plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Przekonasz się sama, że przejdę badania w Gamecie... czuję to w kościach... jestem z tym pogodzona i łączę z tym wielkie nadzieje, że ruszę w wiadomej sprawie z potężnego kopyta:) aż się będzie za mną kurzyło
Edit...
jak dostaję @ to nie zalewam się łzami... ale w 2 czy 3 dc nachodzą mnie czarne myśli, że ja nigdy nie doczekam się dzieciątka... i tu zawsze wkracza mój m, który ma dla mnie cos pokrzepiającego:)ja tam podzielam zdanie Shaggi
a co do mto mój też mnie pocieszał
taki mega optymista
tak sobie czasami mysle ile ja bym nerwów stresu i łez oszczędziła sobie
gdybym potrafiła być taka jak on
ja nawet teraz sie stresuje...cały czas..że cos jest nie tak..a to ze śluz nie taki...że brzuch mały..i tak w kólko..a on biedak musi tego słuchac i mnie stawiac do pionu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 13:33
Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Plemnisiu ja też tęskniłam- powoli zabieram się za porządek w zdjęciach więc postaram się wrócić do tradycji codziennych widoczków
A czas faktycznie leci
Pochwalę się że już mam pierwsze "produkty" wyprawkowe- kołderkę i podusie, zmianę pościeli, grubszy kocyk z zapinaniem w a'la śpiworekWszystko to prezenty od koleżanki
Selena, Libra, plemniczka, a-koczek, kiti, gocha04, Fedra, Ilona, Sandraa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:następnego cyklu nawet nie zamierzam "monitorować"... jadę na wczasy i z m będziemy szaleć ile wlezie:D
może troszkę się po stresuje w cyklu, w którym będę jeździć do kliniki... ale nie o to czy jestem w ciąży, tylko o to jakie nam będą wyniki wychodzić... no i co o nas orzekną specjaliści...
W takim razie życzę Ci aby cierpliwość i spokój Ciebie nie opuszczały i wyszalej się na wakacjach!
Ps: właśnie przed chwilą zablokowałam sobie całą klawiaturę nieznanym mi sposobemna szczęście mój "M" pośpieszył mi z pomocą i już wszystko działa
Libra, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyLibra wrote:Ty w tym cyklu też nie mierzysz tempki tylko śluz obserwujesz? masz jakieś wizyty u gina w planie?
A nie mierzę ani tempki!!!Do lekarza też nie idę jak ma być to będzie!!!Zacznę latać po lakarzach jak tarczyca i prl sie unormuję!!!A teraz luz!!Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:Zobaczymy jak to bedzie z tymi badaniami
ja tam podzielam zdanie Shaggi
a co do mto mój też mnie pocieszał
taki mega optymista
tak sobie czasami mysle ile ja bym nerwów stresu i łez oszczędziła sobie
gdybym potrafiła być taka jak on
ja nawet teraz sie stresuje...cały czas..że cos jest nie tak..a to ze śluz nie taki...że brzuch mały..i tak w kólko..a on biedak musi tego słuchac i mnie stawiac do pionu
Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:To ja się przywitam ze świeżynką
Witaj PismakSelena wrote:To ja teżPismak witaj
i wiesz niewiem czemu ale Twój nick kojarzy mi się z pisklakiem
nawet pierwszy raz tak przeczytałam go
Ojej dziękuję i również witamPisklak no w sumie podobnie a i pasuje też odnośnie staranek:)
Selena, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
u mnie też taki gorąc... właśnie się chłodze wiatrakiem
Libra, Kaja lubią tę wiadomość
-
a wogóle to sie nie chwaliłam od soboty mam nowego członka rodziny a moze raczej członkini. uległam namowom córki i kupiłyśmy białego króliczka i pieknymi niebieskimi oczkami normalnie cudenko
AGA 30, Libra, kiti, Fedra, Ilona, Sandraa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:a wogóle to sie nie chwaliłam od soboty mam nowego członka rodziny a moze raczej członkini. uległam namowom córki i kupiłyśmy białego króliczka i pieknymi niebieskimi oczkami normalnie cudenko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 14:15
gocha04, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość