X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra laseczki, czas podźwignąć się z łoża. Słoneczny dzień mi ucieka. Do napisania! <3

Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Dziewczyny musze sie wam czymś pochwalić. Wczoraj miałam 1 rocznice ślubu kościelnego i moj M wariat zrobił mi taka niespodziankę. Wysłał mi kurierem piękna bransoletka, ktora właśnie wczoraj do mnie dotarła ;D

A dzisiaj Wiki ma 4 urodziny także zbieram sie i pedze po torcik, dzisiaj taki tylko dla niej, bo obiecalam M ze ze swietowaniem poczekam na niego i wyprawimy małej urodzinki tak za 2 tyg jak on juz przyjedzie.

Romantiko!!! To lubimy :)

Wszystkiego najcudowniejszego dla córci!

Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pora na zwierzenia. Dziś pierwszy raz oznaczyłam ovu-poradę jako nieprzydatną... I teraz mam małe wyrzuty sumienia...

AGA 30, Fedra, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona, tak branżowo chciałam zagaić - Ty masz lekarza Polaka?

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Dziewczyny musze sie wam czymś pochwalić. Wczoraj miałam 1 rocznice ślubu kościelnego i moj M wariat zrobił mi taka niespodziankę. Wysłał mi kurierem piękna bransoletka, ktora właśnie wczoraj do mnie dotarła ;D
    SUUUUPER :)Niedawno miałam druga rocznicę ślubu, mój Mąż wrócił z pracy z bukietem pięknych róż i czekoladkami :D

Ilona, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dla Wiki dużo zdrówka oraz moc radości i uśmiechu :)
    570018w02xr7isn0.gif

Ilona, a-koczek lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam zwierza kotke roczna i wabi sie Dżesi ... dzieki Bogu sie znalazla spala u sasiada w altance - bidulka glodna i spragniona byla. Tesciowie puscili ja balkonem i znikla na caly dzien i noc... Jak wczesniej mieszkalismy w bloku to byla domowym kotem ale jak zamieszkalismy tutaj w domu to tesciowie codziennie ja puszczaja a ja sie tylko denerwuje....Juz sie nie moge doczekac kiedy sie odgrodzimy bo wowczas nie bedziemy jej puszczali a z wysokiego balkonu to raczej nie skoczy- chyba

zbieram sie do pracy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2013, 09:30

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia dobrze, że się znalazła :)

1221648qmrgggy559.gif
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem torcik dany. Corcia moja sie zawstydzila, jakie to słodkie było ;D
    Obiecalam jej, ze zaraz pojedziemy do papierniczego po prezent. Ona bardzo lubi karteczki kolorowac, plastelina i modelina sie bawić.

Ola moj gin jest Polakiem ;D Nie wyobrażam sobie chodzić do nie Polaka. Pediatre i ogólnego mamy Niemca, ale gin odpada.

Uciekam teraz na dobre, podczytam was pewnie wieczorkiem.

Miłego :D

plemniczka, Ola_czeka, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień !!!!Dzień dobry!!!:-)

mauysia, Ola_czeka, Fedra, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dzien dobry dziewuszki....u mnie znow bezsenna noc bo bylismy wczoraj na grilu u rodzicow i wrocilismy i nie bylo naszego pupila wiec noc nieprzespana bo niewiadomo czy go cos nie zabilo .Moj teraz pojechal go szukac... a mnie zoladek boli ze zdenerwowania...kurcze jak to czlowiek przywiazuje sie do zwierzecia ...
    milego dzionka

Sylwia mam nadzieję ze pupil się znajdzie wyobrażam sobie co czujesz bo jakby mi mój zniknął i się nie znalazł to bym się chyba na śmierć zapłakała :(

sylwia1985 lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cze! pamietacie mnie jeszcze?

Nie bylo mnie kilka dni bo mialam zlecenie, w sensie dorobienie, ale w koncu sie z tym uporalam. Wczoraj wybralismy sie nad baseny odkryte i niestety byl troche zonk bo bylo tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle ludzi ze nie bylo jak w basenach sie odwrócić :( i tym sposobem 3 godziny tylko bylismy. Nie poplywalam, ale troszku sie opalilam w koncu. Wogole to mam serdecznie dosc tych upałów. Rucia ja tam marze o listopadzie! Tak jak wam wczesniej pisalam, jak to byloby cudownie jakby w tym roku nie bylo sierpnia wcale :P

mauysia, AGA 30, Fedra, Blondi22, Blondi22, Blondi22, Kfjatus, Rucia, Sandraa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Jestem torcik dany. Corcia moja sie zawstydzila, jakie to słodkie było ;D
    Obiecalam jej, ze zaraz pojedziemy do papierniczego po prezent. Ona bardzo lubi karteczki kolorowac, plastelina i modelina sie bawić.

Ola moj gin jest Polakiem ;D Nie wyobrażam sobie chodzić do nie Polaka. Pediatre i ogólnego mamy Niemca, ale gin odpada.

Uciekam teraz na dobre, podczytam was pewnie wieczorkiem.

Miłego :D
    Ilona, co nie chciała Niemca...

Zmykam wcinać, pa!

plemniczka, Ola_czeka, Fedra, Kfjatus, Rucia, Sandraa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi kupilas tą sukienke? bo ja chyba jednak tez ją kupie na to moje wesele :) Jesli kupilas to prosze napisz jak sie prezentuje, czy brzuch sie tam zmiesci i czy nie podnosi sie na brzuchu, tym samym z tylu skracając sie, dokąd ona Ci siega. zastanawialam sie jeszcze nad tą od Ruci, ale chyba wole jednak z rekawkiem. Blondi jak to nie problem to zrob zdjecie sobie w niej :) please :)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczka, jesteś nam dłużna zdjęcie ciążowego brzuszka, wiesz?

AGA 30, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:

A dzisiaj Wiki ma 4 urodziny także zbieram sie i pedze po torcik, dzisiaj taki tylko dla niej, bo obiecalam M ze ze swietowaniem poczekam na niego i wyprawimy małej urodzinki tak za 2 tyg jak on juz przyjedzie.

No to Kochana obyw więcej takich rocznic :)

a dla córci wszystkiego co najpiękniesze cudownego dzieciństwa, zycia w zdrowiu i pogodzie ducha i spełniajacych się marzeń i jak by dodała moja Teściowa Błogosławieństwa Bożego :* (zaczynam mieć ten nawyk jak i ona)...

Ilona lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAAAAAAAALEZ GRZEJE !!!!!!!!!!
    Uff jak gorąco puf jak gorąco!!!:-):-):-(

• Fedra Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Pora na zwierzenia. Dziś pierwszy raz oznaczyłam ovu-poradę jako nieprzydatną... I teraz mam małe wyrzuty sumienia...

spoko nie pierwszy raz i nie ostatni to zrobisz ;)

ja np już w ogóle na porady nie zaglądam :P

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Cze! pamietacie mnie jeszcze?

Nie bylo mnie kilka dni bo mialam zlecenie, w sensie dorobienie, ale w koncu sie z tym uporalam. Wczoraj wybralismy sie nad baseny odkryte i niestety byl troche zonk bo bylo tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle ludzi ze nie bylo jak w basenach sie odwrócić :( i tym sposobem 3 godziny tylko bylismy. Nie poplywalam, ale troszku sie opalilam w koncu. Wogole to mam serdecznie dosc tych upałów. Rucia ja tam marze o listopadzie! Tak jak wam wczesniej pisalam, jak to byloby cudownie jakby w tym roku nie bylo sierpnia wcale :P

ja proponuje basen kryty ostatnio podziwiam uroki takiego basen chłodno orzeźwiajaca woda prawie w ogóle ludzi i popływać w ciszy i spokoju można ;) no chyba ze się chcesz opalać to inna bajka ;)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Plemniczka, jesteś nam dłużna zdjęcie ciążowego brzuszka, wiesz?
    A nic mi o tym nie wiadomo :)
    Ale jesli chcecie to zrobie dzisiaj

Fedra, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 3637 3638 3639 3640 3641 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ