X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja – ja też Cię love:*
    Kaoram – fajnie dzidzia rośnie:) z zaproponowanych przez Ciebie imion mój m wybrał by imię Nadia… a ja Amelia:)
    Shagga – zdjęcia super… już oglądnęłam na fb… niezła agenta z Ciebie z takim brzuchem na rowerze i jeszcze z małym na bagażniku… uważaj na siebie:* fotki super, Kubolek jak zwykle cudaśny:D
    Gunia:*:*:* w nowinkach tego typu to musiałabym się zapytać m jakie są różnice, bo ja niestety nie wiem :)
    Muska – też nie lubie Twojej @, a wyniki skonsultuj i napisz nam tu czego się dowiedziałaś
    Aiska – ty masz zawzięcie do nadrabiania… powodzenia w pracy…
    Blondi – czas zapiernicza:)

A teraz wszystkim życzę dobrej nocki:*

Kaja, Gunia, Sandraa, Muska, Shagga_80, Blondi22, Fedra, karoam, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki moje kochane!!!!!!

Melduję się !!!!!!!!Weekend chyba najlepszy ze wszystkich jakie spędziłam~!!!
    WODA PLAŻA SŁOŃCE PIASEK TRAWA I czego chcieć więcej!!

Wczoraj koło czech czechach byliśmy nad wodą (11osób) było zajefajnie !!Na kolację poszliśmy w czechach no to kaczka zamrożona szaszłyk bez patyka a golonko bez kości (porażka) na maksa!!
    Dziś na obiedzie u teściowej byliśmy!!!!!!!(zebranie rodzinne) po 8 latacg siostra od Wafla przyjechała w końcu do matki i wogóle do Polski!!
    Ano to na tą okoliczność przyjechali do nas po materac do spania i wypiłam ZE SZWAGIERKĄ troszku!!!
    No to dobranoc!!
    ]

Gunia, gocha04, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze jedno chciałam zauważyć... Sandra tylko lajkuje i wcale się nie odzywa... mimo, ze egzamin już pięknie zdała... no i do tej pory powinna już dojść do siebie:D
    Sandra czekam choć na krótki raport co tam u Ciebie słychać?

Agusia- cieszę się, ze weekend udany:)

Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga focie boskie :-):-):-) asia powodzenia w nowej pracy slonko aby ci szybko czas leciał i abyś szybko na ovu weszła hihi godziny mamy te same końca pracy slonko:-):-):-)

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy uciekam bo moja przyjaciółka @@@ mi jajniki rozprowa na części pierwsze masakra dziś mnie kurde boli jak nigdy :-(:-(:-(:-(

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Gunia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Dobrej nocy uciekam bo moja przyjaciółka @@@ mi jajniki rozprowa na części pierwsze masakra dziś mnie kurde boli jak nigdy :-(:-(:-(:-(

Kaja, mnie ostatnio też bolało dużo mocniej niż zwykle... i nie chcę nawet myśleć dlaczego :(

Żegnam się i ja, mój Małżonek będzie niedługo, odgrzeję Mu zupę na P., może się skusi :D

A tak na marginesie - mój M., gdy komuś (np. w pracy lub znajomym, którzy mnie nie znają) mówi o mnie "moja małżonka" :D to się wydaje takie staroświeckie, i czuję się przy tym, jakbyśmy mieli po 70 lat i 50 lat stażu małżeńskiego :D I odbieram to miło, czuję szacunek w tym słowie ;)

A tak w ogóle to spaliłam telewizor :/ Dobrze, że stary, ale niedobrze, że spaliłam bo trzeba będzie kupić nowy i kolejny bagaż do dźwigania podczas przeprowadzki (bo mam nadzieję, że kiedyś wreszcie będziemy mieć własny kąt) o, i tak mi się weekend zakończył :(

Dobranoc :) :*

Edit: TV spaliłam ja zbyt mocno podlewając kwiatek nad nim wiszący - do czego się nie przyznam przed M. ;P :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2013, 22:46

Ola_czeka, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Hej laseczki mam wiadomość od Małej. Prosiła żeby coś od niej skrobnąć. Jej maluszek tak się już nie mógł doczekać końca ciąży że postanowił już wyjść w 29 tygodniu. Maleństwo urodziło dzisiaj o 6:00 rano i przez cesarskie cięcie, waży 1370 g, i 41 cm wzrostu. Maluszek powoli sam oddycha i podawane ma wszystko jeszcze dożylnie.

Trzymam kciuki żeby jak najszybciej maluszek nabierał sił i rósł cały i zdrowy. :)
    O kurczaczku ale numer. Dołączam się do trzymania kciuków za malucha

Dobry wieczór i dobranoc.:)

Kfjatku miłego pobytu bad morzem. Też bym pojechała, ale tyle godz w aucie raczej kolano nie wytrzyma. Apropo jutro idę na kontrol zobaczymy co lekarz powie.

Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga najlepsza fota to ta z Kubą na rowerze. Normalnie wypas.
    Gunia nie masz szans u Kuby, bo on ma już swoją miłość, a też się w nim zakochałam. I co? I kosza dostałam hehe ;)
    Aisa udanej pracy.

I wszystkim udanego poniedziałku.

Libra, Shagga_80, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry miłe panie.

Kaja :( Jeszcze będzie pięknie.

Małej nie znam, ale trzymam kciuki za dzieciątko.

Gunia, super, że się odzywasz.

Buziaki, miłego (w miarę możliwości) poniedziałku.

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa i Aisa, dziękuję za ośmiotysięcznik :D

Shagga_80, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heka.
    Ja tylko tak sie melduję, ze przez najbliższe dni raczej będę tylko zerkac niż pisać, jeśli w ogóle czas znajdę.
    W pracy zasuwamy, nie wiadomo w co najpierw ręce wsadzić :/ Do tego czuję sie okropnie, moja @ mnie chce wykończyć w tym miesiącu. To chyba jakas kumulacja, a pogoda nie pomaga...
    Trzymajta się cieplutko dziewczynki!

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja – przykro mi, że cierpisz @-katusze, z dnia na dzień będzie już coraz lepiej:*

Gunia – mam podobne odczucia jak Ty jeżeli mój m mówi o mnie „małżonka”, albo ja o nim „małżonek”… jakoś młodziej się czuję jak są używane sformułowania „mąż”, „żona”… współczuje wydatku… rozumiem Cię ja w ten sposób załatwiłam monitor… i po remoncie nie mam już wiszących kwiatków:D

Kfjatku – miłego urlopowania… oby wam piękna pogoda dopisała

Muska – Tobie też współczuję boleści @... choć sama nie wiem jak to może być, bo takowych bóli nie mam tragicznych, tylko aby aby… więc życzę, żeby już odstąpiły od Ciebie:*

I teraz coś specjalnie dla Gosieńki:)
    W dniu urodzin życzę Ci Kochana
    By przestały boleć Cię kolana
    Zyczę Ci miłości i radości
    Oraz życia bez przykrości
    Wszystko, co jest Twoim marzeniem...
    niech nie mija z cichym westchnieniem
    Wszystko, co piękne i upragnione
    niech będzie w Twym życiu spełnione!:*:*:*
    PS. napisz jak tam po kontroli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 08:32

Shagga_80, Fedra, gocha04, Sandraa, Gunia, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego naj naj najlepszego Gosiu z okazji urodzin :)
    Ja przez ten tydzień planowałam nieco bardziej się pooszczędzać,b jednak coś za często mnie te skurcze męczą więc planowałam też nie za długo siedzieć przy kompie...dziś w ogóle włączać nie chciałam...ale już o 9 dostałam telefon od Szefa...ehhh..
    Tak czy inaczej witam się , zabieram wczorajsze fotki (obstawiam,że kto miał widzieć już widział :P a część widziała na Fb) i uciekam do rysowania a potem do relaksowania się :)
    Buziaki

Fedra, gocha04, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej witam po weekendzie cięzkim weekendzie bo jak zwykle zamiast odpoczywac to przy wszystkich i wszystkim biegałam. a teraz niewiem w koncu kiedy sie wyspie i odpoczne.
    Wie ktos co z Beata jakos zniknęła widiząłm tylko zdjecia z imprezy i cisza.
    Mam pytanie pewnie głównie do Fedry powiedzcie mi po co daje sie luteine i w jakim czasie ja sie przyjmuje.
    a pozatym miłego dnia wszsytkim zycze.
    U mnie przeszły straszne burze ale jak patzre za okno zaczyna robic sie parówka

Libra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na chwilke znikne ale bedze wdzieczna za informacje na temat luteiny.
    Gosia wszystkiego najlepszego.

gocha04 lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga – oszczędzaj się i uważaj na siebie i maleństwo, bo już masz „ciekawe” sytuacje…
    A-koczek – jak dobrze pamiętam Beatka ma teraz urlop i planowała gdzieś z rodzinką wyjechać na lasta… co do luteiny – to progesteron – zaczyna ją się brać po owulce… A Ty teraz będziesz mieć cykl z lutkiem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooom, skończyłam pracę...teraz możemy zjeść :)
    Libra,szczerze? Do wczoraj czułam się dobrze...tzn poza tym,że rano nieco wystraszyłam się...ale odkąd (po powrocie do domu) wyczytałam o Małej to zaczęłam nieco schizować...nieco :) Bo wciąż odkładam decyzję o telefonie do Ginki...plan jest,aby bardziej pooszczędzać się i byle do piątku...
    PS. Nadal nie uważam,że robiłam coś nieostrożnego...ta "wyprawa" rowerowa to był pikuś :)

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek!!!Ależ tu ciszszsza !!!:-(
    po weekendzie zmęczone wszystkie czy co!!!:-)

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Nooom, skończyłam pracę...teraz możemy zjeść :)
    Libra,szczerze? Do wczoraj czułam się dobrze...tzn poza tym,że rano nieco wystraszyłam się...ale odkąd (po powrocie do domu) wyczytałam o Małej to zaczęłam nieco schizować...nieco :) Bo wciąż odkładam decyzję o telefonie do Ginki...plan jest,aby bardziej pooszczędzać się i byle do piątku...
    PS. Nadal nie uważam,że robiłam coś nieostrożnego...ta "wyprawa" rowerowa to był pikuś :)

ale jak teraz się słabiej czujesz, to odpoczywaj... a może to wszystko przez pogodę... ja bynajmniej przez duchotę w pracy też mam gorszy dzień... pociesza mnie fakt, że jeszcze 3 dni (z dzisiejszym) i spadam na urlopik:D... krótki, bo krótki, ale za to jaki owocny w emocje:D

Hej Aga:)

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Liberko!!!:-)

‹‹ 3671 3672 3673 3674 3675 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ