X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja – ja też Cię love:*
    Kaoram – fajnie dzidzia rośnie:) z zaproponowanych przez Ciebie imion mój m wybrał by imię Nadia… a ja Amelia:)
    Shagga – zdjęcia super… już oglądnęłam na fb… niezła agenta z Ciebie z takim brzuchem na rowerze i jeszcze z małym na bagażniku… uważaj na siebie:* fotki super, Kubolek jak zwykle cudaśny:D
    Gunia:*:*:* w nowinkach tego typu to musiałabym się zapytać m jakie są różnice, bo ja niestety nie wiem :)
    Muska – też nie lubie Twojej @, a wyniki skonsultuj i napisz nam tu czego się dowiedziałaś
    Aiska – ty masz zawzięcie do nadrabiania… powodzenia w pracy…
    Blondi – czas zapiernicza:)

A teraz wszystkim życzę dobrej nocki:*

Kaja, Gunia, Sandraa, Muska, nick nieaktualny, Blondi22, Fedra, karoam, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki moje kochane!!!!!!

Melduję się !!!!!!!!Weekend chyba najlepszy ze wszystkich jakie spędziłam~!!!
    WODA PLAŻA SŁOŃCE PIASEK TRAWA I czego chcieć więcej!!

Wczoraj koło czech czechach byliśmy nad wodą (11osób) było zajefajnie !!Na kolację poszliśmy w czechach no to kaczka zamrożona szaszłyk bez patyka a golonko bez kości (porażka) na maksa!!
    Dziś na obiedzie u teściowej byliśmy!!!!!!!(zebranie rodzinne) po 8 latacg siostra od Wafla przyjechała w końcu do matki i wogóle do Polski!!
    Ano to na tą okoliczność przyjechali do nas po materac do spania i wypiłam ZE SZWAGIERKĄ troszku!!!
    No to dobranoc!!
    ]

Gunia, gocha04, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze jedno chciałam zauważyć... Sandra tylko lajkuje i wcale się nie odzywa... mimo, ze egzamin już pięknie zdała... no i do tej pory powinna już dojść do siebie:D
    Sandra czekam choć na krótki raport co tam u Ciebie słychać?

Agusia- cieszę się, ze weekend udany:)

Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga focie boskie :-):-):-) asia powodzenia w nowej pracy slonko aby ci szybko czas leciał i abyś szybko na ovu weszła hihi godziny mamy te same końca pracy slonko:-):-):-)

nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy uciekam bo moja przyjaciółka @@@ mi jajniki rozprowa na części pierwsze masakra dziś mnie kurde boli jak nigdy :-(:-(:-(:-(

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Gunia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Dobrej nocy uciekam bo moja przyjaciółka @@@ mi jajniki rozprowa na części pierwsze masakra dziś mnie kurde boli jak nigdy :-(:-(:-(:-(

Kaja, mnie ostatnio też bolało dużo mocniej niż zwykle... i nie chcę nawet myśleć dlaczego :(

Żegnam się i ja, mój Małżonek będzie niedługo, odgrzeję Mu zupę na P., może się skusi :D

A tak na marginesie - mój M., gdy komuś (np. w pracy lub znajomym, którzy mnie nie znają) mówi o mnie "moja małżonka" :D to się wydaje takie staroświeckie, i czuję się przy tym, jakbyśmy mieli po 70 lat i 50 lat stażu małżeńskiego :D I odbieram to miło, czuję szacunek w tym słowie ;)

A tak w ogóle to spaliłam telewizor :/ Dobrze, że stary, ale niedobrze, że spaliłam bo trzeba będzie kupić nowy i kolejny bagaż do dźwigania podczas przeprowadzki (bo mam nadzieję, że kiedyś wreszcie będziemy mieć własny kąt) o, i tak mi się weekend zakończył :(

Dobranoc :) :*

Edit: TV spaliłam ja zbyt mocno podlewając kwiatek nad nim wiszący - do czego się nie przyznam przed M. ;P :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2013, 22:46

Ola_czeka, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Hej laseczki mam wiadomość od Małej. Prosiła żeby coś od niej skrobnąć. Jej maluszek tak się już nie mógł doczekać końca ciąży że postanowił już wyjść w 29 tygodniu. Maleństwo urodziło dzisiaj o 6:00 rano i przez cesarskie cięcie, waży 1370 g, i 41 cm wzrostu. Maluszek powoli sam oddycha i podawane ma wszystko jeszcze dożylnie.

Trzymam kciuki żeby jak najszybciej maluszek nabierał sił i rósł cały i zdrowy. :)
    O kurczaczku ale numer. Dołączam się do trzymania kciuków za malucha

Dobry wieczór i dobranoc.:)

Kfjatku miłego pobytu bad morzem. Też bym pojechała, ale tyle godz w aucie raczej kolano nie wytrzyma. Apropo jutro idę na kontrol zobaczymy co lekarz powie.

Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga najlepsza fota to ta z Kubą na rowerze. Normalnie wypas.
    Gunia nie masz szans u Kuby, bo on ma już swoją miłość, a też się w nim zakochałam. I co? I kosza dostałam hehe ;)
    Aisa udanej pracy.

I wszystkim udanego poniedziałku.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry miłe panie.

Kaja :( Jeszcze będzie pięknie.

Małej nie znam, ale trzymam kciuki za dzieciątko.

Gunia, super, że się odzywasz.

Buziaki, miłego (w miarę możliwości) poniedziałku.

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa i Aisa, dziękuję za ośmiotysięcznik :D

nick nieaktualny, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heka.
    Ja tylko tak sie melduję, ze przez najbliższe dni raczej będę tylko zerkac niż pisać, jeśli w ogóle czas znajdę.
    W pracy zasuwamy, nie wiadomo w co najpierw ręce wsadzić :/ Do tego czuję sie okropnie, moja @ mnie chce wykończyć w tym miesiącu. To chyba jakas kumulacja, a pogoda nie pomaga...
    Trzymajta się cieplutko dziewczynki!

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja – przykro mi, że cierpisz @-katusze, z dnia na dzień będzie już coraz lepiej:*

Gunia – mam podobne odczucia jak Ty jeżeli mój m mówi o mnie „małżonka”, albo ja o nim „małżonek”… jakoś młodziej się czuję jak są używane sformułowania „mąż”, „żona”… współczuje wydatku… rozumiem Cię ja w ten sposób załatwiłam monitor… i po remoncie nie mam już wiszących kwiatków:D

Kfjatku – miłego urlopowania… oby wam piękna pogoda dopisała

Muska – Tobie też współczuję boleści @... choć sama nie wiem jak to może być, bo takowych bóli nie mam tragicznych, tylko aby aby… więc życzę, żeby już odstąpiły od Ciebie:*

I teraz coś specjalnie dla Gosieńki:)
    W dniu urodzin życzę Ci Kochana
    By przestały boleć Cię kolana
    Zyczę Ci miłości i radości
    Oraz życia bez przykrości
    Wszystko, co jest Twoim marzeniem...
    niech nie mija z cichym westchnieniem
    Wszystko, co piękne i upragnione
    niech będzie w Twym życiu spełnione!:*:*:*
    PS. napisz jak tam po kontroli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 08:32

nick nieaktualny, Fedra, gocha04, Sandraa, Gunia, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego naj naj najlepszego Gosiu z okazji urodzin :)
    Ja przez ten tydzień planowałam nieco bardziej się pooszczędzać,b jednak coś za często mnie te skurcze męczą więc planowałam też nie za długo siedzieć przy kompie...dziś w ogóle włączać nie chciałam...ale już o 9 dostałam telefon od Szefa...ehhh..
    Tak czy inaczej witam się , zabieram wczorajsze fotki (obstawiam,że kto miał widzieć już widział :P a część widziała na Fb) i uciekam do rysowania a potem do relaksowania się :)
    Buziaki

Fedra, gocha04, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej witam po weekendzie cięzkim weekendzie bo jak zwykle zamiast odpoczywac to przy wszystkich i wszystkim biegałam. a teraz niewiem w koncu kiedy sie wyspie i odpoczne.
    Wie ktos co z Beata jakos zniknęła widiząłm tylko zdjecia z imprezy i cisza.
    Mam pytanie pewnie głównie do Fedry powiedzcie mi po co daje sie luteine i w jakim czasie ja sie przyjmuje.
    a pozatym miłego dnia wszsytkim zycze.
    U mnie przeszły straszne burze ale jak patzre za okno zaczyna robic sie parówka

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na chwilke znikne ale bedze wdzieczna za informacje na temat luteiny.
    Gosia wszystkiego najlepszego.

gocha04 lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga – oszczędzaj się i uważaj na siebie i maleństwo, bo już masz „ciekawe” sytuacje…
    A-koczek – jak dobrze pamiętam Beatka ma teraz urlop i planowała gdzieś z rodzinką wyjechać na lasta… co do luteiny – to progesteron – zaczyna ją się brać po owulce… A Ty teraz będziesz mieć cykl z lutkiem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooom, skończyłam pracę...teraz możemy zjeść :)
    Libra,szczerze? Do wczoraj czułam się dobrze...tzn poza tym,że rano nieco wystraszyłam się...ale odkąd (po powrocie do domu) wyczytałam o Małej to zaczęłam nieco schizować...nieco :) Bo wciąż odkładam decyzję o telefonie do Ginki...plan jest,aby bardziej pooszczędzać się i byle do piątku...
    PS. Nadal nie uważam,że robiłam coś nieostrożnego...ta "wyprawa" rowerowa to był pikuś :)

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek!!!Ależ tu ciszszsza !!!:-(
    po weekendzie zmęczone wszystkie czy co!!!:-)

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Nooom, skończyłam pracę...teraz możemy zjeść :)
    Libra,szczerze? Do wczoraj czułam się dobrze...tzn poza tym,że rano nieco wystraszyłam się...ale odkąd (po powrocie do domu) wyczytałam o Małej to zaczęłam nieco schizować...nieco :) Bo wciąż odkładam decyzję o telefonie do Ginki...plan jest,aby bardziej pooszczędzać się i byle do piątku...
    PS. Nadal nie uważam,że robiłam coś nieostrożnego...ta "wyprawa" rowerowa to był pikuś :)

ale jak teraz się słabiej czujesz, to odpoczywaj... a może to wszystko przez pogodę... ja bynajmniej przez duchotę w pracy też mam gorszy dzień... pociesza mnie fakt, że jeszcze 3 dni (z dzisiejszym) i spadam na urlopik:D... krótki, bo krótki, ale za to jaki owocny w emocje:D

Hej Aga:)

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Liberko!!!:-)

‹‹ 3671 3672 3673 3674 3675 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ