X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki jest tak piękna pogoda, że aż szkoda siedzieć na forum :)

Shagga_80, AGA 30, Selena, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra zasięgnęłam jezyka odnośnie tej firmy no i niestety przeczucie mnie nie myliło nie sa mensu jechać na ta rozmowę jak to kumpel stwierdził obiecuja gruszki na wietrze a w rzeczywistości jest masakra tak więc dzisiaj dzień spędzam na balkonie z lapem i na sprzataniu :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak spędzam czas od 1 lipca odkąd zaczął mi się urlop wracam do pracy 19 sierpnia ale czas mi tak szybko zleciał .... Szkoda że tak szybko czas nie leci do tego bym mogła już zrobić test i zobaczyć na nim upragnione dwie kreseczki :))

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :)

aisa lubi tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Dobra zasięgnęłam jezyka odnośnie tej firmy no i niestety przeczucie mnie nie myliło nie sa mensu jechać na ta rozmowę jak to kumpel stwierdził obiecuja gruszki na wietrze a w rzeczywistości jest masakra tak więc dzisiaj dzień spędzam na balkonie z lapem i na sprzataniu :)

Aż trudno uwierzyć, że jest tylu pracodawców naciągaczy!
    Ale nie martw się Fedra jeszcze znajdziesz tą właściwą posadę i nie wątpię że ją zdobędziesz!

Shagga_80, Fedra, Gunia lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:)
    a-koczek – w awatarku masz swojego króliczka? boski:)

Mauysia – dbaj o siebie na urlopie, dużo zdrówka:*

Kupciuszku – oszczędzaj się przy pracach na waszej budowie… robota nie zając nie ucieknie:) A czy nam w Gamecie pomogą, to się okaże niebawem… ja bynajmniej żywię taką wielką nadzieję…

Kaju – Twoje wyniki są w porządku, wręcz super… choć laboratorium , w którym robiłaś ma jakieś dziwne normy FT4

Gosiaczku – najciężej jest pogodzić się z tym że pupile nasze też kiedyś odejdą…

Pismak – Wigilia chyba jest najgorszym czasem na pożegnania czy z bliskimi czy z pupilkami… ja niespełna 4 lata temu w dniu Wigilii uczestniczyłam w pogrzebie mojej koleżanki ze szkolnej ławki w podstawówce… zginęła śmiercią tragiczną – na przejściu, jak już schodziła z jezdni, potrącił ją samochód… umówiła się z siostrą na zakupy po ostatnie prezenty gwiazdkowe… u nas nie ma kaplicy, więc pogrzeb odbywa się w Kościele… choinki, ozdoby świąteczne a po środku trumna… masakra – jeden z najtrudniejszych pogrzebów w jakich uczestniczyłam… po pochówku wszyscy rozeszliśmy się do domów… zasiedliśmy do kolacji wigilijnej… ja się rozryczałam przy dzieleniu opłatkiem na samą myśl, co teraz w tej chwili może przezywać jej rodzina… to była najgorsza Wigilia w moim życiu!!!

Fedra – przyłączam się do dziewczyn i życzę dużo szczęścia z okazji 7 rocznicy ślubu:) bąbelki z tej okazji wypijemy już niedługo:D Źle, że Twój m o rocznicy zapomniał, ale dobrze, że się w nocy postarał;P Fedra – Muzi się wczasuje – napisala na fb… i cóż to za rozmowa o pracę? Powodzenia, oby się było to coś fajnego a nie kolejny przypał… doczytałam dalej – czyli jednak przypał… a szkoda…

Gunia – niech Ci PSM odpuści… sio…

Shagga – Ty tak nie szalej z tymi porządkami… przypominam Ci z naszej rozmowy, że miałaś się oszczędzać do końca tygodnia;P

Ja wczoraj trafiłam na mega wyprzedaż (Shagga – info dla Ciebie, ze są niezłe obniżki w Focusie) i nieźle obłowiłam… jeszcze nigdy nie udało mi się tyle butów i ciuchów kupić za niespełna 300zł:D

Pozdrawiam wszystkie laseczki i zabieram się dalej ostro za robotę… trzeba wiele rzeczy nadgonić, bo wyjazd tuż tuż:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 11:00

Fedra, Sandraa, kopciuszek126, Gunia, mauysia, aisa lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem pełna podziwu jak wy się tu znacie :)) tak miło się to czyta :)Mam nadzieję że też będę mogła dołączyć do waszego grona :)
    Pozdrawiam

Libra, Pismak, Fedra, AGA 30, Gunia, gocha04, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Jestem pełna podziwu jak wy się tu znacie :)) tak miło się to czyta :)Mam nadzieję że też będę mogła dołączyć do waszego grona :)
    Pozdrawiam
    Witaj i dołączaj się do nas:)
    znamy się, bo już jakiś czas tu klikamy... ja jestem już tu od października:D
    chętnie poznam i Ciebie

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze Fedra,że sprawdziłaś przed wyjazdem...

Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra tak to moja nowa cyonkini rodziny

Libra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Witaj i dołączaj się do nas:)
    znamy się, bo już jakiś czas tu klikamy... ja jestem już tu od października:D
    chętnie poznam i Ciebie

Ja dopiero od 25 lipca :) właśnie w tym dniu zaczęliśmy starania o dzidziusia i przez przypadek znalazłam tą stronę :))

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pozatym moja kroliczka przez moja niewiedze cierpi dzis. bo oczywiscie dawąłm jej co popadło jesc a dzis biegunke ma. dopiero dzis sie dowiedziłąm ze wielu rzeczy nie moze chrupac i głownie powinna jesc sianko ale mam nadzieje ze jak wroce z pracy to jej przejdzie wpadam do niej co 1.5 godzin i tak jakby sie troche poprawiało

zpbnej28qs8fkan8.png

• Pismak Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

A witam witam moją ovukoleżankę :)
    Libra wrote:

Pismak – Wigilia chyba jest najgorszym czasem na pożegnania czy z bliskimi czy z pupilkami… ja niespełna 4 lata temu w dniu Wigilii uczestniczyłam w pogrzebie mojej koleżanki ze szkolnej ławki w podstawówce… zginęła śmiercią tragiczną – na przejściu, jak już schodziła z jezdni, potrącił ją samochód… umówiła się z siostrą na zakupy po ostatnie prezenty gwiazdkowe… u nas nie ma kaplicy, więc pogrzeb odbywa się w Kościele… choinki, ozdoby świąteczne a po środku trumna… masakra – jeden z najtrudniejszych pogrzebów w jakich uczestniczyłam… po pochówku wszyscy rozeszliśmy się do domów… zasiedliśmy do kolacji wigilijnej… ja się rozryczałam przy dzieleniu opłatkiem na samą myśl, co teraz w tej chwili może przezywać jej rodzina… to była najgorsza Wigilia w moim życiu!!!

Współczuję, nawet nie mogę sobie wyobrazić takiej tragedii :(

Moja koleżanka też zginęła potrącona na pasach :( Właśnie zaczęła studia w Warszawie dostała upragnione papieskie stypendium, o które walczyła z całych sił. A tu jakiś idiota w jednej chwili odebrał jej życie :( Pogrzeb to była masakra i chociaż nie w wigilię to trudno mi było potem wrócić do swoich spraw, cały czas myślałam, że jej już nie ma, a my jesteśmy i takie to było dziwne :( I chociaż minęło już 7 lat to do tej pory jakoś trudno mi się z tym oswoić :/

Libra lubi tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez przez przypadek znalazłam i tak tu siedze chyba od października moze listopada
    Agafia wrote:
    Ja dopiero od 25 lipca :) właśnie w tym dniu zaczęliśmy starania o dzidziusia i przez przypadek znalazłam tą stronę :))

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Pismak Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Ja wczoraj trafiłam na mega wyprzedaż (Shagga – info dla Ciebie, ze są niezłe obniżki w Focusie) i nieźle obłowiłam… jeszcze nigdy nie udało mi się tyle butów i ciuchów kupić za niespełna 300zł:D

Pozdrawiam wszystkie laseczki i zabieram się dalej ostro za robotę… trzeba wiele rzeczy nadgonić, bo wyjazd tuż tuż:D

Zazdroszczę czasu na wyprzedaże i zdobytych łupów zwłaszcza butów.
    Zawsze sobie obiecuję że coś upoluję ale potem czasu brak :/

Libra lubi tę wiadomość

Angelius Provita

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak i Agafia z jakiego rejonu Polski jestescie?

Libra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Pismak Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Libra tak to moja nowa cyonkini rodziny

a-koczek a króliczka was nie gryzie?

Mój Mąż też miał kiedyś króliczkę i niby miała to być miniaturka a potem się zrobił królik dużego formatu i w dodatku gryzł wszystko i wszystkich :D

Angelius Provita

• Agafia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wciąga :))) Mój mąż przed chwilą przyjechał do domu przywiózł mi wiśnie bo mamy sad, będę robić nalewkę na święta i mówi " A co ty jeszcze w łóżku "?? nawet się nie zorientowałam że to już 11 :)) tak mnie to forum pochłonęło i czytanie waszych historii :)

Shagga_80, kiti, Fedra, Libra, AGA 30, Blondi22, kopciuszek126, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Pismak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Pismak i Agafia z jakiego rejonu Polski jestescie?

Ja to ze śląskiego obecnie :)

Libra lubi tę wiadomość

Angelius Provita

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

Masakra :/
    Libra wrote:

Shagga – Ty tak nie szalej z tymi porządkami… przypominam Ci z naszej rozmowy, że miałaś się oszczędzać do końca tygodnia;P

Widzisz jak zabieram się do tego sprzątania...jak pies do jeża :P Zjedliśmy śniadanko, umyłam włosy i zasiadłam znów :P A w ogóle nie zamierzam jakoś szaleć...posprzątać w pokoju dużym, pozmywać w kuchni, wynieść pościel...to wszystko :) Wypadałoby odkurzyć,ale właśnie szlag nam trafił odkurzacz :/
    A potem na chwilę muszę siąść do rysowania...dobrze,że obiad mam z wczoraj,więc dziś nie napracuję się :P
    Libra wrote:

A w dziecięcych ciuszkach też wyprzedaże? Ja dla siebie już nie kupuję :P Ostatnio zakupiłam sandałki na wyprzedaży w CCC (a wcześniej te czółenka za małe :P ), no i w zeszłym tygodniu tę sukienkę weekendową :D Chłopaki też nic nie potrzebują...ale najmłodszy członek rodziny, coś by mógł już dostać :)

Libra lubi tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Pismak i Agafia z jakiego rejonu Polski jestescie?[/QU

Dolnośląskie :))

17u9px9i7ha8i4t0.png
‹‹ 3678 3679 3680 3681 3682 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ