plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySelena wrote:Hej Liberko
kochana ja też nie wierzyłam w mój trudny przypadek..i wiesz my też z m szykowalismy sie na wizyty w Gamecie..i co ?
nie były nam potrzebne
oby i u Ciebie tak było
ślę mnóstwo wirusków w twoim kierunku
i dla pozostałaych starajacych sie również
Ja sama przy Kubie zaszłam właśnie w sierpniu
Selena, Fedra, kiti, gocha04, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:Hej Liberko
kochana ja też nie wierzyłam w mój trudny przypadek..i wiesz my też z m szykowalismy sie na wizyty w Gamecie..i co ?
nie były nam potrzebne
oby i u Ciebie tak było
ślę mnóstwo wirusków w twoim kierunku
i dla pozostałaych starajacych sie również
o tak, tylko wy wiedzieliście, w czym u was tkwi problem... a u nas na razie wygląda, że jest ok... czyli nie wiadomo o co chodzi:D i dlatego mam nadzieję, że nas rozpracują w Gamecie:) pewnie coś u mnie, bo mój m 5 lat temu przeszedł wszystkie badania w Gamecie i z nim było super... a teraz jeszcze bardziej dba o siebie - przedtem chajczył papierochy (teraz od 5 lat zdarza mu się zapalić jedynie przy okazji piwka), pił więcej... a teraz witaminki, sport... także czekam do października i z tym wiążę me wielkie nadzieje... teraz to mi rybka, bo chyba będę owulować u Fedry:D... także zobaczymy czy starczy materiału zostawionego tuż przed wyjazdem:DSelena, Shagga_80, Fedra, kiti, Blondi22, gocha04, AGA 30, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:No mogłoby się coś wreszcie ruszyć w naszej tabelce!!!!!!!!!! Wierzę gorąco, że lato sprzyja odstresowaniu się,zrelaksowaniu i zaciążeniu
Ja sama przy Kubie zaszłam właśnie w sierpniu
dziewczynki
mocno trzymam kciuki
Wakacje w pełni
więc zmiana klimatu i obca ziemia
muszą zdziałać swoje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 12:55
Libra, Shagga_80, Fedra, Blondi22, gocha04, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:o tak, tylko wy wiedzieliście, w czym u was tkwi problem... a u nas na razie wygląda, że jest ok... czyli nie wiadomo o co chodzi:D i dlatego mam nadzieję, że nas rozpracują w Gamecie:) pewnie coś u mnie, bo mój m 5 lat temu przeszedł wszystkie badania w Gamecie i z nim było super... a teraz jeszcze bardziej dba o siebie - przedtem chajczył papierochy (teraz od 5 lat zdarza mu się zapalić jedynie przy okazji piwka), pił więcej... a teraz witaminki, sport... także czekam do października i z tym wiążę me wielkie nadzieje... teraz to mi rybka, bo chyba będę owulować u Fedry:D... także zobaczymy czy starczy materiału zostawionego tuż przed wyjazdem:D
wierze że tak będzie
na każdą z nas przyjdzie kolej
tylko trzeba cierpliwości
u mnie było z nia ciężko
ale opłacało sie
ja sobie zawsze myślałam
ze któryś z cykli wkońcu bedzie szczęśliwy
i za 18 razem sie doczekałam
Shagga_80, Fedra, Libra, Pismak, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:żeby na własne oczy nie widziała, to bym nie uwierzyła:) ale Ty pomykasz jakbyś w ciąży nie była:) robisz dziewczyno masę km:)
Ja po prostu wychodzę z założenia,że nie muszę siedzieć, czy nawet leżeć...a im więcej ruchu w ciąży tym lepiej...łatwiejszy poród, szybszy powrót do formy po...zresztą uważam,że nie jestem w zagrożonej ciąży więc nie muszę jakoś szczególnie na siebie chuchać..ciąża to nie choroba
PS. Mam nadzieję,że nie odszczekam tego w piątekFedra, a-koczek, kiti, Libra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:No to trzymam kciuki żeby wam szybciutko pomogli
wierze że tak będzie
na każdą z nas przyjdzie kolej
tylko trzeba cierpliwości
u mnie było z nia ciężko
ale opłacało sie
ja sobie zawsze myślałam
ze któryś z cykli wkońcu bedzie szczęśliwy
i za 18 razem sie doczekałam
skoro teraz mam 15 cykl, to sobie myślę, że moim szczęśliwym cyklem mógłby być cykl między 20 a 25:D fajnie by było:)Selena, kiti, plemniczka, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:ja tam teraz zyskałam cierpliwość... i sobie czekam:)
skoro teraz mam 15 cykl, to sobie myślę, że moim szczęśliwym cyklem mógłby być cykl między 20 a 25:D fajnie by było:)a nawet prędzej
trzymam kciuki za to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 13:02
Libra, Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
skoro teraz mam 15 cykl, to sobie myślę, że moim szczęśliwym cyklem mógłby być cykl między 20 a 25:D fajnie by było:)Selena, Libra, a-koczek, Fedra, plemniczka, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:ja tam teraz zyskałam cierpliwość... i sobie czekam:)
skoro teraz mam 15 cykl, to sobie myślę, że moim szczęśliwym cyklem mógłby być cykl między 20 a 25:D fajnie by było:)Libra lubi tę wiadomość
-
skoro teraz mam 15 cykl, to sobie myślę, że moim szczęśliwym cyklem mógłby być cykl między 20 a 25:D fajnie by było:)
Jasne, jasne uważaj bo uwierzę, że nie będziesz się przez te 5 cykli pozostałych do magicznej 20 stresować przed datą @
To tak w żartach oczywiście
a co do kliniki to oczywiście trzymam kciuki za wyniki i będzie wszystko ok!
i życzę aby udało się i było zielono kiedy przyjdzie na to właściwy czas - oby jak najszybciejWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 13:12
Selena, Libra, Ilona lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Kochana, ale powiedz szczerze,oczekując na te 20-25 cykli nie stresujesz się kolejnymi @? Tak?
niepotrzebnie tylko wykres pokazałam 2 laskom i kobity czekały w niepewności:D
wkurzyło mnie tylko jedno... że @ dostałam na kajakach i przez to nie miałam ochoty tyłka w wodzie umoczyć
edit
chyba widać, ze się nie stresuję, bo jakoś ostatnio coraz częściej tu bywam:DWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 13:13
Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPismak wrote:Jasne, jasne uważaj bo uwierzę, że nie będziesz się przez te 5 cykli pozostałych do magicznej 20 stresować przed datą @
To tak w żartach oczywiście
a co do kliniki to oczywiście trzymam kciuki za wyniki i będzie wszystko ok!
i życzę aby udało się i było zielono kiedy przyjdzie na to właściwy czas - oby jak najszybciej
może troszkę się po stresuje w cyklu, w którym będę jeździć do kliniki... ale nie o to czy jestem w ciąży, tylko o to jakie nam będą wyniki wychodzić... no i co o nas orzekną specjaliści...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 13:18
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Dopiero zauważyłam tę Twoją wypowiedź
Ja po prostu wychodzę z założenia,że nie muszę siedzieć, czy nawet leżeć...a im więcej ruchu w ciąży tym lepiej...łatwiejszy poród, szybszy powrót do formy po...zresztą uważam,że nie jestem w zagrożonej ciąży więc nie muszę jakoś szczególnie na siebie chuchać..ciąża to nie choroba
PS. Mam nadzieję,że nie odszczekam tego w piątek
a tesciowa to juz chciala do mnie wyslac swoje corki (moje szfagierki ) zeby mi pomogły przy sprzataniu i ukladaniu po za jakies dwa tyg mały remoncik robimy w mieszkaniu tzn malowanie meble trzeba kupic i złozyc . ale powiedziałam że ciaza to nie choroba i sama sobie poradze bo przecierz w domu codziennie sie sprzata i daje radeLibra, a-koczek, Fedra, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:teraz już od jakiegoś czasu się nie stresuję... bo wiem, że i tak przyjdzie... choć ostatni cykl mnie trochę oszukał, bo się @ opóźniła a wykres trochę wyglądem był "ala" Kaja...
niepotrzebnie tylko wykres pokazałam 2 laskom i kobity czekały w niepewności:D
wkurzyło mnie tylko jedno... że @ dostałam na kajakach i przez to nie miałam ochoty tyłka w wodzie umoczyć
edit
chyba widać, ze się nie stresuję, bo jakoś ostatnio coraz częściej tu bywam:DA w związku z tym dobre podejście jest jak Twoje,że czekasz do października
Spokój to podstawa...a ja wciąż mam wrażenie,że Gameta będzie nie dla Was...bo ciężarnych to chyba tam nie przyjmują,co
?
Selena, kiti, gocha04, Fedra, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Chciałam się upewnić,bo tak myślałam,że nie witasz @ zalewając się łzami
A w związku z tym dobre podejście jest jak Twoje,że czekasz do października
Spokój to podstawa...a ja wciąż mam wrażenie,że Gameta będzie nie dla Was...bo ciężarnych to chyba tam nie przyjmują,co
?
Edit...
jak dostaję @ to nie zalewam się łzami... ale w 2 czy 3 dc nachodzą mnie czarne myśli, że ja nigdy nie doczekam się dzieciątka... i tu zawsze wkracza mój m, który ma dla mnie cos pokrzepiającego:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 13:24
Fedra lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Pismak ja sie z tobą jeszcze nie witalam, wiec WITAJ
Również witam
przepraszam, że się pierwsza nie przywitałam jako świeżynka ale już mi się trochę trudno połapać z kim się witałam a z kim nieLibra, Selena, plemniczka, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)