plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Libra co jak co ale cieszy mnie twoja ostatnia obecność na forum :* i jak napisałam na rozmowe nie jadę jednak dobrze mieć znajomych na miejscu którzy sprawdzą co i jak
a bąbelki musze juz wrzucić do lodówki zeby były dobrze schłodzone aha i uprzedzam od dzisiaj nie ma u mnie ciepłej wody
to wypluskam się w zimnej:D u mnie też robią chwilowe przestoje na konserwacje...
Fedra wrote:a-koczku ale słodziutki króliczek moja Czekolada na pewno by się nim zainteresowała ale na pewno by go nie zjadła, ostatnio nosem szturchał motyla na kwiatku bo ten uparcie nie chciał lecieć
od czwartku ja będę przykuwać uwagę Czekoladki:D
Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:No to jeszcze raz witaj wśród Nas
widze że mamy kolejną koleżankę budujacą się
to zyczę szybkiego ukończenia domku i przeprowadzi już w dwupaku
Mam nadzieję że niedługo będę mogła się tu wam pochwalić że jest nas dwoje ale może być z tym u mnie problem choruje od 5 lat na niedoczynność tarczycy biorę leki codziennie i lekarz uprzedził mnie że może być problem z zajściem w ciążęPismak lubi tę wiadomość
-
Agafia wrote:Może żeby przybliżyć swoją osobę napiszę coś o sobie
)
Mam 26 lat , od 2 lat szczęśliwa mężatka właśnie 30 lipca mieliśmy nasza małą rocznicę ,aktualnie kończymy budowę naszego domku końcem listopada planujemy przeprowadzkę mam nadzieję że już w powiększonym składzie :)wlaśnie zaczęliśmy z mężem starania o dzidziusia i czekam na zrobienie testu. Pracuję w przedszkolu)
Oo widzisz i kolejny wspólny mianownik - wiek
Ja także mam 26 lat
Podobnie też jak Agafia brałam ślub 2 lata temu (szczęśliwy dzień 27.08)
Niestety domku jeszcze nie budujeAgafia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:w piątek byłam w pobliżu:D w Pyrzowicach na lotnisku:D
Ooo a dokąd leciałaś?Libra lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak wrote:Oo widzisz i kolejny wspólny mianownik - wiek
Ja także mam 26 lat
Podobnie też jak Agafia brałam ślub 2 lata temu (szczęśliwy dzień 27.08)
Niestety domku jeszcze nie buduje
Wszystko przed Tobą)) Może w tym samym czasie uda nam się również zajść w ciążę
))
Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoje dzisiejsze postanowienie! Siedzieć z Wami do 12 i ani minuty więcej....ten cały bałagan dosłownie wszędzie sam się nie posprząta
Libra, Fedra,ale Wam zazdroszczę wiecie czego
PS. Młody bawi się w dj właśnie i puszcza mi mp3 z komórki i natrętnie włączał A. Grabowskiego...coś dla Was mam "alkohol ma dobre,ale też złe strony"Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgafia wrote:Może żeby przybliżyć swoją osobę napiszę coś o sobie
)
Mam 26 lat , od 2 lat szczęśliwa mężatka właśnie 30 lipca mieliśmy nasza małą rocznicę ,aktualnie kończymy budowę naszego domku końcem listopada planujemy przeprowadzkę mam nadzieję że już w powiększonym składzie :)wlaśnie zaczęliśmy z mężem starania o dzidziusia i czekam na zrobienie testu. Pracuję w przedszkolu)
mam dziś moc:D
PS. witam witam... ja mam 30 lat (a w zasadzie niebawem skończę 31)... 2 rocznica ślubu przypadnie nam pod koniec września... o dzidzie staramy się od sierpnia zeszłego roku... jak widać po stopce za nami jest już 15 cykli... jesienią planujemy się pojawić w klinice leczenia niepłodności... i tak jak dziewczynom wczoraj pisałam - żywię wielkie nadzieję, że gdzieś między 20 a 25 cyklem trafi się ten mój szczęśliwy:)Shagga_80, Fedra, Pismak, Agafia, aisa lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Moje dzisiejsze postanowienie! Siedzieć z Wami do 12 i ani minuty więcej....ten cały bałagan dosłownie wszędzie sam się nie posprząta
Yhm, yhm...
a Ty Shagga_80 skąd jesteś?
Angelius Provita
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agafia wrote:Mam nadzieję że niedługo będę mogła się tu wam pochwalić że jest nas dwoje ale może być z tym u mnie problem choruje od 5 lat na niedoczynność tarczycy biorę leki codziennie i lekarz uprzedził mnie że może być problem z zajściem w ciążę
ważne ze macie zdiagnozowany problem jeśli gin wie o Twojej przypadłości na pewno będzie kontrolował Twój poziom hormonów i na pewno Wam się uda..
Najważniejsze to nie nastawiac się ze musi się udac za pierwszym razem od razu w pierwsyzm cyklu... ja mam za sobą kilka lat starań... już prawie otarłam sie o in vitro kiedy okazało się ze jestem w ciąży na którą nikt nie dawał mi nadzieji, niestety Dzidzia odemnie odeszła ale nie wolno się załamywac jak widac cuda się zdażaja nawet w tak beznadziejnych przypadkach jak jaShagga_80, Agafia, plemniczka, Gunia, gocha04, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Libra wrote:tak mi się to spodobało, że aż polubiłam dwa razy:D
mam dziś moc:D
PS. witam witam... ja mam 30 lat (a w zasadzie niebawem skończę 31)... 2 rocznica ślubu przypadnie nam pod koniec września... o dzidzie staramy się od sierpnia zeszłego roku... jak widać po stopce za nami jest już 15 cykli... jesienią planujemy się pojawić w klinice leczenia niepłodności... i tak jak dziewczynom wczoraj pisałam - żywię wielkie nadzieję, że gdzieś między 20 a 25 cyklem trafi się ten mój szczęśliwy:)
Widzę ten rok 2011 na śluby miał wzięcie) To życzę powodzenia kochana i żeby wam się udało i żebyś ujrzała te 2 kreseczki
To jest takie niesprawiedliwe jednę tak bardzo chcą i nie mogą zajść w ciąże a te które nie chcą zachodzą i nie szanują tego
Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:tym razem z lotniska odbierałam siostrę i szwagra:) ja lecę do Turcji w ostatnim tygodniu sierpnia:)
Czy to oznacza że mieszkasz gdzieś niedaleko ?Libra lubi tę wiadomość
Angelius Provita
ta a ja nic o sobie ale u mnie widac brak kultury
no cóż skończyłam nie dawno 29 lat...
wczoraj była moja 7 rocznica ślubu...
nie mam domu mam psaale to zabrzmiało
staramy się od kilku lat od około 3 z diagnostyką w Klinice Leczenia Niepłodności i stwierdzeniem ze u Nas jedynie in vitro - problem z nasieniem partnera...
w maju mieliśmy zacząć procedurę ale 4 dni wczesniej okazało się ze ejstem w ciaży...
obecnie dochodze do siebie i się nie staram...
na wątku jestem odpowiedzialna za powiedzmy pożądek i opierniczanie wszystkich dookoła powiedzmy ze ze mnie taka Ciotka terrorystka
ale jak trzeba to doradze, zinterpretuje wyniki i przytule do serduszka ale opierdzielić tez potrafie zeby nie było
aha i nie lubie wazeliniarstwa lubie proste czyste sytuacje
ale się rozpisałam
a-koczek, Shagga_80, AGA 30, Pismak, Agafia, kiti, Libra, Blondi22, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:ważne ze macie zdiagnozowany problem jeśli gin wie o Twojej przypadłości na pewno będzie kontrolował Twój poziom hormonów i na pewno Wam się uda..
Najważniejsze to nie nastawiac się ze musi się udac za pierwszym razem od razu w pierwsyzm cyklu... ja mam za sobą kilka lat starań... już prawie otarłam sie o in vitro kiedy okazało się ze jestem w ciąży na którą nikt nie dawał mi nadzieji, niestety Dzidzia odemnie odeszła ale nie wolno się załamywac jak widac cuda się zdażaja nawet w tak beznadziejnych przypadkach jak jaaż mi łzy stanęły , nie bezpośrednio ale wiem co to znaczy ... jak miałam 15 lat moja mama straciłą dzidziusia w 6 miesiącu strasznie to przeżyłam
-
nick nieaktualnyHehehe, Fedra ale się pięknie przedstawiłaś
To i ja siebie zaprezentuję
W tym roku skończę 33 lata (póki co twierdzę,że mam 32) , mam Synka 3-letniego a obecnie jestem w drugiej ciąży (będzie drugi chłopiec), na ovu jestem od listopada..plan był,by szybko (z uwagi na trudną sytuację w pracy) zaciążyć (i w tym ovu miało mi pomóc...tzn w prowadzeniu skutecznych obserwacji
) i zniknąć...zaciążyć udało się w 3 cyklu...ale nie zniknęłam...wpadłam jak śliwka w kompot
Zresztą teraz dla mnie najważniejsze by reszta Babeczek zafasolkowała i co dzień wchodzę tu z taką nadzieją.
A na wątku zwykle wkładam kij w mrowisko i chyba najczęściej czepiam się cudzej wypowiedzi, po prostu muuuuuuuuuuuuuuuszę powiedzieć co myślęAGA 30, kiti, Fedra, Pismak, Libra, Blondi22, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość