plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Muszę się pochwalić, że mam za sobą USG połówkowe- bąbelek został pomierzony, narządy posprawdzane i wszystko jest dzięki Bogu w porządku. Waga- 335gr (2 dni temu), wydaje mi się że to troszkę ponad normę ale wg lekarza dokładnie w normieOni tu zresztą mają inne normy niż reszta świata
No i na 90% dziewczynka- ale to jeszcze do potwierdzenia
Zaczęłam też wyczuwać ruchy- w zeszły czwartek. Na początku nie byłam pewna, ale stało się to regularne i niezmienne- takie bąbelkowanie w określonych porach dnia
Łożysko nadal jest nisko ale nie zasłania "wyjścia" i lekarz kazał się na razie nie martwić. Mamy jeszcze czas.
Pytał też czy zastanawiałam się nad porodem- tutaj mogę wybrać czy chcę rodzić naturalnie czy przez cesarkę.
No i tyle na razieSandraa, gocha04, Gośśśka, Selena, mala29_, kopciuszek126, Shagga_80, Fedra, Blondi22, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
Karoam, dobrze, że wsio OK, i szczerze powiem, że fajnie się czyta, że Bąbelek super się rozwija, lubię opisy Wasze po badaniach
Dziewczynka, powiadasz? A ja dotąd sądziłam, że to będzie SynekA jaka reakcja Twego A? Myślał o Synu-Dziedzicu?
Serdecznie pozdrawiam i mocno ściskam, fajnie Cię czytać
Coś nawet Shagga sprawozdania z dnia nie napisałaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2013, 09:31
kopciuszek126, karoam, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Dzień dobry, obejrzałam wykresy, ale Lachy nie zaznaczyły jeszcze tempek. No i nie wspomnę o ciszy na forum
Miłej niedzieli! Dziś znów upał
Aaaa jeszcze mam pytanie - czy są tu jakieś "ogrodniczki, kwiaciarki"? Mam kilka kwiatków, które strasznie się rozrosły i mi ich żal, czy moge w środku lata je przesadzić? Żaden nie kwitnie akurat...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2013, 09:34
kopciuszek126, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
hej dziewczynki
Gunia nie wiem jak reszta ale skrzydłokwiat podobno najlepiej przesadzać na wiosne do większej donicy by właśnie przy rozroście w lecie miały więcej miejsca,może spróbuj ale gdy nadejdą pochmurne dni,nie wiem jaka jest teraz u Was pogoda
bo w mojej ukochanej Polszy bedę dopiero za tydzień
Gunia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Gunia morzesz je przesadzic ale postaraj sie zrobic to w jakis chlodniejszy dzien i zanim przesadzisz to wsyp troche w doniczke ziemi podlej i wtedy wsadz kwiata i tez jeszcze taz je podlej. Nie powinno sie im nic stac tylko nie stawiaj je bezposrednio na wielkie slonce.
Gunia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Dzięki
U mnie aktualnie 27 stopni w cieniu, jutro od rana przez cały dzień ma padać więc się ochłodzi - i po pracy zamknę się w łazience i będę przeprowadzać operacje
Mała, dzięki za radę z tym podlaniem ziemi przed włożeniem kwiata, nie wiedziałam, że tak się robi
Gośśśka, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
Gunia wrote:Dzięki
U mnie aktualnie 27 stopni w cieniu, jutro od rana przez cały dzień ma padać więc się ochłodzi - i po pracy zamknę się w łazience i będę przeprowadzać operacje
Mała, dzięki za radę z tym podlaniem ziemi przed włożeniem kwiata, nie wiedziałam, że tak się robi
Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Guniu- mój mężulek oczywiście liczył na dziedzica
szczególnie że u niego w rodzinie zawsze się pierwsze chłopaki rodziły
Ale że sobie za żonę wybrał Europejkę u której w rodzinie rodzą się niemal same dziewczynki...silniejsze geny mam
Gunia, Gośśśka, kopciuszek126, Sandraa, Libra, Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Kochane kobitki, dawno do Was nie zaglądałam (czasem trosze podczytywałam, ale nie udzielałam się zbytnio) bo obiecałam sobie odpuścić nerwówkę w tym miesiącu. Mój mąż zakupił sobie kalendarzyk i wszystko w nim notuje, leków w tym miesiącu nie biorę żadnych poza witaminkami...niestety wszystkie się skończyły a wizytę u gina mam pod koniec cyklu także i tak już po fakcie...nic nie zdziała na ten cykl...także ja się odstresowyje a mężuś nauczył się liczyć dni cyklu i zaznacza serduszkowania i witaminki
nie nakręcam się, że w tym miesiącu się uda...na sierpień mam myślenie "jak będzie to będzie" dlatego też do was nie zaglądam, aby tego myślenia drastycznie nie zmienić i nie mieć takich akcji jak w poprzednim cyklu ze mega stresem. Wam Kochane oczywiście wszystkim kibicuję i życzę zafasolkowania biegusiem
Gunia, kopciuszek126, Libra, Kfjatus, Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Gunia ja to wiedziałam gin mnie nastawił ,że tamten cykl spalony ,ale mam nadzieję ,że z większą dawką Clo w końcu się uda bo poryczę się jak bede musiała się zgłosić do kliniki niepłodności ,ale cóż nie może być za dobrze ,kurcze biednemu zawsze wiatr w oczy
-
Gośśśka wrote:Cześć Kaju,tak mi przykro,ale z tego co widzę sierpień już pare fasolek Nam sprezentował więc może i Nam się uda w tym cyklu, trzymam za Ciebie kciuki z całego serducha
Gośśśka oby się udało tym razem :-)jestem dobrej mysliGośśśka, Libra, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Aga_Andzia życzę miłego "odpoczywania", wiem z doświadczenia, że najgorzej jest pod koniec cyklu
Niech ten urlop będzie owocny!
Karoam, silniejsze geny, hehe, fajnie, że dziewczynka, ostatnio wokół słyszę o samych chłopcach, tu na forum też częściej chłopcy, aktualnie to chyba tylko Ty i Plemniczka oczekujecie KsiężniczkiKaja, karoam, Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyKaja wrote:Gunia ja to wiedziałam gin mnie nastawił ,że tamten cykl spalony ,ale mam nadzieję ,że z większą dawką Clo w końcu się uda bo poryczę się jak bede musiała się zgłosić do kliniki niepłodności ,ale cóż nie może być za dobrze ,kurcze biednemu zawsze wiatr w oczy
Gośśśka, Gunia, Sandraa, mala29_, aisa, Shagga_80, Fedra, Blondi22, Kaja lubią tę wiadomość