plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
to i ja moze cos o sobie powiem
w tym roku skoncze 32 lata ( o masz jak dużo) w e wrzesniu bede 6 lat po slubie mam 5 letnia córke od wrzesnia sie staram bezskutecznie teraz jestem na fazie odpuszczania i to tyle chybaAgafia, Fedra, Pismak, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
Agafia wrote:Tak mi przykro
aż mi łzy stanęły , nie bezpośrednio ale wiem co to znaczy ... jak miałam 15 lat moja mama straciłą dzidziusia w 6 miesiącu strasznie to przeżyłam
to bardzo mi przykro ze musiałaś przeżyć stratę rodzeństwa
a nademną nie płacz tak miało być dzidziuś nie rozwijał sie prawidłowo i nie biło mu serduszko, teraz na pewno bije mu Ono w niebie i jest tam szczęśliwe moze spotkał się z twoim rodzeństwem i swietnie się bawiaShagga_80, Agafia, Libra, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:to i ja moze cos o sobie powiem
w tym roku skoncze 32 lata ( o masz jak dużo) w e wrzesniu bede 6 lat po slubie mam 5 letnia córke od wrzesnia sie staram bezskutecznie teraz jestem na fazie odpuszczania i to tyle chyba
Nie ma co odpuszczać) Życzę powodzenia
)
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agafia wrote:Fajnie że się przedstawiacie
)) przynajmniej mimo tego że jestem nowa coś o Was będę wiedzieć
)
Shagga : Gratuluję)
spoko nie będe aż taką zołzą i nie każe Ci czytać wszystkich 3702 stron ale spokojnie ze 100 ostatnich możesztaki żarcik matko jestem taka podjarana przyjazdem Libry w czwartek ze nawet humor mam dzisiaj dobry
Agafia, AGA 30, a-koczek, Libra, Shagga_80, Sandraa, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyPismak wrote:Czy to oznacza że mieszkasz gdzieś niedaleko ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 12:03
Pismak, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:to bardzo mi przykro ze musiałaś przeżyć stratę rodzeństwa
a nademną nie płacz tak miało być dzidziuś nie rozwijał sie prawidłowo i nie biło mu serduszko, teraz na pewno bije mu Ono w niebie i jest tam szczęśliwe moze spotkał się z twoim rodzeństwem i swietnie się bawia
Na pewno tak jest) Aniołki się nimi opiekują
Ale niestety jedynaczką zostałam , moja mama nie chciała się już potem starać ..
Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA to i ja napiszę!!!
A co mi tam!!!
Zaliczyłam rozwód 4 czy 5 lat temu a obecnie jestem
narzeczoną Wafla (Wafelka) Mam 31 lat !!
O malucha staram się o długo za długo!!!
Nie pracuję od 2 lat!!!Mam kota i rybki!!! I bardzo durną rodzinkę!!!
A więc chyba tyle !!A na Forum jestem od pazdziernika!!!
Zaliczyłam IUI u totalnie głupiego lekarza obecnie Tsh i Prl sfiksowało więc jestem na lekach no i czekam!!!
Agafia, Fedra, Libra, Blondi22, Blondi22, Shagga_80, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:spoko nie będe aż taką zołzą i nie każe Ci czytać wszystkich 3702 stron ale spokojnie ze 100 ostatnich możesz
taki żarcik matko jestem taka podjarana przyjazdem Libry w czwartek ze nawet humor mam dzisiaj dobry
w wolnej chwili na pewno poczytam) póki co ledwo nadążam
) zleciała mi w waszym towarzystwie kolejna godzinka
) ale super , aż się sama uśmiecham do tego laptopa
że ja tego nie znalazłam od początku urlopu milej by mi czas płyną
)
Fedra, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Hehehe, Fedra ale się pięknie przedstawiłaś
To i ja siebie zaprezentuję
W tym roku skończę 33 lata (póki co twierdzę,że mam 32) , mam Synka 3-letniego a obecnie jestem w drugiej ciąży (będzie drugi chłopiec), na ovu jestem od listopada..plan był,by szybko (z uwagi na trudną sytuację w pracy) zaciążyć (i w tym ovu miało mi pomóc...tzn w prowadzeniu skutecznych obserwacji
) i zniknąć...zaciążyć udało się w 3 cyklu...ale nie zniknęłam...wpadłam jak śliwka w kompot
Zresztą teraz dla mnie najważniejsze by reszta Babeczek zafasolkowała i co dzień wchodzę tu z taką nadzieją.
A na wątku zwykle wkładam kij w mrowisko i chyba najczęściej czepiam się cudzej wypowiedzi, po prostu muuuuuuuuuuuuuuuszę powiedzieć co myślęAgafia, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Aga to w jakim wieku brałas slub jak ty juz 5 lat po rozwodzie
O matko i córko idę poszukać aktu rozwodu bo rachubę czasu straciłam!!!:-Pismak, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
No to jak Libra sie wstydzi to ja napisze za nia
Libra to dobra dusza która by każdemu nieba przychyliła jakby tylko mogła, ostatnio nawet stwierdziła ze podzieli się wygrana w totka jeśli takowa będzie...
Można powiedzieć ze Libra to Ciocia dobra rada zawsze coś madrego powie
od niedawna wróciła po urlopie co mnie bardzo cieszy bo bardzo mi jej brakowało bo jest najlepsza przyjaciółką pod słońcem
Do tego Libra jest rzeczowa i konkretna, nie lubi jak się innym dzieje krzywda i wszystkie chetnie przytula do serduszka
Do tego ma dobre podejście do dzieci co już może powiedzieć SaggaAGA 30, Pismak, Selena, kiti, Libra, Effcia28, Shagga_80, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi