X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • karoam Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja się przywitam ze świeżynką :D
    Witaj Pismak :D

Selena, Pismak, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też :) Pismak witaj :) i wiesz niewiem czemu ale Twój nick kojarzy mi się z pisklakiem ;) nawet pierwszy raz tak przeczytałam go :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 13:28

Libra, Pismak, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam tesknilam za twpoimi zdjeciami na dobry początek dnia! ty juz masz polowe ciąży, ale ten czas leci!

Selena, karoam, AGA 30, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    karoam tesknilam za twpoimi zdjeciami na dobry początek dnia! ty juz masz polowe ciąży, ale ten czas leci!
    Ty też jeszcze chwila i będziesz na półmetku

plemniczka, Selena, karoam, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Przekonasz się sama, że przejdę badania w Gamecie... czuję to w kościach... jestem z tym pogodzona i łączę z tym wielkie nadzieje, że ruszę w wiadomej sprawie z potężnego kopyta:) aż się będzie za mną kurzyło

Edit...
    jak dostaję @ to nie zalewam się łzami... ale w 2 czy 3 dc nachodzą mnie czarne myśli, że ja nigdy nie doczekam się dzieciątka... i tu zawsze wkracza mój m, który ma dla mnie cos pokrzepiającego:)
    Zobaczymy jak to bedzie z tymi badaniami ;) ja tam podzielam zdanie Shaggi :)
    a co do m :) to mój też mnie pocieszał :) taki mega optymista :) tak sobie czasami mysle ile ja bym nerwów stresu i łez oszczędziła sobie :) gdybym potrafiła być taka jak on ;) ja nawet teraz sie stresuje...cały czas..że cos jest nie tak..a to ze śluz nie taki...że brzuch mały..i tak w kólko..a on biedak musi tego słuchac i mnie stawiac do pionu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 13:33

Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemnisiu ja też tęskniłam- powoli zabieram się za porządek w zdjęciach więc postaram się wrócić do tradycji codziennych widoczków ;)

A czas faktycznie leci :)

Pochwalę się że już mam pierwsze "produkty" wyprawkowe- kołderkę i podusie, zmianę pościeli, grubszy kocyk z zapinaniem w a'la śpiworek :) Wszystko to prezenty od koleżanki :D

Selena, Libra, plemniczka, a-koczek, kiti, gocha04, Fedra, Ilona, Sandraa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    następnego cyklu nawet nie zamierzam "monitorować"... jadę na wczasy i z m będziemy szaleć ile wlezie:D

może troszkę się po stresuje w cyklu, w którym będę jeździć do kliniki... ale nie o to czy jestem w ciąży, tylko o to jakie nam będą wyniki wychodzić... no i co o nas orzekną specjaliści...

W takim razie życzę Ci aby cierpliwość i spokój Ciebie nie opuszczały i wyszalej się na wakacjach!

Ps: właśnie przed chwilą zablokowałam sobie całą klawiaturę nieznanym mi sposobem :/ na szczęście mój "M" pośpieszył mi z pomocą i już wszystko działa :)

Libra, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Ty w tym cyklu też nie mierzysz tempki tylko śluz obserwujesz? masz jakieś wizyty u gina w planie?

A nie mierzę ani tempki!!!Do lekarza też nie idę jak ma być to będzie!!!Zacznę latać po lakarzach jak tarczyca i prl sie unormuję!!!A teraz luz!!:-)

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Zobaczymy jak to bedzie z tymi badaniami ;) ja tam podzielam zdanie Shaggi :)
    a co do m :) to mój też mnie pocieszał :) taki mega optymista :) tak sobie czasami mysle ile ja bym nerwów stresu i łez oszczędziła sobie :) gdybym potrafiła być taka jak on ;) ja nawet teraz sie stresuje...cały czas..że cos jest nie tak..a to ze śluz nie taki...że brzuch mały..i tak w kólko..a on biedak musi tego słuchac i mnie stawiac do pionu ;)
    dokładnie Selanka:) widzę, ze mamy podobnie z naszym i naszych m nastawieniem:D

Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    To ja się przywitam ze świeżynką :D
    Witaj Pismak :D
    Selena wrote:
    To ja też :) Pismak witaj :) i wiesz niewiem czemu ale Twój nick kojarzy mi się z pisklakiem ;) nawet pierwszy raz tak przeczytałam go :D

Ojej dziękuję i również witam :) Pisklak no w sumie podobnie a i pasuje też odnośnie staranek:)

Selena, Fedra lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u was tez tak gorąco?

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • kiti Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też taki gorąc... właśnie się chłodze wiatrakiem :)

Libra, Kaja lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ci dobrze ja ani wiatraka ani jakiegos przeciagu totalna sauna

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uwielbiam taka pogode ale jedynie jak jestem nad jeziorem a nie w pracy buuuuu

kiti, Fedra lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wogóle to sie nie chwaliłam od soboty mam nowego członka rodziny a moze raczej członkini. uległam namowom córki i kupiłyśmy białego króliczka i pieknymi niebieskimi oczkami normalnie cudenko

AGA 30, Libra, kiti, Fedra, Ilona, Sandraa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    uwielbiam taka pogode ale jedynie jak jestem nad jeziorem a nie w pracy buuuuu
    U mnie rano pochmurno było a teraz znowu zaczyna grzać!!!
    A i dobrze w końcu to lato!!:-)

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak lato tylko dlaczego w te lato niemam urlopu jeszcze

zpbnej28qs8fkan8.png

• karoam Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja melduje 45 stopni...RATUJCIE!!!

Kaja, Kfjatus lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    a wogóle to sie nie chwaliłam od soboty mam nowego członka rodziny a moze raczej członkini. uległam namowom córki i kupiłyśmy białego króliczka i pieknymi niebieskimi oczkami normalnie cudenko
    wow:D ja też chcę zwierzaczka, ale mój m zgodziłby się pod jednym warunkiem, ze zwierzaczek musiałby umrzeć po nim, bo on tak bardzo przeżywa stratę... bardzo długo po śmierci psa nosił w portfelu zdjęcie jego jak był szczenięciem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 14:15

gocha04, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale u ciebie to pewnie taka przecietna temperatura i chyba troche organizm ja inaczej odczuwa? ale wspólczuje jeszcze w ciazy przy tej temperaturze
    karoam wrote:
    ja melduje 45 stopni...RATUJCIE!!!

zpbnej28qs8fkan8.png

‹‹ 3675 3676 3677 3678 3679 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ