plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a-koczek a Ty skąd jesteś?
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
Libra co jak co ale cieszy mnie twoja ostatnia obecność na forum :* i jak napisałam na rozmowe nie jadę jednak dobrze mieć znajomych na miejscu którzy sprawdzą co i jak
a bąbelki musze juz wrzucić do lodówki zeby były dobrze schłodzone aha i uprzedzam od dzisiaj nie ma u mnie ciepłej wody
Kopciuszku Sagga Libra ma racje miałyście się oszczędzać czy chcecie Nas o zawał serca przyprawić...
a-koczku ale słodziutki króliczek moja Czekolada na pewno by się nim zainteresowała ale na pewno by go nie zjadła, ostatnio nosem szturchał motyla na kwiatku bo ten uparcie nie chciał lecieć
Agafia Witajznamy się tak dobrze ponieważ jesteśmy tu razem ze sobą od kilku miesięcy ja też jestem gdzieś tak od października-listopada na tym wątku... obecnie mamy mały zastuj bo się Dziewczyny urlopują ale trzeba wiedzieć ze tu produkuje się dużo rozmów na rózne tematy i czasami cieżko nadążyć
Shagga_80, Libra, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:Pracuję w biurze projektowym,więc rysuję domki itd itp
Oo dobrze wiedziećchoć budowy to na razie nawet w marzeniach nie przewiduję
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak wrote:Współczuję, nawet nie mogę sobie wyobrazić takiej tragedii
Moja koleżanka też zginęła potrącona na pasachWłaśnie zaczęła studia w Warszawie dostała upragnione papieskie stypendium, o które walczyła z całych sił. A tu jakiś idiota w jednej chwili odebrał jej życie
Pogrzeb to była masakra i chociaż nie w wigilię to trudno mi było potem wrócić do swoich spraw, cały czas myślałam, że jej już nie ma, a my jesteśmy i takie to było dziwne
I chociaż minęło już 7 lat to do tej pory jakoś trudno mi się z tym oswoić
I właśnie przez takie historie uważam ze powinnismy się cieszyć z każdego dnia jaki mamy i z tego co mamy bo moglibyśmy nie mieć nic smutne ale jakie prawdziweShagga_80, Libra, a-koczek, gocha04, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:A nieco konkretniej
?
Samo centrum - KatowiceFedra, Libra lubią tę wiadomość
Angelius Provita
Agafia wrote:Wciąga
)) Mój mąż przed chwilą przyjechał do domu przywiózł mi wiśnie bo mamy sad, będę robić nalewkę na święta i mówi " A co ty jeszcze w łóżku "?? nawet się nie zorientowałam że to już 11
) tak mnie to forum pochłonęło i czytanie waszych historii
spoko niedługo maz zauważy że jesteś od forum uzależniona i będzie Cię ograniczałLibra, a-koczek, aisa, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyPismak wrote:Zazdroszczę czasu na wyprzedaże i zdobytych łupów zwłaszcza butów.
Zawsze sobie obiecuję że coś upoluję ale potem czasu brak
mój m też zadowolony:) z moich łupów... wczoraj zrobiłam rewię mody:D i zrobiłam kolejną przymiarkę mojego kostiumu (pokazywałam wam link) i oczywiście mój m znów mnie skomentował: o rety, ale Ty masz brzuch:/ no uwierzcie, to nie brzmiało jak komplement:D no wcześniej miałam wklęśnięty brzuch, teraz mam trochę wypukły... ale ja się cieszyłam, bo teraz wyglądam jak kobieta a nie podlotek... ale wiecie jak to czasem słowa m mogą zasiać niepewność... więc zrobiłam sobie fotki, wkleję wieczorem i poddam się waszej - surowej ocenie...Fedra, kiti, Blondi22, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra co jak co ale cieszy mnie twoja ostatnia obecność na forum :*
Fedra wrote:
Kopciuszku Sagga Libra ma racje miałyście się oszczędzać czy chcecie Nas o zawał serca przyprawić...Nie miałam zalecenia leżenia,a ciężkich robót od dawna nie wykonuję
A w piątek mam nadzieję,że nie usłyszę,że za mało się oszczędzam...OBY! Bo już bardziej oszczędzać się nie mogę...co najwyżej mogę zrezygnować z rowera(zresztą tu u siebie nie mam takiej możliwości
)...no i już wczoraj zrezygnowałam ze spaceru do miasta i zamiast tego wybrałam się autem
kiti, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:a ogrodów nie projektujesz mozę?
A-koczku ja się będę zajmowała ogródkami - za 1,5 roku kończe nauczanie w tym kierukuFedra, Shagga_80, Libra, AGA 30, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:A w dziecięcych ciuszkach też wyprzedaże? Ja dla siebie już nie kupuję
Ostatnio zakupiłam sandałki na wyprzedaży w CCC (a wcześniej te czółenka za małe
), no i w zeszłym tygodniu tę sukienkę weekendową
Chłopaki też nic nie potrzebują...ale najmłodszy członek rodziny, coś by mógł już dostać
No ja dzieci nie mam:/ więc po działach dziecięcych nie chodziłam... niby wisiały jakieś szyldy z przecenami, ale nie przyglądałam się dokładnie... -
Może żeby przybliżyć swoją osobę napiszę coś o sobie
)
Mam 26 lat , od 2 lat szczęśliwa mężatka właśnie 30 lipca mieliśmy nasza małą rocznicę ,aktualnie kończymy budowę naszego domku końcem listopada planujemy przeprowadzkę mam nadzieję że już w powiększonym składzie :)wlaśnie zaczęliśmy z mężem starania o dzidziusia i czekam na zrobienie testu. Pracuję w przedszkolu)
kiti, Fedra, Shagga_80, Libra, Libra, Blondi22, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
Agafia wrote:Fedra : Właśnie widzę
Dla mnie to coś nowego i już ledwo nadążam
)
spokojnie przez to ze na wątku jest leniwie masz szansę na wdrożenie
zobaczysz co sie będzie działo jak dziewczyny wrócą a potem to już rano wstanie zrobisz kawe odpalisz kompa uzupełnisz wykres sprawdzisz wykresy innych i zaczniesz nadrabiać zaległości i tak codziennieaż nie stwierdzisz ze chyba Cię to wszystko dołuje i potrzebujesz urlopu po czym wrócisz po dwóch dniach twierdzać ze żyć bez Nas nie mozesz
kiti, Pismak, Shagga_80, Libra, Selena, a-koczek, Sandraa, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Agafia wrote:Może żeby przybliżyć swoją osobę napiszę coś o sobie
)
Mam 26 lat , od 2 lat szczęśliwa mężatka właśnie 30 lipca mieliśmy nasza małą rocznicę ,aktualnie kończymy budowę naszego domku końcem listopada planujemy przeprowadzkę mam nadzieję że już w powiększonym składzie :)wlaśnie zaczęliśmy z mężem starania o dzidziusia i czekam na zrobienie testu. Pracuję w przedszkolu)
No to jeszcze raz witaj wśród Nas
widze że mamy kolejną koleżankę budujacą się
to zyczę szybkiego ukończenia domku i przeprowadzi już w dwupakuShagga_80, Libra, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:spokojnie przez to ze na wątku jest leniwie masz szansę na wdrożenie
zobaczysz co sie będzie działo jak dziewczyny wrócą a potem to już rano wstanie zrobisz kawe odpalisz kompa uzupełnisz wykres sprawdzisz wykresy innych i zaczniesz nadrabiać zaległości i tak codziennieaż nie stwierdzisz ze chyba Cię to wszystko dołuje i potrzebujesz urlopu po czym wrócisz po dwóch dniach twierdzać ze żyć bez Nas nie mozesz
Dokładnie tak jak jaJestem obecnie na etapie kawowym i tak codziennie
Mam nadzieje że etap dołowania nigdy nie nadejdzie ! ale jakby co to wynika z powyższego, że i tak szybko mnie i zaraz będę z powrotemFedra, Gunia lubią tę wiadomość
Angelius Provita
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)