra, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Kfjatus, Rucia, Sandraa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Jestem torcik dany. Corcia moja sie zawstydzila, jakie to słodkie było
Obiecalam jej, ze zaraz pojedziemy do papierniczego po prezent. Ona bardzo lubi karteczki kolorowac, plastelina i modelina sie bawić.
Ola moj gin jest PolakiemNie wyobrażam sobie chodzić do nie Polaka. Pediatre i ogólnego mamy Niemca, ale gin odpada.
Uciekam teraz na dobre, podczytam was pewnie wieczorkiem.
Miłego
Zmykam wcinać, pa!plemniczka, Ola_czeka, Fedra, Kfjatus, Rucia, Sandraa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Blondi kupilas tą sukienke? bo ja chyba jednak tez ją kupie na to moje wesele
Jesli kupilas to prosze napisz jak sie prezentuje, czy brzuch sie tam zmiesci i czy nie podnosi sie na brzuchu, tym samym z tylu skracając sie, dokąd ona Ci siega. zastanawialam sie jeszcze nad tą od Ruci, ale chyba wole jednak z rekawkiem. Blondi jak to nie problem to zrob zdjecie sobie w niej
please
-
A dzisiaj Wiki ma 4 urodziny także zbieram sie i pedze po torcik, dzisiaj taki tylko dla niej, bo obiecalam M ze ze swietowaniem poczekam na niego i wyprawimy małej urodzinki tak za 2 tyg jak on juz przyjedzie.
No to Kochana obyw więcej takich rocznic
a dla córci wszystkiego co najpiękniesze cudownego dzieciństwa, zycia w zdrowiu i pogodzie ducha i spełniajacych się marzeń i jak by dodała moja Teściowa Błogosławieństwa Bożego :* (zaczynam mieć ten nawyk jak i ona)...Ilona lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Pora na zwierzenia. Dziś pierwszy raz oznaczyłam ovu-poradę jako nieprzydatną... I teraz mam małe wyrzuty sumienia...
spoko nie pierwszy raz i nie ostatni to zrobisz
ja np już w ogóle na porady nie zaglądam17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
plemniczka wrote:Cze! pamietacie mnie jeszcze?
Nie bylo mnie kilka dni bo mialam zlecenie, w sensie dorobienie, ale w koncu sie z tym uporalam. Wczoraj wybralismy sie nad baseny odkryte i niestety byl troche zonk bo bylo tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle ludzi ze nie bylo jak w basenach sie odwrócići tym sposobem 3 godziny tylko bylismy. Nie poplywalam, ale troszku sie opalilam w koncu. Wogole to mam serdecznie dosc tych upałów. Rucia ja tam marze o listopadzie! Tak jak wam wczesniej pisalam, jak to byloby cudownie jakby w tym roku nie bylo sierpnia wcale
ja proponuje basen kryty ostatnio podziwiam uroki takiego basen chłodno orzeźwiajaca woda prawie w ogóle ludzi i popływać w ciszy i spokoju możnano chyba ze się chcesz opalać to inna bajka
2015 Nati
2017 Suzi