plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaja – ja też Cię love:*
Kaoram – fajnie dzidzia rośnie:) z zaproponowanych przez Ciebie imion mój m wybrał by imię Nadia… a ja Amelia:)
Shagga – zdjęcia super… już oglądnęłam na fb… niezła agenta z Ciebie z takim brzuchem na rowerze i jeszcze z małym na bagażniku… uważaj na siebie:* fotki super, Kubolek jak zwykle cudaśny:D
Gunia:*:*:* w nowinkach tego typu to musiałabym się zapytać m jakie są różnice, bo ja niestety nie wiem
Muska – też nie lubie Twojej @, a wyniki skonsultuj i napisz nam tu czego się dowiedziałaś
Aiska – ty masz zawzięcie do nadrabiania… powodzenia w pracy…
Blondi – czas zapiernicza:)
A teraz wszystkim życzę dobrej nocki:*Kaja, Gunia, Sandraa, Muska, Shagga_80, Blondi22, Fedra, karoam, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Laseczki moje kochane!!!!!!
Melduję się !!!!!!!!Weekend chyba najlepszy ze wszystkich jakie spędziłam~!!!
WODA PLAŻA SŁOŃCE PIASEK TRAWA I czego chcieć więcej!!
Wczoraj koło czech czechach byliśmy nad wodą (11osób) było zajefajnie !!Na kolację poszliśmy w czechach no to kaczka zamrożona szaszłyk bez patyka a golonko bez kości (porażka) na maksa!!
Dziś na obiedzie u teściowej byliśmy!!!!!!!(zebranie rodzinne) po 8 latacg siostra od Wafla przyjechała w końcu do matki i wogóle do Polski!!
Ano to na tą okoliczność przyjechali do nas po materac do spania i wypiłam ZE SZWAGIERKĄ troszku!!!
No to dobranoc!!
]Gunia, gocha04, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeszcze jedno chciałam zauważyć... Sandra tylko lajkuje i wcale się nie odzywa... mimo, ze egzamin już pięknie zdała... no i do tej pory powinna już dojść do siebie:D
Sandra czekam choć na krótki raport co tam u Ciebie słychać?
Agusia- cieszę się, ze weekend udany:)Sandraa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Dobrej nocy uciekam bo moja przyjaciółka @@@ mi jajniki rozprowa na części pierwsze masakra dziś mnie kurde boli jak nigdy
Kaja, mnie ostatnio też bolało dużo mocniej niż zwykle... i nie chcę nawet myśleć dlaczego
Żegnam się i ja, mój Małżonek będzie niedługo, odgrzeję Mu zupę na P., może się skusi
A tak na marginesie - mój M., gdy komuś (np. w pracy lub znajomym, którzy mnie nie znają) mówi o mnie "moja małżonka"to się wydaje takie staroświeckie, i czuję się przy tym, jakbyśmy mieli po 70 lat i 50 lat stażu małżeńskiego
I odbieram to miło, czuję szacunek w tym słowie
A tak w ogóle to spaliłam telewizorDobrze, że stary, ale niedobrze, że spaliłam bo trzeba będzie kupić nowy i kolejny bagaż do dźwigania podczas przeprowadzki (bo mam nadzieję, że kiedyś wreszcie będziemy mieć własny kąt) o, i tak mi się weekend zakończył
Dobranoc:*
Edit: TV spaliłam ja zbyt mocno podlewając kwiatek nad nim wiszący - do czego się nie przyznam przed M. ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2013, 22:46
Ola_czeka, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
mala29_ wrote:Hej laseczki mam wiadomość od Małej. Prosiła żeby coś od niej skrobnąć. Jej maluszek tak się już nie mógł doczekać końca ciąży że postanowił już wyjść w 29 tygodniu. Maleństwo urodziło dzisiaj o 6:00 rano i przez cesarskie cięcie, waży 1370 g, i 41 cm wzrostu. Maluszek powoli sam oddycha i podawane ma wszystko jeszcze dożylnie.
Trzymam kciuki żeby jak najszybciej maluszek nabierał sił i rósł cały i zdrowy.
Dobry wieczór i dobranoc.
Kfjatku miłego pobytu bad morzem. Też bym pojechała, ale tyle godz w aucie raczej kolano nie wytrzyma. Apropo jutro idę na kontrol zobaczymy co lekarz powie.Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Shagga najlepsza fota to ta z Kubą na rowerze. Normalnie wypas.
Gunia nie masz szans u Kuby, bo on ma już swoją miłość, a też się w nim zakochałam. I co? I kosza dostałam hehe
Aisa udanej pracy.
I wszystkim udanego poniedziałku.Libra, Shagga_80, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Heka.
Ja tylko tak sie melduję, ze przez najbliższe dni raczej będę tylko zerkac niż pisać, jeśli w ogóle czas znajdę.
W pracy zasuwamy, nie wiadomo w co najpierw ręce wsadzićDo tego czuję sie okropnie, moja @ mnie chce wykończyć w tym miesiącu. To chyba jakas kumulacja, a pogoda nie pomaga...
Trzymajta się cieplutko dziewczynki!
-
nick nieaktualnyKaja – przykro mi, że cierpisz @-katusze, z dnia na dzień będzie już coraz lepiej:*
Gunia – mam podobne odczucia jak Ty jeżeli mój m mówi o mnie „małżonka”, albo ja o nim „małżonek”… jakoś młodziej się czuję jak są używane sformułowania „mąż”, „żona”… współczuje wydatku… rozumiem Cię ja w ten sposób załatwiłam monitor… i po remoncie nie mam już wiszących kwiatków:D
Kfjatku – miłego urlopowania… oby wam piękna pogoda dopisała
Muska – Tobie też współczuję boleści @... choć sama nie wiem jak to może być, bo takowych bóli nie mam tragicznych, tylko aby aby… więc życzę, żeby już odstąpiły od Ciebie:*
I teraz coś specjalnie dla Gosieńki:)
W dniu urodzin życzę Ci Kochana
By przestały boleć Cię kolana
Zyczę Ci miłości i radości
Oraz życia bez przykrości
Wszystko, co jest Twoim marzeniem...
niech nie mija z cichym westchnieniem
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twym życiu spełnione!:*:*:*
PS. napisz jak tam po kontroliWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 08:32
Shagga_80, Fedra, gocha04, Sandraa, Gunia, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystkiego naj naj najlepszego Gosiu z okazji urodzin
Ja przez ten tydzień planowałam nieco bardziej się pooszczędzać,b jednak coś za często mnie te skurcze męczą więc planowałam też nie za długo siedzieć przy kompie...dziś w ogóle włączać nie chciałam...ale już o 9 dostałam telefon od Szefa...ehhh..
Tak czy inaczej witam się , zabieram wczorajsze fotki (obstawiam,że kto miał widzieć już widziała część widziała na Fb) i uciekam do rysowania a potem do relaksowania się
BuziakiFedra, gocha04, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
hej witam po weekendzie cięzkim weekendzie bo jak zwykle zamiast odpoczywac to przy wszystkich i wszystkim biegałam. a teraz niewiem w koncu kiedy sie wyspie i odpoczne.
Wie ktos co z Beata jakos zniknęła widiząłm tylko zdjecia z imprezy i cisza.
Mam pytanie pewnie głównie do Fedry powiedzcie mi po co daje sie luteine i w jakim czasie ja sie przyjmuje.
a pozatym miłego dnia wszsytkim zycze.
U mnie przeszły straszne burze ale jak patzre za okno zaczyna robic sie parówkaLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga – oszczędzaj się i uważaj na siebie i maleństwo, bo już masz „ciekawe” sytuacje…
A-koczek – jak dobrze pamiętam Beatka ma teraz urlop i planowała gdzieś z rodzinką wyjechać na lasta… co do luteiny – to progesteron – zaczyna ją się brać po owulce… A Ty teraz będziesz mieć cykl z lutkiem? -
nick nieaktualnyNooom, skończyłam pracę...teraz możemy zjeść
Libra,szczerze? Do wczoraj czułam się dobrze...tzn poza tym,że rano nieco wystraszyłam się...ale odkąd (po powrocie do domu) wyczytałam o Małej to zaczęłam nieco schizować...niecoBo wciąż odkładam decyzję o telefonie do Ginki...plan jest,aby bardziej pooszczędzać się i byle do piątku...
PS. Nadal nie uważam,że robiłam coś nieostrożnego...ta "wyprawa" rowerowa to był pikuśLibra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Nooom, skończyłam pracę...teraz możemy zjeść
Libra,szczerze? Do wczoraj czułam się dobrze...tzn poza tym,że rano nieco wystraszyłam się...ale odkąd (po powrocie do domu) wyczytałam o Małej to zaczęłam nieco schizować...niecoBo wciąż odkładam decyzję o telefonie do Ginki...plan jest,aby bardziej pooszczędzać się i byle do piątku...
PS. Nadal nie uważam,że robiłam coś nieostrożnego...ta "wyprawa" rowerowa to był pikuś
ale jak teraz się słabiej czujesz, to odpoczywaj... a może to wszystko przez pogodę... ja bynajmniej przez duchotę w pracy też mam gorszy dzień... pociesza mnie fakt, że jeszcze 3 dni (z dzisiejszym) i spadam na urlopik:D... krótki, bo krótki, ale za to jaki owocny w emocje:D
Hej Aga:)Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny