plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Miriam wrote:o widzę że tu już nie śpią
i ja jak zwykle z pytaniem
moja pierwsza beta to Beta-HCG 141,4 mIU/ml a po 48h beta-HCG 394,0 mIU/ml to dobry przyrost ? czy mam się martwić bo do gin dopiero wieczorem pierwsza wizyta a ja tak się strasznie obawiam że skończy się to tak samo jak z ostatnią ciąża
przyrost bardzo dobry nie ma się czym martwić
gratuluje17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Kfjatus, co do Twoich wyników, to wg mnie są bardzo dobre, bo zawsze endzia mi powtarza, że TSH powinno się utrzymywać w dole normy, a FT4 w górze normy, a ty tak dokładnie masz.
To dla mnie bardzo ważne, bo trochę się bałam, że coś jest nie tak!
-
Rucia wrote:Dzień dobry dziewoje
Wszystkiego najlepszego dla Anek, Hanek i Grażynek
Kapociuszku dziękuję za życzenia
To i ja się dołączam do zyczeń
Ruciu wszystkiego co najlepsze i zeby w końcu brzuch urósł Ci duży :*Kfjatus, Rucia, jeju lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Cześć i czołem
WPADAM NA KILKA CHWIL...
Udostępniono mi komputer na czasu chwilę...
Pozdrawiam, zajrzę na wykresy i mnie nie ma...internek expolrer zmienił subskrypcję by zapobiec skryptom coś tam coś tam....Żbiku pewnie wie ale ja i tak chciałam zrobić nowy system więc już nie kombinuję i od razu pozbędę się 7 wyszukiwarek i necik będzie śmigał sobie dużo lepiej...
Aktualnie co chwilę zostaję wprowadzona w stan osłupienia i zastanawiam się co jeszcze mnie czeka po tych kanapkach z 17 lipca odkrytych w szafce nocnej DominaFedra, mauysia, Muska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewoje
Coś Wam powiem.
Jutro idziemy z Pawłem na grilla do naszych sąsiadów. Akurat tak się złożyło, że obydwoje mają i urodziny/imieniy w lipcu. Robią imprezę na 50 osób. Wynajęli namiot, catering, obsługę full wypas. Cała impra będzie na działce obok ich domu. Wszystko było by OK gdyby nie to, że właśnie przywieźli im toi toja
Czy jak będę chciała umyć ręce po skorzystaniu z WC chatki, to kuźwa dostanę miskę z wodą i szare mydło?Kfjatus, jeju, Ola_czeka, Kleopatra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Weź mokre chusteczki i żel antybakteryjny
Trafiłam z prezentem, jest toitoi to i papier się przyda hehehehehe
spaaaaadam....Imieniny Anki niosą zimne wieczory i poranki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2013, 10:36
Rucia lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Dziękuję dziewoje
Coś Wam powiem.
Jutro idziemy z Pawłem na grilla do naszych sąsiadów. Akurat tak się złożyło, że obydwoje mają i urodziny/imieniy w lipcu. Robią imprezę na 50 osób. Wynajęli namiot, catering, obsługę full wypas. Cała impra będzie na działce obok ich domu. Wszystko było by OK gdyby nie to, że właśnie przywieźli im toi toja
Czy jak będę chciała umyć ręce po skorzystaniu z WC chatki, to kuźwa dostanę miskę z wodą i szare mydło?
ale Oni chyba wiedza ze jesteś w stanie błogosławionym i powinnaś toj toje omijać szerokim łukiem?
zresztą moze do nich zadzwoń i ich uprzedź ze sorry Winetu ale Ty korzystać z kibla w domu....jeju, Kfjatus lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Dziękuję dziewoje
Coś Wam powiem.
Czy jak będę chciała umyć ręce po skorzystaniu z WC chatki, to kuźwa dostanę miskę z wodą i szare mydło?jeju, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Weź mokre chusteczki i żel antybakteryjny
Trafiłam z prezentem, jest toitoi to i papier się przyda hehehehehe
spaaaaadam....Imieniny Anki niosą zimne wieczory i poranki...
A żeś mi teraz o tych porankach przypomniała ! Bleeeee
Dzięki Muzi za życzonkajeju lubi tę wiadomość
-
i tym oto sposobem doszłam do końca nadrabiania jak i icia kawy więc mo esię przywitać
DZIEŃ DOBRY
i jednoczesnie pożegnać
DZOWIDZENIA :*
dzisiaj mój ma wolne więc trzeba czas z mężem spędzić pewnie wpadnę wieczorkiem popatrzeć co tu słychać
a i jeszcze jedno forka gdzie Mała pokazuje palcem brzuch Wosebki śliczna i jak się ładnie pod kolor ubrałyście :*
Chyba też musze z Librą umówić się na jakiś wspólny kolormauysia, Rucia, jeju, Kfjatus, Selena, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja Cię, Aga w poniedziałek dostaniesz bukiet liści chrzanu i jak Ci się zachce, to wiesz gdzie się udać, w krzaki
Posprzątałam łazienkę! hehehehehheehhe
W sumie pomysł nienajgorszy, jak miałabym sprzątać zahaftowany kibel, to lepiej spłukać szlauchem toi toi-a i go oddaćKfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGłównie tu chodzi dziewczyny o to, że to jest impreza zastaw się i postaw się ( rok temu robili imprezę w naszej remizie strażackiej na 70 osób ). Były tańce do białego rana, tort, takie małe wesele wiecie ...
Ale tutaj - no cholera 50 gości i za przeproszeniem, ludzie mają srać w niebieskim przybytku? Jak są dwie łazienki w domu? No przecież ja bym się chyba ze wstydu spaliłamauysia, jeju, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:W sumie pomysł nienajgorszy, jak miałabym sprzątać zahaftowany kibel, to lepiej spłukać szlauchem toi toi-a i go oddać
Muzi dookoła mnóstwo krzaków, las ( same widziałyście moje tereny na zdjęciu ) jest gdzie puścić pawikanie trzeba pchać się od razu do domu
Na siku przyjdę do siebie
w końcu to dom obok
jeju, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
SANDRA NASZA MA DZISIAJ EGZAMIN- OD 9-TEJ WOŁAJĄ...TRZYMAJMY KCIUKI ZA NASZĄ KOLEŻANKĘ!!!!!! ZA PÓŹNO WESZŁAM ŻEBY WAM TO PRZEKAZAĆ ALE PEWNIE ZDĄŻYŁAM!!!!
Mauysiu nie popracujesz, bo kciuki trzeba trzymać;-)Ja od rana pracuję tylko 6-cioma palcami
SAN-DRA! SAN-DRA!!!!! DASZ RADĘ!!!!!mauysia, Blondi22, Selena, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość