plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Gośśśka wrote:no też mi się nie podoba to TSH
jak tak sprawdzałam po forach, dzięki kochana za odpowiedź będę musiała po @ umówić się na wizytę
-
nick nieaktualny
-
Olu mam nadzieję ze jednak wszystko będzie dobrze Kochana nie załamuj się i nie jesteś żadnym wybrakowanym modelem nigdy przenigdy tak nie pisz i nie myśl tak...
Dodi, Libra, Kaja, Sandraa, Selena, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Czy ktoś widział Libre poszła godzinę temu do dilera znaczy do Lidla i jeszcze nie wróciła...
Fotka jest na FB na forum będzie późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2013, 17:08
Dodi, Libra, mauysia, Kaja, Sandraa, Selena, Shagga_80, Kfjatus, jeju, aisa, Rucia, Effcia28 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyLibra, Fedra, Dodi - czy mówiłam,że zazdroszczę Wam spotkanka
?
Ja w ogóle właśnie wróciłam od Ginki, wszystko dobrze, szyjka minimalnie rozwarta,ale przy 2 dziecku podobno to i tak git...a Kolos rośnie jak oszalały...bo to już nie Mały a KOLOS....już waży 1,8 kg!!!!!!!!! Nie ma raczej szans,że będzie chucherkiem jak Kuba przy narodzinachmauysia, Libra, Kaja, kiti, aisa, Pismak, Dodi, Fedra, Rucia, Selena lubią tę wiadomość
-
Olka oć siem psytul no.....Aga30 miała laparoskopię może coś więcej wie.....zawsze to wieści z pierwszej ręki...kurde, no kurde! się wkurzyłam, że hej! Przyczyna jest już znana, teraz potrzebny złoty środek...
Swoją drogą, to miałaś jakieś zap. jajników czy przydatków czy coś w tym stylu? Masakra...ale ja Cię podziwiam...mogę się domyślać, że jesteś twarda babka, jak niedrożne to megaśnie bolało...dowiedziałam się, że u mnie był opór i udało się udrożnić, stąd ten ból. Prawy był mocniej zatkany.
Może laparo mimo wszystko da jakąś szansę, bo teraz są jakieś w ogóle? Co powiedzieli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2013, 18:42
-
nick nieaktualnyOluś...właśnie przeczytała Twój dzisiejszy post...Kochana,kiedy ta Twoja Ginka przestanie dupę smażyć? Jestem pewna,że gdybyś mogła z Nią to skonsultować, to zaczęłabyś nieco bardziej optymistycznie patrzeć...ja wierzę,że jeszcze nic przesądzonego...proszę postaraj się załamywać, BĘDZIE DOBRZE, MUSI BYĆ!
EDIT - teraz gdzieś wyczytałam,że Babki biorą jakieś ziółka nr 1...cokolwiek to znaczyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2013, 18:41
-
Dziewczyny zazdroszczę spotkania, niezłe z Was trio
Shagga faktycznie spory ten Twój maluch :)Szybko pewnie dogoni Kubę we wzroście i wadze
Ola duuużo siły i mimo wszystko wiary...Ściskam, tulę i jestem z Tobą myślami...Nie masz może blisko do Fedry? Tam,by Cię laski z pewnością rozweseliły
Libra, aisa, Shagga_80, Dodi, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:No tak, jak już usiadłam by poklikać, to dzwoni m. że na zakupy...acha i jak któraś zainteresowana, to testy w auchanie te czułe peppino po 3,89 kupiłam....
szkoda tylko, że za kilka h @ mnie nawiedzi...ale i tak Auchana nie mam blisko
-
jeju wrote:Kaju Sylwia pytała o Ciebie i czy testowałaś?
,a słyszałam ,że u Sylwi też @@ przylazła ,a już myślałam ,że fasolinda u niej zawitała ,a tu ta @@@@