X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam niedzielnie :)
    Co ja tu miałam napisać...
    Przede wszystkim, że nadrobiłam zaległości, ściskam Was mocno wszystkie i każdą z osobna :) Witam "Nowe" Dziewczynki :D
    Piję kawe po obiedzie i postanowiłam podczytać i napisać cosik :)
    Wczoraj byłam pół dnia na zakupach i właściwie nic takiego nie kupiłam, tyle, że sie nałaziłam i wróciłam padnięta...
    Kaja bardzo mi przykro z powodu głupiej @!!! Miało jej już nie być!!
    Sylwia mam nadzieję, że mimo wszystko ten cykl zakończy się szczęśliwie...
    Guniu lubię Cię czytać, lubię jak jesteś często, więc niech Ci nie przychodzi do łowy już urlopować!!! :* :)
    Musia czekam na Twoje wieści...
    Shagga co taqm u Was?
    Rutka co u Leona i Kini? :D
    Blondi jak patrzę na Twój suwaczek to nie mogę uwierzyć, że to już ten tydzień- dopiero nam mówiłaś o ciąży, a tu już Bobas taaaki wielki :D
    Karoam cieszę się, że z Malutką wszystko dobrze i gratuluję Córuni :)Jakie propozycje macie imion dla dziewczynki ? :)
    Libra i Fedra, dzięki za miłe słowa, pracuję z dziećmi to fakt, większość z nich jest zdrowa,a część ma różne zaburzenia, jednak nie zasługuję na jakiekolwiek słowa uznania. Fakt lubię to, co robię i sprawia mi to wiele frajdy i radości, tyle, ze dzisiejsze czasy nie dają szans właściwie, by się wykazać, bo pracy właściwie nie ma, a jak jest to i tak już wiadomo kto przyjdzie na dane miejsce...Chciałam nawet znaleźć pracę nie w zawodzie, a bardziej urzędniczą, by założyć działalność, bez takich wielkich opłat i pracować z dziećmi popołudniami i w soboty, jednak okazało się, że to miejsce jest już "zaklepane" odkąd się zwolniło, ot i peszek ;) ... i powiem Wam, że złapałam doła jak się dowiedziałam, bo już sobie ułożyłam taki świetny plan w mojej głowie... no i dup.. szara rzeczywistość tłamsi marzenia... chyba zostanie mi jednak ta działalność - jednak z niej pewnie nie dołożę zbyt wiele do budżetu domowego...ehhh....
    No, ale raz się żyje, jak nie spróbuję, nie będę wiedziała :D

Dziś w nocy wyjeżdżamy na trzy dnia nad morze :) Muszę się troszkę spakować, choć na tak krótko to niewiele rzeczy trzeba na szczęście :)

Sandraa, Gunia, Libra, karoam, Shagga_80, Fedra, Kaja, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatku bawcie się dobrze! Ach, zazdroszczę! :D

A zazdroszczę jeszcze bardziej, jeśli potrafisz spakowac niewiele rzeczy na te 3 dni ;) U mnie nie ma znaczenia, czy dwa dni, czy tydzień - torba zawsze pęka, bo trzeba wziąć ciuszki na każdą pogodę, i polar, i kurtkę p/deszczową itp :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2013, 15:26

Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niby tak, ale nadają ładną pogodę, więc głównie w mojej torbie są spodenki i koszulki, a one mało miejsca zajmują, a cieplejszych rzeczy biorę "po sztuce" na wszelki wypadek. A jakby co, zawsze można sobie coś kupić :P

aisa lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki mam wiadomość od Małej. Prosiła żeby coś od niej skrobnąć. Jej maluszek tak się już nie mógł doczekać końca ciąży że postanowił już wyjść w 29 tygodniu. Maleństwo urodziło dzisiaj o 6:00 rano i przez cesarskie cięcie, waży 1370 g, i 41 cm wzrostu. Maluszek powoli sam oddycha i podawane ma wszystko jeszcze dożylnie.

Trzymam kciuki żeby jak najszybciej maluszek nabierał sił i rósł cały i zdrowy. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2013, 16:13

Sandraa, Fedra, Blondi22, Kaja, Kfjatus, gocha04, Selena, a-koczek, kiti, aisa lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • karoam Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała- trzymamy kciuki za maluszka!

Kfjatus- co do imion to będziemy wybierać z gamy europejsko-arabskich- żeby działało i tu i tam ;)
    Nadia
    Maria
    Magda
    Sara
    Alya
    Maya
    Amelia
    Dalia-Daliya
    Eliza
    Hannah
    Kamilah
    Nina
    Ula
    Daria
    Karina

Cos wybierzemy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2013, 16:55

Shagga_80, Sandraa, Fedra, Blondi22, Kaja, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Babeczki...my dwa ostatnie dni spędziliśmy nad wodą :)
    Najpierw w piątek przed pójściem spać (po wycieczce rowerowej) spanikowałam nieco,tzn czy pomysł z jazdą na rowerze był mądry....nawet poszperałam w necie i of kors wiadomości były rozbieżne...jedno zdecydowanie odradzali a inni nic złego nie widzieli (nie mówię o forach a o artykułach)...no i w końcu uznałam - jechałam na rowerze Ojczyma - holenderce, bez ramy...jechałam wolno (zresztą dużo z górki) unikałam dziur (a jak takowe były zwalniałam i nawet podnosiłam z siodełka) i pomyślałam,że nie powinno być źle...wczoraj o 9 wyjechaliśmy nad wodę i byliśmy po 19! Ja prawie cały czas siedziałam w cieniu, na koniec nieco wychyliłam się...a w domu okazało się,że opaliłam się nawet...mój M to spalił się dosłownie...Młody w siódmym niebie,z wody wychodzić nie chciał, bawił się w piasku itd itp...co trochę ktoś do nas dojeżdżał,więc urozmaicenie mieliśmy...ogólnie wyjazd baaaaardzo udany.Dziś też pojechaliśmy w to samo miejsce (nad wodę) ale byliśmy od ok 10 do 14:30. Starczy :) A niedawno wróciliśmy do domu :)
    Fotek całe mnóstwo narobiliśmy przez cały weekend :)
    A w ogóle to o dziwo wyjazd był udany również,ze względu na moją Mamę...ANI RAZ NIE POSPRZECZAŁYŚMY SIĘ :)

Dziś rano przez godzinę miałam regularne dość skurcze i nawet zaczęłam się martwić...ale koniec końców nie spanikowałam...zobaczę,co czas pokaże...ostatecznie w piątek mam wizytę u Ginki a pocieszam się,że ruchy czuję, plamienia,krwawienia czy czegoś tam jeszcze nie mam, skurcze uspokoiły się...nie ma co fatygować się na Izbę :) Jakby co, to więcej rozpisałam się na Fasolkowych....bajdełej - babeczki kiedy pisałam,że tu nie chcę rozpisywać się o ciąży itd itp, to chodziło mi,że wolę tu nie przesadzać z wyznaniami :)

Tyle ode mnie :)

Sylwia! Wyjazd nie upoważnia Cię do zaniedbywania forum! Czekamy na wieści...no i plisss kup testy w aptece :)

Karoam, super wieści :) No i gratuluję dziewczynki :) Czekamy na wieści dalsze,odnośnie imienia w pierwszej kolejności :)

Mała...koniecznie daj znać co dzieckiem drugiej Małej! Zresztą nie wyobrażam sobie,żeby wieści miały być inne niż tylko pozytywne :)

Fedra, Gunia, Libra, Sandraa, aisa, Kfjatus, gocha04, mauysia, kiti, karoam lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Hej laseczki mam wiadomość od Małej. Prosiła żeby coś od niej skrobnąć. Jej maluszek tak się już nie mógł doczekać końca ciąży że postanowił już wyjść w 29 tygodniu. Maleństwo urodziło dzisiaj o 6:00 rano i przez cesarskie cięcie, waży 1370 g, i 41 cm wzrostu. Maluszek powoli sam oddycha i podawane ma wszystko jeszcze dożylnie.

Trzymam kciuki żeby jak najszybciej maluszek nabierał sił i rósł cały i zdrowy. :)

PRZEKAŻ MAŁEJ ZE JESTEŚMY Z NIĄ I TRZYMAMY KCIUKI ZA MALUSZKA ZEBY WSZYSTKO BYŁO W POŻĄDKU :*

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala 17.06.2013…lubelskie
    she......................6.......35lat...........córcia Maja 21.06.2013........pomorskie
    gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś 11.07.2013........kuj-pom
    Mała……………..4……30lat……….Maluszek…04.08.2013….świętkorzyskie

Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
    anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
    Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
    mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
    Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
    Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
    Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
    Karoam..................3......27lat………FASOLINKA.......egipt
    Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
    Ilona……………....12…..30lat………FASOLINKA.......Niemcy (29.01.2014)
    Selena ................18.....25lat..........FASOLINKA........podkarpackie (02.02.2014)
    Blondi22................1....23lat.............FASOLINKA.........mazowieckie (03.02.2014)
    Effcia...................5.......29lat...........FASOLINKA...........wielkopolskie

sylwia1985 ...........12....28lat ……….01.08................podkarpackie
    Muska....................7…..31lat...........01.08..............dolnośląskie
    Kfjatus...................10......26lat............07.08.................mazowieckie
    Gunia....................7......30 lat..........12.08..................podlaskie
    AGA30..................8....... 31lat............15.08............opolskie
    kiti.........................9......25lat…….….17.08……….….małopolskie
    Jeju......................8......31 lat..........20.08..................opolskie
    Beata……………...9……29lat………..25.08…………mazowieckie
    Aisa…………..…....7 .…28lata……..27.08……………Szwecja
    a-koczek………....12 .…32lata……..31.08……………war-maz
    Zbikowa…………...7……26lat...........01.09..................Wielka Brytania
    Kaja.......................7......32lat...........08.09… NIE PRZYJDZIE.…..pomorskie

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami w ten piękny dzień :)

Sagga ja Cię bardzo prosze uważaj na siebie...

Kfjatek w końcu i z pracą się uda jak to mówią kto nie ryzykuje ten nie zyskuje jak nie zaryzykujesz to się nie dowiesz jak by to było ja trzymam kciuki za wszystkie Twoje decyzje...

Kaju nie lubie Twojej @ mam nadzieję ze w tym cyklu już Cię nie nawiedzi...

Guniu super ze jesteś z Nami :)

Witam Nowe Dziewczynki...

Karoam gratuluje dziewczynki mnie się bardzo podoba Hannah i Dalia...

Libra popieram Kliniki Leczenia Niepłodności to nic strasznego wrecz przeciwnie szybko biorą się do roboty :)

Aisa zamiast lakować posty moze byś sie odezwała ;)

Trzymajcie się i udanej reszty niedzieli :*

Gunia, Shagga_80, Blondi22, Libra, Sandraa, Kfjatus, karoam, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, czytam tabelkę i serce podskoczyło mi do gardła - jestem 4 w kolejce do "Dnia prawdy"! o raju, a tak spokojnie mi się żyło bez wyliczania :D Brrr aż dreszcz przeleciał ;) (p.s. mimo zaglądania na swój wykres to naprawdę nie zwracam uwagi na liczby, ale by było cudownie tak się zagapić, by przegapić :D)

Ja też trzymam kciuki za Maluszka Małej! Dzidzia na pewno silna!

Shagga zazdroszczę weekendu!!! :D Wrzuć fotki, pliiiiis

Fedra - i vice versa! ;) :D
    :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2013, 19:17

Shagga_80, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki :)
    No to ja znowu od nowa jadę. Było ładnie ale się skończyło.
    Teraz muszę niestety czekać na konsultacje u endo aż do 21 sierpnia :( bo nie ma terminów i zobaczymy co mi o wynikach moich hormonów powie. Może coś na prolaktynę / progesteron dostanę? Dam Wam znać.
    Dzięki za dzielne kibicowanie. Jeszcze się przyda :)

ps1
    Proszę tez o zmianę cyklu starań na owu na 8 i kolejnej @ na 4.09.
    Stwierdziłam, że wydłużę sobie trochę cykl, zwłaszcza że ostatnio mam jakieś obsuwy, które tylko mnie nakręcają :/
    Dzięki!

ps2
    Zmykam już, bo mnie straaaasznie brzuch boli :(

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Właśnie minęłam stronę 3600 :)
    Nadrobiłam już 150 stron, uśmiałam się nieźle z niektórych tekstów, robie notatki choć z postępem czytaniowym połowa notatek staje się nieaktualna... ale co tam, i tak strzelę megadługaśnego posta ;D

Pozdrawiam pełniące dyżur na ovu, i te urlopujące się i nadrabiające :)

Trzymam kciuki za Małą i dzieciątko :*

Karoam, gratuluje córy :)

Kfjatus, udanego urlopu i ładnej pogody!

Kaju, nie lubię Twojej @ i to bardzo!!

Trzymam kciuki za (nie)czekające w najbliższych dniach na @ !

Ja od jutra przed 2 tygodnie (od 7.30 do 15.30) będę się zajmowała trójką dzieci. Właściwie to bardziej 6-letnią Anią, bo chłopaki są już starsi więc pewnie sami będą ogarniać temat. Niestety robota dość daleko ode mnie więc czekają mnie dojazdy. No i czuję, że znów będę miała niezłe zaległości na ovu :( a jeszcze przecież tych nie nadrobiłam...

Ponadrabiam jeszcze trochę i idę spać bo pobudka 0 5.30.

Buziaki :*

Gunia, Libra, Kaja, mauysia, Fedra, karoam, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Witam niedzielnie :)
    Co ja tu miałam napisać...
    Przede wszystkim, że nadrobiłam zaległości, ściskam Was mocno wszystkie i każdą z osobna :) Witam "Nowe" Dziewczynki :D
    Piję kawe po obiedzie i postanowiłam podczytać i napisać cosik :)
    Wczoraj byłam pół dnia na zakupach i właściwie nic takiego nie kupiłam, tyle, że sie nałaziłam i wróciłam padnięta...
    Kaja bardzo mi przykro z powodu głupiej @!!! Miało jej już nie być!!
    Sylwia mam nadzieję, że mimo wszystko ten cykl zakończy się szczęśliwie...
    Guniu lubię Cię czytać, lubię jak jesteś często, więc niech Ci nie przychodzi do łowy już urlopować!!! :* :)
    Musia czekam na Twoje wieści...
    Shagga co taqm u Was?
    Rutka co u Leona i Kini? :D
    Blondi jak patrzę na Twój suwaczek to nie mogę uwierzyć, że to już ten tydzień- dopiero nam mówiłaś o ciąży, a tu już Bobas taaaki wielki :D
    Karoam cieszę się, że z Malutką wszystko dobrze i gratuluję Córuni :)Jakie propozycje macie imion dla dziewczynki ? :)
    Libra i Fedra, dzięki za miłe słowa, pracuję z dziećmi to fakt, większość z nich jest zdrowa,a część ma różne zaburzenia, jednak nie zasługuję na jakiekolwiek słowa uznania. Fakt lubię to, co robię i sprawia mi to wiele frajdy i radości, tyle, ze dzisiejsze czasy nie dają szans właściwie, by się wykazać, bo pracy właściwie nie ma, a jak jest to i tak już wiadomo kto przyjdzie na dane miejsce...Chciałam nawet znaleźć pracę nie w zawodzie, a bardziej urzędniczą, by założyć działalność, bez takich wielkich opłat i pracować z dziećmi popołudniami i w soboty, jednak okazało się, że to miejsce jest już "zaklepane" odkąd się zwolniło, ot i peszek ;) ... i powiem Wam, że złapałam doła jak się dowiedziałam, bo już sobie ułożyłam taki świetny plan w mojej głowie... no i dup.. szara rzeczywistość tłamsi marzenia... chyba zostanie mi jednak ta działalność - jednak z niej pewnie nie dołożę zbyt wiele do budżetu domowego...ehhh....
    No, ale raz się żyje, jak nie spróbuję, nie będę wiedziała :D

Dziś w nocy wyjeżdżamy na trzy dnia nad morze :) Muszę się troszkę spakować, choć na tak krótko to niewiele rzeczy trzeba na szczęście :)

sama sie dziwie że ten czas tak szybko leci ;)
    juz jutro 4 miesiac zaczynam ;) i drugi tymestr ;)

Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Blondi, Asiunia, miło Was czytać :D
    Blondi rzeczywiście czas leci - widać to po Waszych suwaczkach, które mi uświadamiają, że młodość ucieka w zastraszającym tempie!

Ja tez mam pobudkę o 5.30, więc jak się obudzę to pomyślę o Tobie, Asiu, bys przypadkiem nie zaspała ;)
    Powodzenia z dziećmi, niech Cię za mocno nie wymęczą :) A na te długie dojazdy, cóż... polecam książkę lub słuchawki na uszy z radiem w tel. :) lub coś nowszego do czytania/słuchania, a najlepiej z dostępem do netu :D
    Ja już kombinuję coś w tym stylu wyprosić u M. jako wcześniejszy prezent na urodziny albo święta (święta - grudzień, urodziny/imieniny - styczeń). Wypadłam całkiem z obiegu, zatrzymałam się na pojęciu "laptop", a następny był "notebook" i ni cholery nie wiem, w czym różnica ;) jak któraś obcykana w nowinkach technicznych to opowiadajcie:) Szukam czegoś do czytania, pisania, przeglądania sieci w lepszym formacie niż ekran tel. kom.
    :(
    Najfajniejsze we wcześniejszych prezentach jest to, że gdy już zbliża Gwiazdka lub urodziny to głupio tak z pustą ręką życzenia składać i się kupuje drugi prezent :D (ech, ja to jak dziecko, co nie? ;) (ostatnio mój M. baaaardzo skorzystał na prezencie gwiazdkowym z kwartalnym wyprzedzeniem:))
    Się rozgadałam :/

Ola nie masz internetu w PL?
    Żbiku, a Ty?
    Dziewczyny, nie przesadzacie z tym nie-zaglądaniem tu? :(
    Weekendy w ogóle są do bani, 2/3 lasek poza Ovufriendem :(

Libra, Ola_czeka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Shagga zazdroszczę weekendu!!! :D Wrzuć fotki, pliiiiis
    A masz :P
    [Ps. To te same fotki co na Fb :P ]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 09:32

Kaja, Sandraa, aisa, Kfjatus, Libra, Muska, gocha04, mauysia, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

Dzięki :D
    Jesteście super, serio :) Kubusiek to w ogóle moja miłość od pierwszego wejrzenia ;) Ty wyglądasz pięknie! No i strasznie się cieszę, że Wam się układa (tfu, tfu by nie zapeszyć!)
    Nie no, Ciężarna na rowerze to normalnie hit! (bardzo fajna sukienka)

A jesli P.s. o Fb był do mnie to udam, że nie widziałam, gdyż ponieważ nie mam Cię we friendsach na w/wym. portalu społecznościowym :P

Ale po fotkach - jeszcze bardziej zazdraszczam cudownego weekendu! :)

O raju, ale nasłodzłam, cóż poradzę, że uwielbiam takie obrazki sielnkowe rodzinek :)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra dziękuję za tabelkę :-)
    Libra powtórzę się I Love do bólu :-)
    Asia wiem kochana ta podła @@@ nie powinna przychodzić do każdej z nas na 9 miesięcy ,ale kurde nie ma lekko ,ale nie bede ryczała trzeba walczyć !!!!buzaki kochana całuski dal was w Szwecji :-)

Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Shagga_80 wrote:

Dzięki :D
    Jesteście super, serio :) Kubusiek to w ogóle moja miłość od pierwszego wejrzenia ;) Ty wyglądasz pięknie! No i strasznie się cieszę, że Wam się układa (tfu, tfu by nie zapeszyć!)
    Nie no, Ciężarna na rowerze to normalnie hit! (bardzo fajna sukienka)

A jesli P.s. o Fb był do mnie to udam, że nie widziałam, gdyż ponieważ nie mam Cię we friendsach na w/wym. portalu społecznościowym :P

Ale po fotkach - jeszcze bardziej zazdraszczam cudownego weekendu! :)

O raju, ale nasłodzłam, cóż poradzę, że uwielbiam takie obrazki sielnkowe rodzinek :)

Dzięki :)
    A tak na marginesie,to ja fotki wrzuciłam na Fb na ovu więc widzi je każdy członek grupy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2013, 20:40

• Gunia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Dzięki :)
    A tak na marginesie,to ja fotki wrzuciłam na Fb na ovu więc widzi je każdy członek grupy :)

Czegoś takiego również nie posiadam (tzn. nie jestem członkiem ;)) więc tym bardziej dziękuję, że wrzuciłaś je tu:* :)

Aha, co do miłości do Kuby - jeszcze (chyba) wiedźmą nie jestem więc nie zauroczę ;) Weekend nad ściekami - to jest to!

Shagga_80, Libra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2013, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Czegoś takiego również nie posiadam (tzn. nie jestem członkiem ;)) więc tym bardziej dziękuję, że wrzuciłaś je tu:* :)

Aha, co do miłości do Kuby - jeszcze (chyba) wiedźmą nie jestem więc nie zauroczę ;) Weekend nad ściekami - to jest to!
    Ups....to ja myslałam,że jesteś :P
    Tak czy inaczej wrzuciłam tu,bo tu wyrażałaś takową chęć zobaczenia nas :D

Gunia lubi tę wiadomość

‹‹ 3670 3671 3672 3673 3674 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ