plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:I tak na sam koniec...staram się naprawdę jak najmniej rozpisywać o ciąży i wszystkim co z tym związane...pewnie nie zawsze udaje się,ale naprawdę się staram...i często zastanawiam się,czy kogoś nie urażę...dlatego czasem piszę,że więcej (o badaniach, wynikach itd itp) piszę na Fasolkowych, bo tam jest na to miejsce...tu myślę,że nieco mniej jest to na miejscu...wybaczcie,jeśli bywa,że moje posty ranią Kogoś...a tak na marginesie,to jestm przekonana,że wkrótce nasza tabelka zaroi się od Fasolinek a później Mam ! JESTEM PRZEKONANA!
Libra,jednak nie wybieramy się do Łysego jutro a na WarzkęMoże będziesz przypadkiem
?.
Shaggunia, ja doskonale wiem, ze Ty i inne ciężarne babeczki ciagle o nas staraczkach myślicie... Ja to odczuwam na własnej skórze,ze mimo iż nie ucldzielam się tak duzo, to ciagle poprzez wiadomości priv czy na fb jestem na bieżąco... I wy w moim temacie stara nowym jesteście takze w miarę na bieżąco... Ja lubiłam czytać Twoje wpisy o wizycie u gin czy o Kubusiu... I uważam ze na spotkaniach live bylo fajnie, mogłam pogadać z Toba o wszystkim, pobawilam się z Kubolkiem (usciskaj go i pozdrów od cioteczki:)... I na prawdę czułam, ze mnie rozumiesz mimo,ze nie miałaś problemu z zajściem w jedna czy druga ciążę... I to jest wlasnie w Tobie i innych wielkie,ze mino braku własnych doświadczeń staracie się postawić w położeniu innej osoby... To naprawdę świadczy o wielkiej wrażliwości, chęci poznania i szczerej pomocy drugiej osobie
Niestety dzisiaj jestem kolosalnie zmaczona po nocnych wojażach ( przejechalam 320km -dla mnie to mego duzo na raz-bo odbieralam siostrę ze szwagrem z lotniska).. M musi iść do pracy:( ale musze się tak kiedys wybrac, bo nigdy nie byłam... Wiec prosze o fotki coby mnie zachęciłyFedra, kopciuszek126, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbiczku, trzymam kciuki za Twe powodzenie w nowej pracy... Rozwiń skrzydła i pokaz im na co Cię stać
Kaju, Sylwio - trzymam kciuki!!! Swoja droga na prawdę mogłoby się juz coś w koncu ruszyć, bo juz od dłuższego czasu jest bąbelkowy zastój
Shagga - jak Ty się czujesz po tej jeździe rowerem?
Kfjatku - lubie Cię czytać:* zwłaszcza to z jaka pasja piszesz o swoich podopiecznych... Dobrze Fedra napisała - zasługujesz i na dobra prace i slodziutkiego dziubaska
Musia - nie mam twego wykresu na tablicy,ale juz wszystko oblukalam...takze i za Ciebie zaciskam kciuki:*
Ola - trzymam kciuki za bardzo dobre wyniki hsg... Bede cały dzień sciskac kciuki, zebys miala jak najmniej bolesne badanie
Pismak - skąd pomysł na taki nick? Czyzbys pracowała w jakiejś gazetce i zafascynowana nasza grupa stworzysz jakis felieton? Hmmm? (żarcik;)
Miłego weekendu dla wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2013, 11:38
Fedra, Pismak, Sandraa, Kfjatus, Ilona, kopciuszek126, Shagga_80, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
hahaha,
Pomysł na nick...
W gazecie nie pracuję. W pracy co prawda dużo piszę, ale dużo też mówię więc raczej bez związku.
Znajomi mi zawsze mówią, że gadułą jestem a taki odpowiednik gaduły w pisaniu to chyba pismak:)
No cóż za bardzo logiczne to to nie jest:D
Taki wpadł mi akurat do głowy i jest:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2013, 11:56
Libra, Sandraa, Fedra, Kfjatus, Ilona, kopciuszek126, Shagga_80, Blondi22, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyPismak wrote:hahaha,
Pomysł na nick...
W gazecie nie pracuję. W pracy co prawda dużo piszę, ale dużo też mówię więc raczej bez związku.
Znajomi mi zawsze mówią, że gadułą jestem a taki odpowiednik gaduły w pisaniu to chyba pismak:)
No cóż za bardzo logiczne to to nie jest:D
Taki wpadł mi akurat do głowy i jest:)
Edit
Mamy cis wspólnego...ja też dużo gadam a w pracy duzo piszęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2013, 12:02
Pismak, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:dla mnie logiczne:) choc podobała mi się moja wizja bycia koleżanką gazetowego Pismaka:D
Edit
Mamy cis wspólnego...ja też dużo gadam a w pracy duzo piszę
No niestety...przykro mi, że Ciebie rozczarowałam:p
Zawodu już raczej nie zmienię
Ale zawsze możesz być koleżanką staraczki Pismaka:)Libra, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyPismak wrote:No niestety...przykro mi, że Ciebie rozczarowałam:p
Zawodu już raczej nie zmienię
Ale zawsze możesz być koleżanką staraczki Pismaka:)
Pozdrawia urzędas Libra:DPismak, Fedra, Kfjatus, Ilona, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:przyjmuje propozycje!!! Uśmiech na twarzy, otulam ramieniem:) i czuje,ze się dogadamy
Pozdrawia urzędas Libra:D
Cieszę się bardzo! Przesyłam uśmiechy i przytulasy:)
Też myślę że się dogadamy:)
Pozdrawiam, papuga Pismak:DFedra, Libra lubią tę wiadomość
Angelius Provita
Sylwia udanego urlopu wypocznij wraz z m i wracaj do nas
witam was serdecznie ,ale tu nikogo jak ja jestem oczywiścieehhh no nic ide sprzątać !!!!!!
Gośśśka, Fedra, kopciuszek126, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Kaja ja też powinnam zacząć sprzątać,ale tak mi się nie chce
może jednak potrajkoczemy trochę
by odwlec nieuniknione
witam wszystkie dziewczyny,jestem na owulce od 7 miesięcy i czasami zaglądam na Wasze forumKaja, Fedra, Kfjatus, kopciuszek126, Blondi22, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
Sylwia udanego wypoczynku! I czekamy w poniedziałek na wieści
Hej Kaja, Gośśśka, ja sprzątam od rana i zostało mi "tylko" odkurzyć i umyć podłogi, jupi, a później pewnie pojadę do Rodziców na działkę, piękna sobota mi ucieka
No nic, by nie uciekła całkiem to idę po odkurzacz, a tez mi się już nie chce
MiłegoGośśśka, Fedra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Gośśśka wrote:Guniaa zadroszczę ja jeszcze nie zaczełam a pracy w domku że ojejku !!!! ktoś chętny do pomocy?zapraszam do Oslo do Norwegii,mamy teraz jasne noce
oooo spoko oko już sie pakujędobra łazienka ukończona ehhh ,ale upał chyba na słoneczko idę
Gośśśka lubi tę wiadomość
-
Gośśśka wrote:nie widzę problemu męża wyśle do Polski na parę dni a my się jakoś pomieścimy na 40 m, tylko karimaty i materace wskazane
pod gołym niebiem a co bedzie wesoło wymioty i te sprawyGośśśka lubi tę wiadomość