plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:kiti - a gdzie będziecie się wczasować?
aa będziemy moczyć tyłki w adriatyku w Bośni i HercegowinieLibra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shaggi piekne zdjecia, musialo byc super nad ta wodą. Mi tez sie marzy taki wypad. Odpocznij troszke a pewnie te chwilowe niedogodnosci minął. Oby!
a koczku luteine czy tez duphaston bierze sie tez jak jest stwierdzona niedomoga lutealna, czyli jak poprostu progesteronu jest za malo, czasami dają by wogole moszlo dojsc do ewentualnego zagniezdzenia, lub by poprostu pomóc... Ja go bralam przez 10 dni po owulacju, pozniej test jak pozytyw kontynuacja wiekszą dawką, a jak negatyw odstawialam.
Progesteron tez dają by wyregulowac cykle. Wtedy przez kilka cykli bierze sie go od okreslonego przez lekarza dnia przez 10, 12 dni i odstawia by mogla przyjsc @.
No i tez daje sie go by wywolac @ przy dlugich cyklach bez ciązy.Fedra, kiti, Libra, Sandraa, a-koczek, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:kiedy jedziecie?
od 1-8 wrześniaLibra lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Gośśśka - a to checa:) miejmy nadzieję, że guru pomoże
kiti - a gdzie będziecie się wczasować?
Gocha - to lekarz sam nie dał Ci zwolnienia?
Edit
Witam moja nową ovukoleżankę Pismak i życzę miłego poniedziałku:DLibra lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnykiti wrote:Libra wrote:kiedy jedziecie?
od 1-8 września
to będziemy razem balowaćja będę opalać się w Turcji w tym czasie:)
i w tym czasie będę mieć już kolejną owulkę... także wiesz... nie ociągaj się, to będziemy razem owulować na wczasach:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 12:06
kiti, Blondi22, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Gosiu wszystkiego co najlepsze, spełnienia wszystkich marzeń. Zdrowka i szybkiego zafasolkowania100 lat
Kiti w której części Niemiec jesteście, bo my z M tez mieszkamy w DE. Moze mamy niedaleko do siebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 22:11
Fedra, kiti, gocha04, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Libra wrote:to będziemy razem balować
ja będę opalać się w Turcji w tym czasie:)
i w tym czasie będę mieć już kolejną owulkę... także wiesz... nie ociągaj się, to będziemy razem owulować na wczasach:D
ALbo co ja gadam przecież my już nie będziemy owulować tylko będziemy głaskać nasze fasolki
Libra, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Dzień dobry
Gosiu wszystkiego co najlepsze, spełnienia wszystkich marzeń. Zdrowka i szybkiego zafasolkowania100 lat
Kiti w której części Niemiec jesteście, bo my z M tez mieszkamy w DE. Moze mamy niedaleko do siebie. My Saarland.Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosia wszystkiego najnajnaj!
Dziołchy -pytałam już na ciążowym ale i tu zapytam:
mam możliwość zakupu laktatora- wszystki w okolicy 60zł, tylko nie wiem jaki wybrać
Avent Isis
Chicco classic (z taką pompką jak w starych ciśnieniomierzach)
Medela Harmony (używany 1 raz)
Znacie może te modele i możecie mi coś doradzić?
No i dzień Dobry kochane Wy mojeSelena, Fedra, Libra, Sandraa, plemniczka, kiti, Blondi22, gocha04, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:
Edit
Witam moja nową ovukoleżankę Pismak i życzę miłego poniedziałku:D
Witam, witam
Poniedziałek jak to poniedziałek masakra
dlatego jak najbardziej dziękuję za życzenie mi aby był jednak miły...
Ja życzę także aby był miły i żeby się jak najszybciej skończył... przynajmniej ta część spędzana w pracy
Fedra, Libra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
kiti wrote:
aa będziemy moczyć tyłki w adriatyku w Bośni i HercegowinieLibra wrote:to będziemy razem balowaćja będę opalać się w Turcji w tym czasie:)
Oj zazdroszczę Wam bardzo bardzoale życzę przyjemnego no i owocnego wypoczynku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 12:33
Libra, kiti lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Karoam no niestety ja nie pomogę jedynie co mi się kojarzy to ten pierwszy...
ale moja szwagierja ma taki własnie z pompką że siedzi i tak naciska jakby miała sobie ciśnienie zmierzyć wiem ze Ona go lubi i dobrze jej się odciaga nim pokarm ale nie wiem jakeij jest marki tyle mogę napisac od siebiekaroam lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnykiti wrote:o żesz no to faktycznie się muszę pospieszyć
ALbo co ja gadam przecież my już nie będziemy owulować tylko będziemy głaskać nasze fasolki
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:tego Ci gorąco życzę!!! ale na mnie nie ma co w tej kwestii liczyć... bo ja w to w moim przypadku nie wierzę... ja będę się po ciężarnym brzuszku głaskać jak mi w Gamecie pomogą...
kochana ja też nie wierzyłam w mój trudny przypadek..i wiesz my też z m szykowalismy sie na wizyty w Gamecie..i co ?
nie były nam potrzebne
oby i u Ciebie tak było
ślę mnóstwo wirusków w twoim kierunku
i dla pozostałaych starajacych sie również
Shagga_80, Libra, Fedra, kiti, Blondi22, gocha04, Gunia, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość