X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jakie życiorysy!!!!
    Czy ja też mam się przedstawić!!!!:-):-)

nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to i ja moze cos o sobie powiem
    w tym roku skoncze 32 lata ( o masz jak dużo) w e wrzesniu bede 6 lat po slubie mam 5 letnia córke od wrzesnia sie staram bezskutecznie teraz jestem na fazie odpuszczania i to tyle chyba

Agafia, Fedra, Pismak, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Tak mi przykro :( aż mi łzy stanęły , nie bezpośrednio ale wiem co to znaczy ... jak miałam 15 lat moja mama straciłą dzidziusia w 6 miesiącu strasznie to przeżyłam

to bardzo mi przykro ze musiałaś przeżyć stratę rodzeństwa :(

a nademną nie płacz tak miało być dzidziuś nie rozwijał sie prawidłowo i nie biło mu serduszko, teraz na pewno bije mu Ono w niebie i jest tam szczęśliwe moze spotkał się z twoim rodzeństwem i swietnie się bawia :)

nick nieaktualny, Agafia, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Agafia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie że się przedstawiacie :))) przynajmniej mimo tego że jestem nowa coś o Was będę wiedzieć :))

Shagga : Gratuluję ;))

a-koczek, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A-koczek, nie przeginaj! Pamiętaj,że jestem starsza o rok :P

No i wybiło południe! Odmeldowuję się do roboty!!

Buziaki siusiaki!

nick nieaktualny, Fedra, Pismak, nick nieaktualny, Sandraa lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    to i ja moze cos o sobie powiem
    w tym roku skoncze 32 lata ( o masz jak dużo) w e wrzesniu bede 6 lat po slubie mam 5 letnia córke od wrzesnia sie staram bezskutecznie teraz jestem na fazie odpuszczania i to tyle chyba

Nie ma co odpuszczać :)) Życzę powodzenia :))

Fedra lubi tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Libra a którego dokładnie brałaś śłub?
    24.09.

Fedra, Pismak lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Fajnie że się przedstawiacie :))) przynajmniej mimo tego że jestem nowa coś o Was będę wiedzieć :))

Shagga : Gratuluję ;))

spoko nie będe aż taką zołzą i nie każe Ci czytać wszystkich 3702 stron ale spokojnie ze 100 ostatnich możesz :P taki żarcik matko jestem taka podjarana przyjazdem Libry w czwartek ze nawet humor mam dzisiaj dobry :P

Agafia, nick nieaktualny, a-koczek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Sandraa, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Czy to oznacza że mieszkasz gdzieś niedaleko ?
    mieszkam w bliskim sąsiedztwie Shaggi... a do Pyrzowic mam 140km... mieszkam w woj. łódzkim

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 12:03

Pismak, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    to bardzo mi przykro ze musiałaś przeżyć stratę rodzeństwa :(

a nademną nie płacz tak miało być dzidziuś nie rozwijał sie prawidłowo i nie biło mu serduszko, teraz na pewno bije mu Ono w niebie i jest tam szczęśliwe moze spotkał się z twoim rodzeństwem i swietnie się bawia :)

Na pewno tak jest :)) Aniołki się nimi opiekują :) Ale niestety jedynaczką zostałam , moja mama nie chciała się już potem starać ..

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to i ja napiszę!!!
    A co mi tam!!!
    Zaliczyłam rozwód 4 czy 5 lat temu a obecnie jestem
    narzeczoną Wafla (Wafelka) Mam 31 lat !!
    O malucha staram się o długo za długo!!!
    Nie pracuję od 2 lat!!!Mam kota i rybki!!! I bardzo durną rodzinkę!!!
    A więc chyba tyle !!A na Forum jestem od pazdziernika!!!:-)
    Zaliczyłam IUI u totalnie głupiego lekarza obecnie Tsh i Prl sfiksowało więc jestem na lekach no i czekam!!!

Agafia, Fedra, nick nieaktualny, Blondi22, Blondi22, nick nieaktualny, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    spoko nie będe aż taką zołzą i nie każe Ci czytać wszystkich 3702 stron ale spokojnie ze 100 ostatnich możesz :P taki żarcik matko jestem taka podjarana przyjazdem Libry w czwartek ze nawet humor mam dzisiaj dobry :P

w wolnej chwili na pewno poczytam :)) póki co ledwo nadążam :)) zleciała mi w waszym towarzystwie kolejna godzinka :)) ale super , aż się sama uśmiecham do tego laptopa :) że ja tego nie znalazłam od początku urlopu milej by mi czas płyną :))

Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja 29 tylko 2007 rok
    a i zapomniałam dodac oprócz córki mam kroliczke i meza chociaz tak naprawde to go niemmam bo ciagle w drodze jesta do domu wpada jak do hotelu

Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to w jakim wieku brałas slub jak ty juz 5 lat po rozwodzie

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.youtube.com/watch?v=rmYVrWPKKqg
    ktos zapomniał o piosence dnia wiec ja puszczam dla mojej króliczki Rózyczki

Fedra, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hehehe, Fedra ale się pięknie przedstawiłaś :)
    To i ja siebie zaprezentuję :)
    W tym roku skończę 33 lata (póki co twierdzę,że mam 32 :P ) , mam Synka 3-letniego a obecnie jestem w drugiej ciąży (będzie drugi chłopiec), na ovu jestem od listopada..plan był,by szybko (z uwagi na trudną sytuację w pracy) zaciążyć (i w tym ovu miało mi pomóc...tzn w prowadzeniu skutecznych obserwacji :D ) i zniknąć...zaciążyć udało się w 3 cyklu...ale nie zniknęłam...wpadłam jak śliwka w kompot :)
    Zresztą teraz dla mnie najważniejsze by reszta Babeczek zafasolkowała i co dzień wchodzę tu z taką nadzieją.
    A na wątku zwykle wkładam kij w mrowisko i chyba najczęściej czepiam się cudzej wypowiedzi, po prostu muuuuuuuuuuuuuuuszę powiedzieć co myślę :P
    a ja tak nie u umiem o sobie napisać jak Fedra czy Shagga.... bo ja sama nie wiem jaka ja jestem tu na ovuforum:)

Agafia, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam psa póki co pilnuje naszego nowego domku , kiedy przyjeżdżamy do niego z jedzeniem i żeby wyjść z nim na spacer to skacze jak zając ze szczęści wabi się Denar :)) kochany jest

nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Aga to w jakim wieku brałas slub jak ty juz 5 lat po rozwodzie
    No moje małżeństwo trwało 5 lat!!!No 5 rocznicy już nie świętowaliśmy 21 lat czy 22 dwa miałam!!!
    O matko i córko idę poszukać aktu rozwodu bo rachubę czasu straciłam!!!:-:-(

Pismak, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jeszcze jedno pytanko. Ile trzeba miec siły i determinacji zeby rozwód wziąśc?

zpbnej28qs8fkan8.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak Libra sie wstydzi to ja napisze za nia :D

Libra to dobra dusza która by każdemu nieba przychyliła jakby tylko mogła, ostatnio nawet stwierdziła ze podzieli się wygrana w totka jeśli takowa będzie...
    Można powiedzieć ze Libra to Ciocia dobra rada zawsze coś madrego powie :)
    od niedawna wróciła po urlopie co mnie bardzo cieszy bo bardzo mi jej brakowało bo jest najlepsza przyjaciółką pod słońcem :)

Do tego Libra jest rzeczowa i konkretna, nie lubi jak się innym dzieje krzywda i wszystkie chetnie przytula do serduszka :)
    Do tego ma dobre podejście do dzieci co już może powiedzieć Sagga :)

nick nieaktualny, Pismak, Selena, kiti, nick nieaktualny, Effcia28, nick nieaktualny, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 3681 3682 3683 3684 3685 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ